Pcos kan tahlili

hanimcik158

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2024
13
0
1
27
Merhaba kızlar bir senedir çocuk deniyoruz olmuyo yumurtalıklarım pcos çatlamam olmuyo ama ilk kez kan tahlilimde bu yazdıklarım kırmızı çıkmış fsh 2.83 E2 325 DHEA 783 testeron 74 anlayan var mı bu sonuçlardan

Eklentiler

• IMG_3563.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_3564.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 3
Hayır reglim biteli bir hafta oldu
Regli dışı degelendirme biraz farklı oluyor çok dalgalı oluyor hormonlar anca bir dr degerlendirebilir bence. Regli zamanı ilan değerleri burda takilan çoğu kişi yorum yapar da öğrenmiş oluyor iyice her reglide veririm ben mesela pcos var regli harici olan tahlil durumunu ama e2 yüksek cikmis yumurtlama yakın veya zamanı olabilir testesretin yüksekliği de iyi karşılanmıyor yumurtlamayı baskılar bende de yüksek o nane çayi öneririm keşke regli 2 3 günü verseydiniz kan ama

İlk kez böyle yüksek çıkmış normalde regli zamanı dışı verdiğimde bile çıkmamıştı böyle internette de erken menopoz yazınca korktum

Bence takilmayin eğer e2 regli zamanı böyle çıksa erken menopoz diye korkunda şuan normal yumurtlama zamanı yada yumurta buyurken yükseliyor testesteron hani yüksek oda tamam fshta normal dhea yi daha önce bana yapmadilar bilgim yok yanlış olmasın bence regli olunca kan ver tekrar bunlara takılma :)

Reglinin 3. Günü bu kan testlerini tekrar iste ve amh denen yumurta rezervini gösteren testide yaptır bence

Ek olar pcos da insülin vs de bakıyorlar bende de pcos var ordan biliyorum şekerinede bir baktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…