Çok sevindim sizin adınıza ben de bu yollara girdim klomen denedim ilk ayım maalesef negatif şimdi ara verdim bakalım inşallah biz de buraya güzel haberleri yazabilirizöncelikle herkese merhaba. belki bir umut olur diye yaşadıklarımı yaptıklarımı yazmaya karar verdim. Öncelikle 28 yaşındayım suan 22+1 hamileyim bir kızım olacak insallahpcos hastasıyım adetlerim hep düzensizdi evlendim ama bu durumu pek takmadım bir gün doktora gittiğim de öğrendim bu polikistikoveri* o günden sonra dünyam başıma yıkıldı youtube da videolar izledim tüp bebek deneyenler üzülenler çocuğum olmayacak diyenler. bir stres bastı ki soluğu doktorda aldım. tüp bebek alanında uzman olan evimin yakının da olmasından dolayı şanslı olduğumu düşündüğüm doçent bir doktor buldum. ilk üç ay klomen denedim kalamadım sonra hayatım da herkes çok fazla stres yaptığımı kendiliğinden kalabileceğimi söylediği için tedaviyi yarıda bırakıp tatile gittim. tatil dönüşü hala kafamı kurcalayan çocuğum olmayacak mı? düşüncesinden kurtulmam için tekrar kaldığım yerden doktoruma gittim ve direk aşılama yaptırmak istediğimi söyledim. yumurtalarım oluşmuştu o ay 4 adet. doktorum çoğul gebelik olabileceğini söylediğin de açıkçası çok heyecanlandım ama bir tane yumosum tutmus:) klomen + famara kullandım aşılama yapılacağı ay.. doktorum rahim duvarı kalınlığımın çok güzel olduğunu söylemişti dediğim gibi dört tane de yumurtam vardı o ay..4 ekim de çatlatma iğnesi oldum 6 ekimde aşılama yapıldı. 15 ekimde ovulasyon testi denedim evde iki tane kopkoyu çizgim vardı. tekrar yumurtlamışım gibi.. bu durum beni çok heyecanlandırdı hemen ertesi gün 16 ekimde eczaneden idrar testi alıp yaptım evde ve çok silik çizgiyi gördüm.. gittim akşamı da kan verdim 77 çıktı çok şükür hamile olduğumu çok erken öğrenmiş oldum bu bir mucizeydi benim için klomenle çatlatma iğneleri ile aylarca denediğim de kalkamamıştım ve çok üzülmüştüm pcosa rağmen tutmayan klomene rağmen aşılamam tuttu çok şükür. ilki tutmasaydı da ikinciyi yapardım. umudunuzu kaybetmeyin kızlar benim hikayem de bi umut olsun size:)
MEB öncelikle hayırlı uğurlu olsunöncelikle herkese merhaba. belki bir umut olur diye yaşadıklarımı yaptıklarımı yazmaya karar verdim. Öncelikle 28 yaşındayım suan 22+1 hamileyim bir kızım olacak insallahpcos hastasıyım adetlerim hep düzensizdi evlendim ama bu durumu pek takmadım bir gün doktora gittiğim de öğrendim bu polikistikoveri* o günden sonra dünyam başıma yıkıldı youtube da videolar izledim tüp bebek deneyenler üzülenler çocuğum olmayacak diyenler. bir stres bastı ki soluğu doktorda aldım. tüp bebek alanında uzman olan evimin yakının da olmasından dolayı şanslı olduğumu düşündüğüm doçent bir doktor buldum. ilk üç ay klomen denedim kalamadım sonra hayatım da herkes çok fazla stres yaptığımı kendiliğinden kalabileceğimi söylediği için tedaviyi yarıda bırakıp tatile gittim. tatil dönüşü hala kafamı kurcalayan çocuğum olmayacak mı? düşüncesinden kurtulmam için tekrar kaldığım yerden doktoruma gittim ve direk aşılama yaptırmak istediğimi söyledim. yumurtalarım oluşmuştu o ay 4 adet. doktorum çoğul gebelik olabileceğini söylediğin de açıkçası çok heyecanlandım ama bir tane yumosum tutmus:) klomen + famara kullandım aşılama yapılacağı ay.. doktorum rahim duvarı kalınlığımın çok güzel olduğunu söylemişti dediğim gibi dört tane de yumurtam vardı o ay..4 ekim de çatlatma iğnesi oldum 6 ekimde aşılama yapıldı. 