Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bende pcos var klomen + ovitrelle vuruldum 30 ekimde şuan 6 haftalık hamileyim çok şükür... iğneden sonra ki 5 günü değerlendirdik biz ve 5 gün sonunda doktorun bana yazdığı progestan ı kullanmaya başladımDün çatlatma iğnemi oldum 36 saat sonrasını değerlendirdik. Bu süreçte benim gibi olan arkadaşlarla bilgi alışverişi yapmak istiyorum. Çatlatma iğnesinden sonra hamile kalanlar çoğunlukta mı?
İlk iğneniz de mi hamile kaldınız inşallah bana da nasip olur yaMerhaba bende pcos var klomen + ovitrelle vuruldum 30 ekimde şuan 6 haftalık hamileyim çok şükür... iğneden sonra ki 5 günü değerlendirdik biz ve 5 gün sonunda doktorun bana yazdığı progestan ı kullanmaya başladım
Evet çok şükür ilk ignemdi.. inşallahİlk iğneniz de mi hamile kaldınız inşallah bana da nasip olur ya
İğneden sonra hamile kaldınız ya nasıl belirtiler yaşadınız acaba iğnenin işe yaradığını nasıl anlıycamEvet çok şükür ilk ignemdi.. inşallah
Ben çok bir belirti yaşamadım göğüslerde hassaslk ve ara ara adet sancısı şeklinde oldu.. tabi her kadın farklı yaşıyor bu süreciİğneden sonra hamile kaldınız ya nasıl belirtiler yaşadınız acaba iğnenin işe yaradığını nasıl anlıycam