İnşallah çok teşekkür ederim ben cuma günü iğnelerle beraber 5200e aldımMerhaba inşallah istediğiniz sonuca ulaşırsınız yakında bende başlayacağım bu iğneye güncel fiyatını paylaşır mısınız
Bana doktorum her sabah aynı saatte vurmamı ve bir saat sonra kahvaltı yapmamı söyledi. İştahımı kestiğini hissediyorum ama çok aşırı değil belki dozu düşük diyedir kendimi de kontrol etmeye çalışıyorum çünkü canımın istediği her şeyi yemiyorumİştahınızı kesti mi ayrıca nasıl kullanıyorsunuz sabahlar mı vurmak gerekiyor iğneyi
Ben genel olarak kabızlık sıkıntısı çekiyorum bugün 9 gün oldu ilacın etkisi olarak bir kabızlık göremedim. Çok sıkıntı yaşadığım zaman kayısı çayı içiyorum ve o iyi geliyor normal zamandasaxenda liraglutid sınıfına ait insülin direnci icin kullanıldığından aşırı derecede kabızlık yapıyor. sizde durumlar nasıl? ben de ciddi kabızlık yaptıgı icin bıraktım. çözüm bulamıyorum
thincal neymis kiMerhaba 172-90 kilo biriyim 28 yaşındayım
Saxsenda almayı planlıyorum ama süreç nasıl olur bilmiyorum endokrine gittim önce Thincal kullanalım eyer sonuç alamazsan öyle Saxsenda başlarız dedi 1 ay kullandım 4 kilo verdim şimdi kendi isteğim ile başlayacağım senin sürecin çok hızlı kayıpla gidiyor umarım benimkide öyle olur
Obezite için kullanılan yağ yakım ilacı endokrin doktoru raporlu bir şekilde veriyorthincal neymis ki
Merhaba kilo vermek yavaşladı ama iyi gidiyor tek sorunum kabızlık sizin nasıl gidiyor?Merhaba ben de başlayalı 3 gün oldu durumunuz nasıl ?
Merhaba bende de pcos var acaba bende mi kullansam bu ilacı bilemedim bende 4 aydır glifor kullanıyorum sabah akşam 1000 mg 95 kilodan 79 a düştüm ama kilo vermem durdu suanlik nasıl bir ilaç bu bahsedebilir misinizMerhaba. Dün itibariyle saxenda kullanmaya başladım ve buraya küçük bir günlük açayım dedim. 28 yaşındayım pcos ve insülin direncim var endokrinoloji doktoru bahsedene kadar bu iğneyi duymamıştım o kullanmamı söyledi ve reçete yazdı. Doktor kontrolünde başladım. Bugün ikinci iğnemi yaptım. 0.6 doz kullanıyorum. Boyun 164 hedefim 60 kg
1. Gün 81 kg
2. Gün 79.85 kg
3. Gün 79.4
4. Gün 79.00
5. Gün 78.35
6. Gün 78.2
7. Gün 77.7
8. Gün 77.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?