15 ekimde ovulasyon testi denedim evde iki tane kopkoyu çizgim vardı. tekrar yumurtlamışım gibi.. bu durum beni çok heyecanlandırdı hemen ertesi gün 16 ekimde eczaneden idrar testi alıp yaptım evde ve çok silik çizgiyi gördüm.. gittim akşamı da kan verdim 77 çıktı çok şükür hamile olduğumu çok erken öğrenmiş oldum bu bir mucizeydi benim için klomenle çatlatma iğneleri ile aylarca denediğim de kalkamamıştım ve çok üzülmüştüm pcosa rağmen tutmayan klomene rağmen aşılamam tuttu çok şükür. ilki tutmasaydı da ikinciyi yapardım. umudunuzu kaybetmeyin kızlar benim hikayem de bi umut olsun size:)
Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun bende pcos hastasıyım 16 Ocak asilamam yapıldı ve hamile kaldım ilk değerim 66 çıktı en son ki degerimde 13222 den 13882 yükseldi sadece doktora gittim ultrasonda kese var bebek var ama kalp atışı yok ne yapacağımı bilmiyorum sizin kaç haftada duydunuz kalbini acaba pcos olduğum için g c döllenme olmuş olabilir mi lütfen böyle birşey yaşayan varsa bilgi versinöncelikle herkese merhaba. belki bir umut olur diye yaşadıklarımı yaptıklarımı yazmaya karar verdim. Öncelikle 28 yaşındayım suan 22+1 hamileyim bir kızım olacak insallahpcos hastasıyım adetlerim hep düzensizdi evlendim ama bu durumu pek takmadım bir gün doktora gittiğim de öğrendim bu polikistikoveri* o günden sonra dünyam başıma yıkıldı youtube da videolar izledim tüp bebek deneyenler üzülenler çocuğum olmayacak diyenler. bir stres bastı ki soluğu doktorda aldım. tüp bebek alanında uzman olan evimin yakının da olmasından dolayı şanslı olduğumu düşündüğüm doçent bir doktor buldum. ilk üç ay klomen denedim kalamadım sonra hayatım da herkes çok fazla stres yaptığımı kendiliğinden kalabileceğimi söylediği için tedaviyi yarıda bırakıp tatile gittim. tatil dönüşü hala kafamı kurcalayan çocuğum olmayacak mı? düşüncesinden kurtulmam için tekrar kaldığım yerden doktoruma gittim ve direk aşılama yaptırmak istediğimi söyledim. yumurtalarım oluşmuştu o ay 4 adet. doktorum çoğul gebelik olabileceğini söylediğin de açıkçası çok heyecanlandım ama bir tane yumosum tutmus:) klomen + famara kullandım aşılama yapılacağı ay.. doktorum rahim duvarı kalınlığımın çok güzel olduğunu söylemişti dediğim gibi dört tane de yumurtam vardı o ay..4 ekim de çatlatma iğnesi oldum 6 ekimde aşılama yapıldı. 15 ekimde ovulasyon testi denedim evde iki tane kopkoyu çizgim vardı. tekrar yumurtlamışım gibi.. bu durum beni çok heyecanlandırdı hemen ertesi gün 16 ekimde eczaneden idrar testi alıp yaptım evde ve çok silik çizgiyi gördüm.. gittim akşamı da kan verdim 77 çıktı çok şükür hamile olduğumu çok erken öğrenmiş oldum bu bir mucizeydi benim için klomenle çatlatma iğneleri ile aylarca denediğim de kalkamamıştım ve çok üzülmüştüm pcosa rağmen tutmayan klomene rağmen aşılamam tuttu çok şükür. ilki tutmasaydı da ikinciyi yapardım. umudunuzu kaybetmeyin kızlar benim hikayem de bi umut olsun size:)
