- 16 Temmuz 2020
- 109
- 89
- 48
- 31
- Konu Sahibi Zeynepzhra
-
Ben glukofen kullandım bu saydıklarınla aynı 4 ay gebe kaldımOh çok şükür inşallah sağ salim al bebeğini kucağına . Rabbim inşallah bana da ve isteyen herkese nasip eder. Peki hiç metformin glifor veya diaformin felan kullandın mi
Canım merhaba bende ovulasyon testi kullanıcam bu ay, metformin kullanıyorum ben 500 lük yazdı bana doktor günde iki kere, inşallah güzel haber alırız veririz bu ay, benim adetim biteli 7. Gün yarın elime gelirse inşallah başlıcam testlere. Bide çörekotu yağını içiyorum, bi de BROKOLİ suyu içiyorum kaynatıp suyunu içiyorum Saraçoğlunun tarifi tüplerin açılması için vs damarları vs genişleme tıkanıklık açmak içinmiş son olarak bide hayıt kullanıyorumOh çok şükür inşallah sağ salim al bebeğini kucağına . Rabbim inşallah bana da ve isteyen herkese nasip eder. Peki hiç metformin glifor veya diaformin felan kullandın mi
İki çocuğuma da glifor ve ovu testiyle hamile kaldım size de nasip olur inşallahMerhaba kizlar . Pcosluyum ve 2 buçuk yıldır evliyim. Gitmedigim kadın dogumcu kalmadı. Çareyi endokrinoloji bölümde bulabileceğimi düşündüm. Bana diaformin verdi. İki ay kullandım sonra regli olmadım. Yine geciktim işe yaramadı derken 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Öğrendiğimle kaybettigim bir oldu. Bir hafta içinde kendiliğinden düştü. Aradan 4 ay geçti şuan tekrar hamile olmak istiyorum. Tekrardan ilaca başladım glifor kullanıyorum. Ovulasyon testi aldım ilk kez kullacagim. İnşallah bir daha böyle birşey olmaz. Bu gibi durumu yaşayan var mı sonrasında ne oldu. Yada tedavi nasıl başladınız sonuç alabildiniz mi inşallah bir daha düşük olmaz rabbim bize sağlıklı merhametli evlatlar nasip etsin kollarımızı ve hanemizi boş birakmasin inşallah
Muhtemelen kimyasal gebelik yaşadınız benim ilk hamilelik de öyle olmuştuMerhaba kizlar . Pcosluyum ve 2 buçuk yıldır evliyim. Gitmedigim kadın dogumcu kalmadı. Çareyi endokrinoloji bölümde bulabileceğimi düşündüm. Bana diaformin verdi. İki ay kullandım sonra regli olmadım. Yine geciktim işe yaramadı derken 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Öğrendiğimle kaybettigim bir oldu. Bir hafta içinde kendiliğinden düştü. Aradan 4 ay geçti şuan tekrar hamile olmak istiyorum. Tekrardan ilaca başladım glifor kullanıyorum. Ovulasyon testi aldım ilk kez kullacagim. İnşallah bir daha böyle birşey olmaz. Bu gibi durumu yaşayan var mı sonrasında ne oldu. Yada tedavi nasıl başladınız sonuç alabildiniz mi inşallah bir daha düşük olmaz rabbim bize sağlıklı merhametli evlatlar nasip etsin kollarımızı ve hanemizi boş birakmasin inşallah
Takipleselim ve birbirimize destek olalCanım merhaba bende ovulasyon testi kullanıcam bu ay, metformin kullanıyorum ben 500 lük yazdı bana doktor günde iki kere, inşallah güzel haber alırız veririz bu ay, benim adetim biteli 7. Gün yarın elime gelirse inşallah başlıcam testlere. Bide çörekotu yağını içiyorum, bi de BROKOLİ suyu içiyorum kaynatıp suyunu içiyorum Saraçoğlunun tarifi tüplerin açılması için vs damarları vs genişleme tıkanıklık açmak içinmiş son olarak bide hayıt kullanıyorumevet hepsi bu kadar deniyorum bakalım istersen takip edelim belirtileri felan
