- 8 Eylül 2022
- 167
- 40
- 27
- Konu Sahibi Neisimkoyucam
Merhabalar letu kullananlardan yorum alabilir miyim. Pcos var bende ilk ay klomen 1 yumurta oluştu iğne verilmedi bana şimdi doktorum Letu ya başladı bakalım o nasıl etki sağlayacak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bende de pcos var ilk ay letu 1 klomen 1 tedavisi uyguladı yumurtalıklsrım gayet güzel geliştiler ama gebelik elde edemedik bu ay klomen günde 3 letu günde 1 şeklinde birde doktorum estrofem yazdıMerhabalar letu kullananlardan yorum alabilir miyim. Pcos var bende ilk ay klomen 1 yumurta oluştu iğne verilmedi bana şimdi doktorum Letu ya başladı bakalım o nasıl etki sağlayacak.
Estrofem nedirMerhaba bende de pcos var ilk ay letu 1 klomen 1 tedavisi uyguladı yumurtalıklsrım gayet güzel geliştiler ama gebelik elde edemedik bu ay klomen günde 3 letu günde 1 şeklinde birde doktorum estrofem yazdı
Aa bende farklı oldu o kadar klomen 1 yumurta yaptı bakalım letu ne yapacakBende de pko var, günde 2 tane letu ile 1 ya da en fazla 2 yumurta oluşuyordu
Günde 2 klomen ile yumurtaların aşırı uyarılması olmuştu, 15-16 yumurta gelişip tedavim iptal edilmişti
Herkesin durumu farklı gibi, siz başkalarını kıstas almayın bence
Estrofem nedir
Rahmi gebeliğe hazırlıyor rahim kalınlaştıruyor embriyonun tutunmasını sağlıyorEstrofem nedir
Evet herkeste farklı uygulanıyor tedavilerBende de pko var, günde 2 tane letu ile 1 ya da en fazla 2 yumurta oluşuyordu
Günde 2 klomen ile yumurtaların aşırı uyarılması olmuştu, 15-16 yumurta gelişip tedavim iptal edilmişti
Herkesin durumu farklı gibi, siz başkalarını kıstas almayın bence
İnşallah hepimizNe güzel inşallah güzel haberler alırsınız
Bende de sebepsiz gebelik olmuyor, 1 sene oldu. Doktorum letu yazdı persembe gunu başlayacağım 5 gün kullanıp 2 gün ara verip sonra kontrole gideceğim sizler nasıl sonuclar aldınız
Bende pcos var o yüzden 5 günde yinede iyi sonuç verdi 21.5 yumurta oldu 2 gün önce de çatlatma iğnesi oldum bakalım şimdi denemeye devam 14 gün sonra belli olur artık sonuçBende de sebepsiz gebelik olmuyor, 1 sene oldu. Doktorum letu yazdı persembe gunu başlayacağım 5 gün kullanıp 2 gün ara verip sonra kontrole gideceğim sizler nasıl sonuclar aldınız?
Bende pcos var o yüzden 5 günde yinede iyi sonuç verdi 21.5 yumurta oldu 2 gün önce de çatlatma iğnesi oldum bakalım şimdi denemeye devam 14 gün sonra belli olur artık sonuç
Ben vurmadım sağlık ocağına yaptırdım doktor gününü söyleyince. İlişkide 36 saat gün aşırıİnşallah hayırlı haberler alırsınız çatlatma iğnesini siz mi vurdunuz yoksa kontrole gittiğinizde mi vuruluyor birde iliski sıklığı nasıl oluyor
Umarım bana letu daha iyi geldi klomen bende pek işe yaramadıbende iki kere klomen artı çatlatma oldum. bu ayda olmazsa letuya başlayacağız dedi doktor. letu için bu başlıkta haberleşelim
Letu daha mı etkili oluyor acabaUmarım bana letu daha iyi geldi klomen bende pek işe yaramadı
Doktorum bu daha kuvvetli dedi banaLetu daha mı etkili oluyor acaba
pcosta daha etkiliymişLetu daha mı etkili oluyor acaba
bence pcos vs yok sebepsiz adet düzensizliği var ve tedaviden önce 3 ay duphaston kullandırdı doktorum adet düzene girsin diye. 3 aydan sonra basladık letuya bugun 2. Günpcosta daha etkiliymiş
Bende 3 yıldır evliyim fakat bizimde gebelik olmuyor ne eşimde be de bende sorun yok ne kist ne miyom tertemiz rahmim gören masallah diyor ama ne kullandıysak olmadı maalesef ilk yılar letu kullanmıştım bugün tekrardan başladım inşallah herkesin gönlüne göre olurBende de sebepsiz gebelik olmuyor, 1 sene oldu. Doktorum letu yazdı persembe gunu başlayacağım 5 gün kullanıp 2 gün ara verip sonra kontrole gideceğim sizler nasıl sonuclar aldınız?