Merhaba. Bana yardımcı olur musunuz? Bende netdeyse 2 yıldır evliyim hiç hamile kalmadım korunmada olmadı. Bende 4 aylık klomen tedavisi gördüm özel bir hastanede. 4.ayın sonunda yine adet oldum ve ara vermek istedim aynı sizin gibi. Aradan 10 ay geçti hala hamile kalamadımöncelikle herkese merhaba. belki bir umut olur diye yaşadıklarımı yaptıklarımı yazmaya karar verdim. Öncelikle 28 yaşındayım suan 22+1 hamileyim bir kızım olacak insallahpcos hastasıyım adetlerim hep düzensizdi evlendim ama bu durumu pek takmadım bir gün doktora gittiğim de öğrendim bu polikistikoveri* o günden sonra dünyam başıma yıkıldı youtube da videolar izledim tüp bebek deneyenler üzülenler çocuğum olmayacak diyenler. bir stres bastı ki soluğu doktorda aldım. tüp bebek alanında uzman olan evimin yakının da olmasından dolayı şanslı olduğumu düşündüğüm doçent bir doktor buldum. ilk üç ay klomen denedim kalamadım sonra hayatım da herkes çok fazla stres yaptığımı kendiliğinden kalabileceğimi söylediği için tedaviyi yarıda bırakıp tatile gittim. tatil dönüşü hala kafamı kurcalayan çocuğum olmayacak mı? düşüncesinden kurtulmam için tekrar kaldığım yerden doktoruma gittim ve direk aşılama yaptırmak istediğimi söyledim. yumurtalarım oluşmuştu o ay 4 adet. doktorum çoğul gebelik olabileceğini söylediğin de açıkçası çok heyecanlandım ama bir tane yumosum tutmus:) klomen + famara kullandım aşılama yapılacağı ay.. doktorum rahim duvarı kalınlığımın çok güzel olduğunu söylemişti dediğim gibi dört tane de yumurtam vardı o ay..4 ekim de çatlatma iğnesi oldum 6 ekimde aşılama yapıldı. 15 ekimde ovulasyon testi denedim evde iki tane kopkoyu çizgim vardı. tekrar yumurtlamışım gibi.. bu durum beni çok heyecanlandırdı hemen ertesi gün 16 ekimde eczaneden idrar testi alıp yaptım evde ve çok silik çizgiyi gördüm.. gittim akşamı da kan verdim 77 çıktı çok şükür hamile olduğumu çok erken öğrenmiş oldum bu bir mucizeydi benim için klomenle çatlatma iğneleri ile aylarca denediğim de kalkamamıştım ve çok üzülmüştüm pcosa rağmen tutmayan klomene rağmen aşılamam tuttu çok şükür. ilki tutmasaydı da ikinciyi yapardım. umudunuzu kaybetmeyin kızlar benim hikayem de bi umut olsun size:)
Merhaba ben de üç yıllık evliyim. Ama iki buçuk yıldır bebek istiyoruz maalesef olmadı. Geçen haziran ayında kimyasal gebelik yaşadım. Klomen duphaston progestan hepsini kullandım. Adetlerim düzenli her ay görüyorum ama bu yeterli değil maalesef. Üç günlük kısa sürede bitiyor. Bu da düzensiz regl sayılıyor maalesef. Benim ilk eşimden iki oğlum var. Onlarda böyle uğraşma yaşamadan hamile kaldım. İkisi de normal yollardan oldu. Küçük oğlum 12 yaşında ve bu kadar aradan sonra yaş da 36 olunca zor oluyor bazı gebelikler. Bu ay sonunda regl olunca bize de aşılama yolu görünüyor artık. Dua edin bize de...öncelikle herkese merhaba. belki bir umut olur diye yaşadıklarımı yaptıklarımı yazmaya karar verdim. Öncelikle 28 yaşındayım suan 22+1 hamileyim bir kızım olacak insallahpcos hastasıyım adetlerim hep düzensizdi evlendim ama bu durumu pek takmadım bir gün doktora gittiğim de öğrendim bu polikistikoveri* o günden sonra dünyam başıma yıkıldı youtube da videolar izledim tüp bebek deneyenler üzülenler çocuğum olmayacak diyenler. bir stres bastı ki soluğu doktorda aldım. tüp bebek alanında uzman olan evimin yakının da olmasından dolayı şanslı olduğumu düşündüğüm doçent bir doktor buldum. ilk üç ay klomen denedim kalamadım sonra hayatım da herkes çok fazla stres yaptığımı kendiliğinden kalabileceğimi söylediği için tedaviyi yarıda bırakıp tatile gittim. tatil dönüşü hala kafamı kurcalayan çocuğum olmayacak mı? düşüncesinden kurtulmam için tekrar kaldığım yerden doktoruma gittim ve direk aşılama yaptırmak istediğimi söyledim. yumurtalarım oluşmuştu o ay 4 adet. doktorum çoğul gebelik olabileceğini söylediğin de açıkçası çok heyecanlandım ama bir tane yumosum tutmus:) klomen + famara kullandım aşılama yapılacağı ay.. doktorum rahim duvarı kalınlığımın çok güzel olduğunu söylemişti dediğim gibi dört tane de yumurtam vardı o ay..4 ekim de çatlatma iğnesi oldum 6 ekimde aşılama yapıldı. 