Hala regl olmadım regl olunca gideceğim. Bir doktor buldum ama iş yüzünden şu sıralar gidemem yılbaşı çok yoğunuz. Peki siz ne etki görüyorsunuz sonradan kilo kıl olur mu kısırlık olur mupcosta illaki bu belirtiler baş göstermez bende gayet zayıf kıllanma tüylenmesi olmayan biriyim ama pcosum amh 5 üstü olunca pcos diye biliyorum
Doktor bir şey demiyo ki hamilelik öncesi gittim sadecee b12 d vitamini ve prenatal vitamin verdi dene dedi hamile kaldım düştü gittim regl ol tekrar dene dedi test yaptı annemin düşüğü var ve korkuyorum sürekli düşecek gibi geliyor gecikti diye başka doktora gittim ultrasonla baktı amh yüksek dedi kıllanma var mı dedi şeker var dedi çişine sıkış dedi baktı baktı regl ol gel dedi. Daha regl olsmadımhormonlara göre pcos yok. görüntü olarak pcos görüntüsü görüldü mü yumurtalıklarda?
Kıllanmam yok ama bebek istiyorum 8 aydır hiç gebelik olmadı bakalım ilaç tedavisine başlayacağızHala regl olmadım regl olunca gideceğim. Bir doktor buldum ama iş yüzünden şu sıralar gidemem yılbaşı çok yoğunuz. Peki siz ne etki görüyorsunuz sonradan kilo kıl olur mu kısırlık olur mu
Ben daha korunmayı bırakmadım tekrar düşük olur korkusu var. İyi bir doktora gidip alternatif tedavi yöntemi bakacağım. Kilo almaktan çok korkuyorum. Ne ilacı çatlatma mı. İnşallah bebene kavuşursunKıllanmam yok ama bebek istiyorum 8 aydır hiç gebelik olmadı bakalım ilaç tedavisine başlayacağız
Evet klomen inşallah herkesin istediği zamanda gelsinlerBen daha korunmayı bırakmadım tekrar düşük olur korkusu var. İyi bir doktora gidip alternatif tedavi yöntemi bakacağım. Kilo almaktan çok korkuyorum. Ne ilacı çatlatma mı. İnşallah bebene kavuşursun
merhabalar cevap verirseniz çoook sevinirim. Bemim fsh: 6 mIU/mL çıktı. Lh değerim ise 3,7 mIU/mL çıktı. DHEA SO4 değerim ise 282,62 µg/dL çıktı.Total testesteron 28,34 ng/dL çıktı Normal mi? Pcos teşhisi konuldu.hormonlara göre pcos yok. görüntü olarak pcos görüntüsü görüldü mü yumurtalıklarda?
merhabalar cevap verirseniz çoook sevinirim. Bemim fsh: 6 mIU/mL çıktı. Lh değerim ise 3,7 mIU/mL çıktı. DHEA SO4 değerim ise 282,62 µg/dL çıktı.Total testesteron 28,34 ng/dL çıktı Normal mi? Pcos teşhisi konuldu. Sol overde periferik yerleşimli folikul varmis bi de. Saclarim ondsn mi dokuluyorhormonlara göre pcos yok. görüntü olarak pcos görüntüsü görüldü mü yumurtalıklarda?
Rahim filmi hiç cektirdiniz mi ?Ben daha korunmayı bırakmadım tekrar düşük olur korkusu var. İyi bir doktora gidip alternatif tedavi yöntemi bakacağım. Kilo almaktan çok korkuyorum. Ne ilacı çatlatma mı. İnşallah bebene kavuşursun
Pcosun var canim. Sac dökülmesi de yapar. Hic belirti vermeyebilir de. Bircok kadinin ben dahil yaşadığı bir sendrom pcos.merhabalar cevap verirseniz çoook sevinirim. Bemim fsh: 6 mIU/mL çıktı. Lh değerim ise 3,7 mIU/mL çıktı. DHEA SO4 değerim ise 282,62 µg/dL çıktı.Total testesteron 28,34 ng/dL çıktı Normal mi? Pcos teşhisi konuldu. Sol overde periferik yerleşimli folikul varmis bi de. Saclarim ondsn mi dokuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?