Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki azdır ondan söylenmemiştir bilemedim ama ultrasonda görünüyor
Belki azdır ondan söylenmemiştir bilemedim ama ultrasonda görünüyor
vajinal ultrason ve kan testiyle anlaşılıyor. yani vajinal ultrasonda yumurtalıklar temiz görünse bile kandaki hormon ölçümleri pcos gösterebilir.
siz neden pcostan süphelendiniz ama?
vajinal ultrason ve kan testiyle anlaşılıyor. yani vajinal ultrasonda yumurtalıklar temiz görünse bile kandaki hormon ölçümleri pcos gösterebilir.
siz neden pcostan süphelendiniz ama?
ay o kadarı normal ya hormonlarınıza baktırın bir ama. yaş ilerledikçe hormonlarım dengesizleşmesi normal maalesef. benim doktorum 25 yasindan sonra artık hormonların iyiye değil, kötüye gider demisti. bence bir hormon testi yaptırın. ama pcos olduğunu sanmam ya 8 yıldır pcoslu biri olarak bu belirtiler direkt pcos var demek değil benceBenim adetlerim 28-32 günde bir kesin olur. Net 28 günde bir olmaz. Oğluma ilk denediğim ay hamile kaldım. Defalarca ultrasona girdim kaç doktor gördü bir şey demedi . Burda çok gördüm belirti olarak çenemde ve boynumda bir kaç tane kıl var. Doğumdan önce 60 kiloydum doğumdan sonra 72 oldu kiloda aldım ondan mı diye düşündüm
ay o kadarı normal ya hormonlarınıza baktırın bir ama. yaş ilerledikçe hormonlarım dengesizleşmesi normal maalesef. benim doktorum 25 yasindan sonra artık hormonların iyiye değil, kötüye gider demisti. bence bir hormon testi yaptırın. ama pcos olduğunu sanmam ya 8 yıldır pcoslu biri olarak bu belirtiler direkt pcos var demek değil bence
ultrasonda görmese bile kan testinde görür kesin. zaten bu ikisi dısında da tespit edilme yöntemi yok bence pcos konusunda içiniz rahat olsun.Olsa doktorlar görürdü diye düşünüyorum demi
ultrasonda görmese bile kan testinde görür kesin. zaten bu ikisi dısında da tespit edilme yöntemi yok bence pcos konusunda içiniz rahat olsun.
pcos tespiti için amh, fsh ve lh bakılıyor.Hangi kan testlerine bakıyorlar yani hangi değerlere
pcos tespiti için amh, fsh ve lh bakılıyor.
hormon testinde aslında bakılır ya bunlara benim her kontrolde bakılıyordu.Onlara hiç bakılmadı
hormon testinde aslında bakılır ya bunlara benim her kontrolde bakılıyordu.
yasınız kaç? doktorlar da bir tuhaf ben 2018 yılından beri her kontrolümde bakarlar hormonlarıma. ama reglin 3.günü gitmeniz gerekiyor hormon testi içinBakmadı doktorlar hiç bilemiyorum
Yaşım 29yasınız kaç? doktorlar da bir tuhaf ben 2018 yılından beri her kontrolümde bakarlar hormonlarıma. ama reglin 3.günü gitmeniz gerekiyor hormon testi için
ben de 28. neden bakmamışlar ya sizeYaşım 29
ben de 28. neden bakmamışlar ya size
su an ne kadar süredir deniyorsunuz?Bilmiyorum ki. 26 da hamileydim 27 de doğurdum işte kimsede bakalım demedi