pcos neden hamile kalamıyorum moralim çok bozuk günlerdir ağlıyorum

BEly34

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2024
116
84
23
Merhaba öncelikle. Küçüklüğümden beridir hiçbir zaman şansım olmadı ne istediysem yıllarca bekledim. Herşeyde ama herşeyde ağladım sonra oldu. Bunda da böyle olacak biliyordum ama Allahın beni böyle imtihan etmesini istemiyordum. 1.5 senedir evliyim denemediğim yol kalmadı soğan suları aslan pençeleri. Klomen çatlatma iğnesi clife macun olmuyor. birşey olmayınca olmuyor artık olmayacak diye biliyorum 1 kere bile hamile kalamadım bu dünyada hiç şansım yok olmayacak ben anne olmayacağım olamam olsam bile çok ağlayacağım sonra yıllar geçecek tükeneceğim sonra ben kaderime isyan etmiyorum artık kaderime küsüyorum.

Merhaba öncelikle. Küçüklüğümden beridir hiçbir zaman şansım olmadı ne istediysem yıllarca bekledim. Herşeyde ama herşeyde ağladım sonra oldu. Bunda da böyle olacak biliyordum ama Allahın beni böyle imtihan etmesini istemiyordum. 1.5 senedir evliyim denemediğim yol kalmadı soğan suları aslan pençeleri. Klomen çatlatma iğnesi clife macun olmuyor. birşey olmayınca olmuyor artık olmayacak diye biliyorum 1 kere bile hamile kalamadım bu dünyada hiç şansım yok olmayacak ben anne olmayacağım olamam olsam bile çok ağlayacağım sonra yıllar geçecek tükeneceğim sonra ben kaderime isyan etmiyorum artık kaderime küsüyorum.
Canım neden böyle karamsar düşünüyorsun ki pikoslu olup 5 çocuğu olan insanlar tanıyorum bende picosluyum gebeligim oldu düşük yaptım hemde hiç dusunmedigim bir anda oldu kasma kendini iyi düşün güzel düşün sadece hazır gıdalardan uzakdur karbonhidratan ekmekten kilo almamaya bak her şekilde hamile olursun bende 1.6 yılık evliyim karamsar olma iyi düşün 🥺

şans denen şey bende olmadığından buna inanmıyorum artık o kadar bahtsızlığıma alıştım ki buna inanasım bile gelmiyor. Küçüklükten beri anne olmayı çok istedim istemeseydim çocuğum olurdu biliyorum imtihan imtihan dualar ediyorum ama içki içen alkol içen allaha zıt düşenin çocuğu hemen oluyor bende mi kötü olayım bende mi alkol içip allaha isyan edeyim o zaman mı olacak

ben artık bu bahtsızlıkla yaşamak bile istemiyorum bir çocuk istiyorum millet bakmıyor atıyor öldürüyor çocuğunu ben gül gibi bakarım diye olmuyor değilmi

Allah sesimi duymuyor mu? Ondan başkasından istemiyorum ondan istiyorum. neden vermiyor? Bana bunu açıklayın.

Ay ne kadar karamsarsın ben 3 sene denedim olmadı hastaneye gidip gelmeler muayeneler ama Allahtan umudumu hiç kesmedim yeni eşimle özele gittik sorun eşimde çıktı muayene olduk tedavi olduk düzeldi şimdi şansımızı tüp bebekten deniyoruz Allah herkesi farklı imtihan eder ümidi kesenlerden olma asla isyan edenlerden milletin 10 sene sonra oluyor vs ümit et dua et Rabbim dualarına karşılık verir her zaman tevekkül et emin ol olur Rabbim isteyen herkesim kucağını hayırlı sağlıklı evlat ile doldursun 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

ben artık bu bahtsızlıkla yaşamak bile istemiyorum bir çocuk istiyorum millet bakmıyor atıyor öldürüyor çocuğunu ben gül gibi bakarım diye olmuyor değilmi
Su an icindd oldugunuz psikolojiyi anlamam mumkun degil, soyleyeceklerim de davulun sesi uzaktan hos gelir minvalinde olsun istemem. Burda hepimizin sorunlari var, binlerce kadin, bi baskasi ne yapmis diye bakmak icin, ogrenmek icin, destek icin kullaniyoruz burayi. Ama bence hayat bu kadar olumsuz dusunmeye degecek kadar uzun surmeyecek. Kolaylikla cocugu olan sizin halinizden anlamayacagi gibi, siz de evladini kaybetmis bi annenin acisini anlayamazsiniz. Hayatta hep daha kotu ihtimaller vardir. Ama bi de hep daha iyi ihtimaller de vardir. Ya bir engelimiz olsaydi da cocugumuz oldugu halde ona bakamayacak durumda olsaydik? Her seyin bi zamani ve nedeni olduguna inanip sabri ogrenirsek hayat bic ummadigimiz guzelliklerle geliyor bize inanin. Ama hep olumsuzu dusunmek, olumsuzu pesinden getirir. Bende cikolata kisti vardi, pcos var, rahimde damar problemim var, dusuk yaptim; simdi ben de pes etsem ve bu denli uzulsem sizin gibi ve her seyden umidi kessem, sizce stres kaynakli kortizol salgilanmasi sebebiyle butun hormon dengem degismez ve vucudum yeniden gebe kalmayi reddetmez mi? Bu uzuntunuzu size bi baskasi anlatsa, ona ne tavsiye verirsiniz? Kendinize adil olmak icin lutfen kendinize disardan bakin. Hala nefes alabiliyorsak, her sey mumkun. Daha yasanacak cok guzel gunler var.