15 ekimde ovulasyon testi denedim evde iki tane kopkoyu çizgim vardı. tekrar yumurtlamışım gibi.. bu durum beni çok heyecanlandırdı hemen ertesi gün 16 ekimde eczaneden idrar testi alıp yaptım evde ve çok silik çizgiyi gördüm.. gittim akşamı da kan verdim 77 çıktı çok şükür hamile olduğumu çok erken öğrenmiş oldum bu bir mucizeydi benim için klomenle çatlatma iğneleri ile aylarca denediğim de kalkamamıştım ve çok üzülmüştüm pcosa rağmen tutmayan klomene rağmen aşılamam tuttu çok şükür. ilki tutmasaydı da ikinciyi yapardım. umudunuzu kaybetmeyin kızlar benim hikayem de bi umut olsun size:)
Bende 1 bucuk yildir evliyim pcos kistim var kapali amaliyatla aldirdim 2 dusugum var acaba asilama biz doktorlara soylesek yaparlar miöncelikle herkese merhaba. belki bir umut olur diye yaşadıklarımı yaptıklarımı yazmaya karar verdim. Öncelikle 28 yaşındayım suan 22+1 hamileyim bir kızım olacak insallahpcos hastasıyım adetlerim hep düzensizdi evlendim ama bu durumu pek takmadım bir gün doktora gittiğim de öğrendim bu polikistikoveri* o günden sonra dünyam başıma yıkıldı youtube da videolar izledim tüp bebek deneyenler üzülenler çocuğum olmayacak diyenler. bir stres bastı ki soluğu doktorda aldım. tüp bebek alanında uzman olan evimin yakının da olmasından dolayı şanslı olduğumu düşündüğüm doçent bir doktor buldum. ilk üç ay klomen denedim kalamadım sonra hayatım da herkes çok fazla stres yaptığımı kendiliğinden kalabileceğimi söylediği için tedaviyi yarıda bırakıp tatile gittim. tatil dönüşü hala kafamı kurcalayan çocuğum olmayacak mı? düşüncesinden kurtulmam için tekrar kaldığım yerden doktoruma gittim ve direk aşılama yaptırmak istediğimi söyledim. yumurtalarım oluşmuştu o ay 4 adet. doktorum çoğul gebelik olabileceğini söylediğin de açıkçası çok heyecanlandım ama bir tane yumosum tutmus:) klomen + famara kullandım aşılama yapılacağı ay.. doktorum rahim duvarı kalınlığımın çok güzel olduğunu söylemişti dediğim gibi dört tane de yumurtam vardı o ay..4 ekim de çatlatma iğnesi oldum 6 ekimde aşılama yapıldı. 15 ekimde ovulasyon testi denedim evde iki tane kopkoyu çizgim vardı. tekrar yumurtlamışım gibi.. bu durum beni çok heyecanlandırdı hemen ertesi gün 16 ekimde eczaneden idrar testi alıp yaptım evde ve çok silik çizgiyi gördüm.. gittim akşamı da kan verdim 77 çıktı çok şükür hamile olduğumu çok erken öğrenmiş oldum bu bir mucizeydi benim için klomenle çatlatma iğneleri ile aylarca denediğim de kalkamamıştım ve çok üzülmüştüm pcosa rağmen tutmayan klomene rağmen aşılamam tuttu çok şükür. ilki tutmasaydı da ikinciyi yapardım. umudunuzu kaybetmeyin kızlar benim hikayem de bi umut olsun size:)
Değer hamile olduğunu gösteriyor canım ama yine de doktorunun yanına gidip kontrol de ettir ki sonra sıkıntı yaşama... ama tebrik ederim değerin hamile olduğunu söylüyor.Merhaba bende 21subatta iğnemi 23subatta aşılama oldum
.7martta kan testi verdim 248.5cikti değer acaba hamile miyim doktorum 10martta test yapmamı istemisti
İnşallahDeğer hamile olduğunu gösteriyor canım ama yine de doktorunun yanına gidip kontrol de ettir ki sonra sıkıntı yaşama... ama tebrik ederim değerin hamile olduğunu söylüyor.