Merhaba canım takip edelim birbirimizi . İyi gelir bence. Bu arada ben adetimin ilk gününü sayarsam şuan 14. Gundeyim ovulasyonu da 6 gündür yapıyorum t cizhim gittikçe koyulasiyor ama daha henüz yeterince koyulasmadi beklemedeyim . Hayit suyunu duydum ama hiç kullandım. Sadece 3 ay önce soğan kürü yaptım. İki ay günü günune geldi. Son adetim gecikmeli geldi. Bu ay da ovulasyon testi yapıyorum . Rabbim güzel haberlerimizi almamızı nasip eder inşallahCanım merhaba bende ovulasyon testi kullanıcam bu ay, metformin kullanıyorum ben 500 lük yazdı bana doktor günde iki kere, inşallah güzel haber alırız veririz bu ay, benim adetim biteli 7. Gün yarın elime gelirse inşallah başlıcam testlere. Bide çörekotu yağını içiyorum, bi de BROKOLİ suyu içiyorum kaynatıp suyunu içiyorum Saraçoğlunun tarifi tüplerin açılması için vs damarları vs genişleme tıkanıklık açmak içinmiş son olarak bide hayıt kullanıyorumevet hepsi bu kadar deniyorum bakalım istersen takip edelim belirtileri felan
Kese vardı ama bebeği göremedik. Sonrasında da düşük başladı zaten . Tekrar ne Zaman hamile kaldinizMuhtemelen kimyasal gebelik yaşadınız benim ilk hamilelik de öyle olmuştu
Bende ilk çocuğa hamilelik öncesi o tarz ilaç kullandim lh hormonunu düzenliyormuş.İnşallah tekrar hamile kalır bu kez kucağınıza alırsınız..
Kullandım canım ama bana zaten pcos olduğu icin evlenmeden öncede vermislerdi bildigim kadarıyla onlar insülin direnci için ama sen sadece glifor benzeri icin ilaç kullanarak hamile kaldıysan benden daha şanşlısin insallah sende en kısa zamanla bebeğini hayırlı ve sağlıklı bi şekilde kucağına alırsınOh çok şükür inşallah sağ salim al bebeğini kucağına . Rabbim inşallah bana da ve isteyen herkese nasip eder. Peki hiç metformin glifor veya diaformin felan kullandın mi
Anladım boş kese...Kese vardı ama bebeği göremedik. Sonrasında da düşük başladı zaten . Tekrar ne Zaman hamile kaldiniz
Ayy bende dün başladım ama bakalım ne zaman koyulaşacakTakipleselim ve birbirimize destek olalbende
Merhaba canım takip edelim birbirimizi . İyi gelir bence. Bu arada ben adetimin ilk gününü sayarsam şuan 14. Gundeyim ovulasyonu da 6 gündür yapıyorum t cizhim gittikçe koyulasiyor ama daha henüz yeterince koyulasmadi beklemedeyim . Hayit suyunu duydum ama hiç kullandım. Sadece 3 ay önce soğan kürü yaptım. İki ay günü günune geldi. Son adetim gecikmeli geldi. Bu ay da ovulasyon testi yapıyorum . Rabbim güzel haberlerimizi almamızı nasip eder inşallah
Benim henüz koyulasmadiAyy bende dün başladım ama bakalım ne zaman koyulaşacak
Benimki de koyulaşmadı koyulaşmaya başlamış mı senceBenim henüz koyulasmadi
Benimde böyle canım tam pik olmamış gibi . İnşallah olur ikimizde görürüzBenimki de koyulaşmadı koyulaşmaya başlamış mı sence
Aysu inşallah ya senin testler var mıBenimde böyle canım tam pik olmamış gibi . İnşallah olur ikimizde görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?