Çok güzel yazdınız ancak ben doğuştan bahtsız bedeviyim. annem beni aldırmak istemiş, sonra vazgeçmiş ilkokulda hep dışlandım gözlüklü sivilceli şişko bir kızdım sonra kilo verdim sivilceden yıllardır kurtulamadım Evlendim geri kilo aldım. Ne evim ne arabam var Anksiyeteliyim Bunlar özet geçtiğim hayatımdan kesitler Ama ben anne olmak istiyorum. bu benim dünyadali en çok istediğim şeydi. bunu tatmadan ölmek istemiyorum nolur allhım bana sağlıklı bir evlat nasip et her ay ağlamaktan yoruldum

Böyle düşünmeyin. Stres gebeliğin oluşmasını engelleyen en önemli faktörlerden. Biraz bedeninizi de ruhunuzu da aklınızı da dinlendirin. Zamana ve akışa bırakın. Olmadı tüp bebek için bir yol bulursunuz belki.

Çok güzel yazdınız ancak ben doğuştan bahtsız bedeviyim. annem beni aldırmak istemiş, sonra vazgeçmiş ilkokulda hep dışlandım gözlüklü sivilceli şişko bir kızdım sonra kilo verdim sivilceden yıllardır kurtulamadım Evlendim geri kilo aldım. Ne evim ne arabam var Anksiyeteliyim Bunlar özet geçtiğim hayatımdan kesitler Ama ben anne olmak istiyorum. bu benim dünyadali en çok istediğim şeydi. bunu tatmadan ölmek istemiyorum nolur allhım bana sağlıklı bir evlat nasip et her ay ağlamaktan yoruldum
20 yaşındayken doktor çocuğun olmaz dedi. Çünkü sadece 15 yaşında bir kez regl görmüştüm bir daha da görmemiştim. Haplarla ilaçlarla regl görmeye başladım 24 yaşında da erken menopoz riskim olduğunu öğrendim. Eşimle evlenmek istediğimizde doktor nişanlınla gel ikinizi de herşeyi anlatayım dedi. O gün çocuğumun olmama ihtimalini erken menopozu ilerde yaşayacağımız durumları tek tek anlattı. Sonra abim eşimle saatlerce konuştu yarın öbür gün bu konudan dolayı kardeşimi uzeceksen şimdiden bitsin dedi. Eşim de ben kardeşini seviyorum , herseyiyle kabulum dedi, evlendik. Şimdi 5 yaşında bir oğlum var :) reglim düzene girdi, hormonlarım düzeldi menopoz riskini oteledik. Bunların hepsini doktorlar tedaviler sevgi ve moral çokluğuyla başardım(k)

Canım bende aynı durumdayım bir buçuk yılı bitirdik evliliğimde. Bir yıldır aktif olarak denedik olmadı. Doktora bi gittik geçen ay meğerse pkosmuşum ben hiç anlamamıştım. Eşimde hiçbir sorun yok. Düğünüm zorlukla oldu herşeyim zorlukla oluyor. Allahın sevdiği kuluyuz bence. Allah bizden bol bol dua bekliyor. Annem hep der sen doğdun fakirleştik der senin herşeyin zor oluyor sabret der bana. Boşver olur ya da olmaz ben hiçbişey yapmadım ne çatlatma ne başka bişey ilaç kullandım bu ay sadece o da bitti doktor adetinin 3. Günü gel dedi aradım izne çıkmış. Yani herşeyim şanssız. Olsun bunlarda da var bi hayır. Hatta dün bi komşuma gittim Allah ilk önce teyze olmayı nasip etsin bana dedi. Neden dedim. 10 yıldır ablasının çocuğu olmuyormuş. Neleri var. Boşver sen elinden geleni yap aşılama yaptır mesela benim bi arkadaşım 2 yıl sonra aşılama ile gebe kaldı. Dene şansını karamsar oldukça gecikir

Annem hiç ikinci bi çocuğu olsun istememiş bile babam alkolik olduğu için güvenememiş madem bi tane oldu daha da olmasın demiş. Sonra bana hamile kalmış ve nasıl bir mucizedir ki annem beni 5 ayşlıkken öğrenmiş. Düzenli adet gördüm diyor. Bilsem aldırırdım diyor. Düşmen için çok çabaladım düşmedin diyor. Benimde herşeyim bahtsız arkadaşım. Dua et tevekkül et. Hayırlısıyla evlerimizden gelin olup çıktık herkese nasip olmaz evimizi kurduk. Bi hayatımız var. Şükür ve dua

Canım bir sorun olmasa da olmuyor bazen. Bak biz iki yıla yaklaştık. Klomenler çatlatma iğneleri denedim bir kez aşılama denedim. Eşimde de bende de sorun yok ama nasip olmadı. Öyle Allah’a karşı gelecekmiş gibi konuşma. Üzülmüyor muyum bende çok üzülüyorum bak bugün test yaptım yine bişey yok yine üzüldüm ama elbette zamanı var diye düşünmek gerek.

X