öncelikle herkese merhaba. belki bir umut olur diye yaşadıklarımı yaptıklarımı yazmaya karar verdim. Öncelikle 28 yaşındayım suan 22+1 hamileyim bir kızım olacak insallahpcos hastasıyım adetlerim hep düzensizdi evlendim ama bu durumu pek takmadım bir gün doktora gittiğim de öğrendim bu polikistikoveri* o günden sonra dünyam başıma yıkıldı youtube da videolar izledim tüp bebek deneyenler üzülenler çocuğum olmayacak diyenler. bir stres bastı ki soluğu doktorda aldım. tüp bebek alanında uzman olan evimin yakının da olmasından dolayı şanslı olduğumu düşündüğüm doçent bir doktor buldum. ilk üç ay klomen denedim kalamadım sonra hayatım da herkes çok fazla stres yaptığımı kendiliğinden kalabileceğimi söylediği için tedaviyi yarıda bırakıp tatile gittim. tatil dönüşü hala kafamı kurcalayan çocuğum olmayacak mı? düşüncesinden kurtulmam için tekrar kaldığım yerden doktoruma gittim ve direk aşılama yaptırmak istediğimi söyledim. yumurtalarım oluşmuştu o ay 4 adet. doktorum çoğul gebelik olabileceğini söylediğin de açıkçası çok heyecanlandım ama bir tane yumosum tutmus:) klomen + famara kullandım aşılama yapılacağı ay.. doktorum rahim duvarı kalınlığımın çok güzel olduğunu söylemişti dediğim gibi dört tane de yumurtam vardı o ay..4 ekim de çatlatma iğnesi oldum 6 ekimde aşılama yapıldı. 15 ekimde ovulasyon testi denedim evde iki tane kopkoyu çizgim vardı. tekrar yumurtlamışım gibi.. bu durum beni çok heyecanlandırdı hemen ertesi gün 16 ekimde eczaneden idrar testi alıp yaptım evde ve çok silik çizgiyi gördüm.. gittim akşamı da kan verdim 77 çıktı çok şükür hamile olduğumu çok erken öğrenmiş oldum bu bir mucizeydi benim için klomenle çatlatma iğneleri ile aylarca denediğim de kalkamamıştım ve çok üzülmüştüm pcosa rağmen tutmayan klomene rağmen aşılamam tuttu çok şükür. ilki tutmasaydı da ikinciyi yapardım. umudunuzu kaybetmeyin kızlar benim hikayem de bi umut olsun size:)
Çok sevindim senin adına sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim inşallahGünaydınbugün ki test sonucum 951.8 geldi çok şükür hamileyim değerim artmış
Amin inşallahÇok sevindim senin adına sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah
Merhabalar. Benim ilk çocuğum 2. ayımda oldu ve normal doğum gerçekleştirdim. Aradan 14 yıl geçti tekrar çocuk istedim ama olmadı. Hsg çektirdim sağ tüpüm kapalıymış açıldı daha sonra doktorum polip olduğunu söyledi histeroskopi ile polip alındı. Hsg den sonra çoğu kişi hamile kalındığını söyledi bana ama 2. ayımda yine olmadı. Herşeyim normal yumurtlamam regl döngüm eşimde de sıkıntı yok neden olmadığı konusunda bir kaç doktor arkadaşımla görüştüm kimse bana net cevap vermedi. Doktorumu değiştirirdim. Yumurtlamam normal seyrinde olduğu için Klomen ve benzer ilaç istemedim sadece overlite yumurta çatlatma iğnesini kendim uyguladım sonrasında aşılama yapıldı. Şimdi sizlere aşılamadan sonra gün gün buradan yazacağım son olarak bana yorum yaparsanız çok mutlu olurum güzellikleröncelikle herkese merhaba. belki