• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcos ile hamile kalanlar yardımcı olabilir mi

Çok olmak istemiyorum ama Akdeniz diyeti hakkında da biraz bilgi verebilir misiniz 😇
sebze ağırlıklı beslendim. kırmızı et ve balık yedim (ağırlıklı olarak balık), tavuk ve yumurta tüketmedim asla, süt ürünleri de tüketmedim. zeytin, çörekotlu kepek ekmeği, sebze.. kahvaltım buydu 😂😂 bir de salatalık bol bol, yaban mersini. ceviz ve fındık çok yedim.

sebzeleri haşlanmış yedim. yağ çok tüketmemeye calistim. ama dediğim gibi diyete ve pilatese aynı anda başladım. başladıktan tam bir ay sonra hamile olduğumu öğrendim. o yüzden hamgisi işe yaradı bilemiyorum 😂😂

Maalesef bende öyle biliyorum ama zaten alıştım artık sadece her ay bir beklenti zor oluyor psikolojik olarak
Bu işte psikoloji çok önemli bak ben senden 11 yaş büyüğüm ümitsizlik yok.elinden geleni ypacaksın çre aracaksın tedavi arayacaksın.evde yapabildiğin kürleri yap.alabilfiğin takviyeyi al.fazla kilon varsa vermeye çalış.ben yaş olarak senden dah büyüğüm üstelik.çocul için mücadele veriyorum

sebze ağırlıklı beslendim. kırmızı et ve balık yedim (ağırlıklı olarak balık), tavuk ve yumurta tüketmedim asla, süt ürünleri de tüketmedim. zeytin, çörekotlu kepek ekmeği, sebze.. kahvaltım buydu 😂😂 bir de salatalık bol bol, yaban mersini. ceviz ve fındık çok yedim.

sebzeleri haşlanmış yedim. yağ çok tüketmemeye calistim. ama dediğim gibi diyete ve pilatese aynı anda başladım. başladıktan tam bir ay sonra hamile olduğumu öğrendim. o yüzden hamgisi işe yaradı bilemiyorum 😂😂
Azmine hayran kaldım gerçekten. Ben balık hiç sevmezdim ama artık yemeye çalışıyorum elimden geldiğince ama yumurta olmadan nasıl yaparım bilemiyorum ama denicem bu arada ikisini birden yapmış olmanın faydası olduğunu düşünüyorum. Benim lh şuan 14 ama ilk test yaptırdığımda 23 dü ben de o sıra hemen yürüyüş yapmaya başladım eve koşu bandı aldım ve yediklerime dikkat ettim dışardan yemedim beyaz ekmeği kestim unu bıraktım makarna pilav hiç birini tüketmemiştim

Hiç bir fikrim yok test sonuçlarım da amh bakılmamış sanırım
Estradiol 81
Tsh 3.13
Prolaktin 23.1
Lh 14.1
Fsh 5.4
Elimde olan sonuçlar bunlar
Estradiol 80 altı olmalı
Tsh tiroid demek 3 ve altı olmalı ama kurtarır benim 5.4 dü ilçla 1 .03 ye düşürdüm
Prolaktin inde yüksek şekerden tatlıdan kaçın 18 altı olmaya bak

Bu işte psikoloji çok önemli bak ben senden 11 yaş büyüğüm ümitsizlik yok.elinden geleni ypacaksın çre aracaksın tedavi arayacaksın.evde yapabildiğin kürleri yap.alabilfiğin takviyeyi al.fazla kilon varsa vermeye çalış.ben yaş olarak senden dah büyüğüm üstelik.çocul için mücadele veriyorum
Çok haklısınız kürler hakkında çok şey okudum ama açıkcası denemeye cesaretim yok

Estradiol 80 altı olmalı
Tsh tiroid demek 3 ve altı olmalı ama kurtarır benim 5.4 dü ilçla 1 .03 ye düşürdüm
Şekeri direk bıraktım zaten zor oldu ama bıraktım kahvemi çayımı sade tüketiyorum sütlü şerbetli herhangi bir tatlı tüketmiyorum bne bu testleri bir kaç ay önce yaptırdım tekrar yaptırsam mı diye düşünüyorum

Azmine hayran kaldım gerçekten. Ben balık hiç sevmezdim ama artık yemeye çalışıyorum elimden geldiğince ama yumurta olmadan nasıl yaparım bilemiyorum ama denicem bu arada ikisini birden yapmış olmanın faydası olduğunu düşünüyorum. Benim lh şuan 14 ama ilk test yaptırdığımda 23 dü ben de o sıra hemen yürüyüş yapmaya başladım eve koşu bandı aldım ve yediklerime dikkat ettim dışardan yemedim beyaz ekmeği kestim unu bıraktım makarna pilav hiç birini tüketmemiştim
çok fark ediyor. benim doktorum taa bir yıl önce, ilk muayenede bol hareket ve akdeniz diyeti önermisti. ben çok ciddiye almamıştım 😂

o ay da çatlatma iğnesinden olumsuz sonuc alınca biraz depresyona girdim. baktım ki sonum kötüye gidiyor en azından diyet yapıp, spor yapayım kendimi iyi hissederim diye basladım 😂😂 ama bayağı işe yarıyormus 😂

psikoloji de çok önemli. çok fazla kendini hırpalamamak gerekiyor. ben hamile kaldığım ay esimle sadece bir kez birlikte oldum, esim sehir dısındaydı çünkü. asla hiçbir beklemtim yoktu o ay 😂 ama oldu yani 😂

Estradiol 80 altı olmalı
Şekeri direk bıraktım zaten zor oldu ama bıraktım kahvemi çayımı sade tüketiyorum sütlü şerbetli herhangi bir tatlı tüketmiyorum bne bu testleri bir kaç ay önce yaptırdım tekrar yaptırsam mı diye düşünğykrum
Bu sbah soğan kürüne başladıö 15 gün devam edeceğim.vifolic diye takviye aldım.hsg sonrası hamilelik kolay olurmuş bu ay tüm kartları oynyacağım.gynoosed jel aldım falan
İnşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız. Olası bir gebelik olursa sakıncası var mı acaba soğan kürünün dikkatli kullanın lütfen

Eşimin eski eşinden cocuğu var 1 profesör 2 de doktor gayet iyi spermiyram dedi
morfoloji en az %4 istenir. sizinki %2. önceden çocuğu olması da bir anlam ifade etmiyor. spermler 72 günde bir yenilenir. stres, sigara-alkol tüketimi, beslenme rutinleri bunlar sperm kalitesini etkiler. yani su anda verdiği testle, 3 ay önce verdiği test çok farklı olabilir yularıdaki değişkenlere bağlı olarak.

bu arada benim de esimin morfoloji %1di. ek tetkikler istendi. beslme düzeni ve takviye önerildi. o yüzden sordum.

Şekeri direk bıraktım zaten zor oldu ama bıraktım kahvemi çayımı sade tüketiyorum sütlü şerbetli herhangi bir tatlı tüketmiyorum bne bu testleri bir kaç ay önce yaptırdım tekrar yaptırsam mı diye düşünğykrum

İnşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız. Olası bir gebelik olursa sakıncası var mı acaba soğan kürünün dikkatli kullanın lütfen
Pcos em önemli özelliği geç yumurtlama bazıları 11 bazıları 14.günde yumurtlamayı görüyor ben testle öğrendim 19.gün pik gördüm.inanamadım.doşayısıyla 15.günlük kurtarıyor.hemde en kötü ne olabilir bğışıklık güçlendirir grip olmam

Back
X