bir umut olur diye yaşadıklarımı yaptıklarımı yazmaya karar verdim. Öncelikle 28 yaşındayım suan 22+1 hamileyim bir kızım olacak insallahpcos hastasıyım adetlerim hep düzensizdi evlendim ama bu durumu pek takmadım bir gün doktora gittiğim de öğrendim bu polikistikoveri* o günden sonra dünyam başıma yıkıldı youtube da videolar izledim tüp bebek deneyenler üzülenler çocuğum olmayacak diyenler. bir stres bastı ki soluğu doktorda aldım. tüp bebek alanında uzman olan evimin yakının da olmasından dolayı şanslı olduğumu düşündüğüm doçent bir doktor buldum. ilk üç ay klomen denedim kalamadım sonra hayatım da herkes çok fazla stres yaptığımı kendiliğinden kalabileceğimi söylediği için tedaviyi yarıda bırakıp tatile gittim. tatil dönüşü hala kafamı kurcalayan çocuğum olmayacak mı? düşüncesinden kurtulmam için tekrar kaldığım yerden doktoruma gittim ve direk aşılama yaptırmak istediğimi söyledim. yumurtalarım oluşmuştu o ay 4 adet. doktorum çoğul gebelik olabileceğini söylediğin de açıkçası çok heyecanlandım ama bir tane yumosum tutmus:) klomen + famara kullandım aşılama yapılacağı ay.. doktorum rahim duvarı kalınlığımın çok güzel olduğunu söylemişti dediğim gibi dört tane de yumurtam vardı o ay..4 ekim de çatlatma iğnesi oldum 6 ekimde aşılama yapıldı. 15 ekimde ovulasyon testi denedim evde iki tane kopkoyu çizgim vardı. tekrar yumurtlamışım gibi.. bu durum beni çok heyecanlandırdı hemen ertesi gün 16 ekimde eczaneden idrar testi alıp yaptım evde ve çok silik çizgiyi gördüm.. gittim akşamı da kan verdim 77 çıktı çok şükür hamile olduğumu çok erken öğrenmiş oldum bu bir mucizeydi benim için klomenle çatlatma iğneleri ile aylarca denediğim de kalkamamıştım ve çok üzülmüştüm pcosa rağmen tutmayan klomene rağmen aşılamam tuttu çok şükür. ilki tutmasaydı da ikinciyi yapardım. umudunuzu kaybetmeyin kızlar benim hikayem de bi umut olsun size:)
Merhaba sorum olucaktı bend e aşılama yaptırdım bend e de pcos var 16 mart yaptırdım ne zaman test yapsam çıkar acabaöncelikle herkese merhaba. belki bir umut olur diye yaşadıklarımı yaptıklarımı yazmaya karar verdim. Öncelikle 28 yaşındayım suan 22+1 hamileyim bir kızım olacak insallahpcos hastasıyım adetlerim hep düzensizdi evlendim ama bu durumu pek takmadım bir gün doktora gittiğim de öğrendim bu polikistikoveri* o günden sonra dünyam başıma yıkıldı youtube da videolar izledim tüp bebek deneyenler üzülenler çocuğum olmayacak diyenler. bir stres bastı ki soluğu doktorda aldım. tüp bebek alanında uzman olan evimin yakının da olmasından dolayı şanslı olduğumu düşündüğüm doçent bir doktor buldum. ilk üç ay klomen denedim kalamadım sonra hayatım da herkes çok fazla stres yaptığımı kendiliğinden kalabileceğimi söylediği için tedaviyi yarıda bırakıp tatile gittim. tatil dönüşü hala kafamı kurcalayan çocuğum olmayacak mı? düşüncesinden kurtulmam için tekrar kaldığım yerden doktoruma gittim ve direk aşılama yaptırmak istediğimi söyledim. yumurtalarım oluşmuştu o ay 4 adet. doktorum çoğul gebelik olabileceğini söylediğin de açıkçası çok heyecanlandım ama bir tane yumosum tutmus:) klomen + famara kullandım aşılama yapılacağı ay.. doktorum rahim duvarı kalınlığımın çok güzel olduğunu söylemişti dediğim gibi dört tane de yumurtam vardı o ay..4 ekim de çatlatma iğnesi oldum 6 ekimde aşılama yapıldı. 15 ekimde ovulasyon testi denedim evde iki tane kopkoyu çizgim vardı. tekrar yumurtlamışım gibi.. bu durum beni çok heyecanlandırdı hemen ertesi gün 16 ekimde eczaneden idrar testi alıp yaptım evde ve çok silik çizgiyi gördüm.. gittim akşamı da kan verdim 77 çıktı çok şükür hamile olduğumu çok erken öğrenmiş oldum bu bir mucizeydi benim için klomenle çatlatma iğneleri ile aylarca denediğim de kalkamamıştım ve çok üzülmüştüm pcosa rağmen tutmayan klomene rağmen aşılamam tuttu çok şükür. ilki tutmasaydı da ikinciyi yapardım. umudunuzu kaybetmeyin kızlar benim hikayem de bi umut olsun size:)
Bende pcosluyum ve 4 yıllık evliyim. Bugün 2. Aşılamami oldum ilki tutmadi diye çok umutsuzdum sizi gördüm içime bı umut dogduöncelikle herkese merhaba. belki bir umut olur diye yaşadıklarımı yaptıklarımı yazmaya karar verdim. Öncelikle 28 yaşındayım suan 22+1 hamileyim bir kızım olacak insallahpcos hastasıyım adetlerim hep düzensizdi evlendim ama bu durumu pek takmadım bir gün doktora gittiğim de öğrendim bu polikistikoveri* o günden sonra dünyam başıma yıkıldı youtube da videolar izledim tüp bebek deneyenler üzülenler çocuğum olmayacak diyenler. bir stres bastı ki soluğu doktorda aldım. tüp bebek alanında uzman olan evimin yakının da olmasından dolayı şanslı olduğumu düşündüğüm doçent bir doktor buldum. ilk üç ay klomen denedim kalamadım sonra hayatım da herkes çok fazla stres yaptığımı kendiliğinden kalabileceğimi söylediği için tedaviyi yarıda bırakıp tatile gittim. tatil dönüşü hala kafamı kurcalayan çocuğum olmayacak mı? düşüncesinden kurtulmam için tekrar kaldığım yerden doktoruma gittim ve direk aşılama yaptırmak istediğimi söyledim. yumurtalarım oluşmuştu o ay 4 adet. doktorum çoğul gebelik olabileceğini söylediğin de açıkçası çok heyecanlandım ama bir tane yumosum tutmus:) klomen + famara kullandım aşılama yapılacağı ay.. doktorum rahim duvarı kalınlığımın çok güzel olduğunu söylemişti dediğim gibi dört tane de yumurtam vardı o ay..4 ekim de çatlatma iğnesi oldum 6 ekimde aşılama yapıldı. 15 ekimde ovulasyon testi denedim evde iki tane kopkoyu çizgim vardı. tekrar yumurtlamışım gibi.. bu durum beni çok heyecanlandırdı hemen ertesi gün 16 ekimde eczaneden idrar testi alıp yaptım evde ve çok silik çizgiyi gördüm.. gittim akşamı da kan verdim 77 çıktı çok şükür hamile olduğumu çok erken öğrenmiş oldum bu bir mucizeydi benim için klomenle çatlatma iğneleri ile aylarca denediğim de kalkamamıştım ve çok üzülmüştüm pcosa rağmen tutmayan klomene rağmen aşılamam tuttu çok şükür. ilki tutmasaydı da ikinciyi yapardım. umudunuzu kaybetmeyin kızlar benim hikayem de bi umut olsun size:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?