Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana doktorum combinol önerdi onu kullanıyorum. İçinde d vitamini ve folik asit de var. Hayatımda ilk defa yumurtlamamı hissettim. Yumurtamın büyüdüğünü de ovülasyon testinden anladım. Etkisi olduğunu düşünüyorum.Kızlar pcos için inositol kullanmaya başladım. Aranızda kullanıp memnun kalan var mı ? Ne şekilde kullanıyorsunuz? Ben mor life diye bir markanınkini aldım.
Ben venatura kullanıyorum sabah 1 akşam 1 adetimi düzenlediKızlar pcos için inositol kullanmaya başladım. Aranızda kullanıp memnun kalan var mı ? Ne şekilde kullanıyorsunuz? Ben mor life diye bir markanınkini aldım.
Regl bitince mi başlamıştınBen venatura kullanıyorum sabah 1 akşam 1 adetimi düzenledi
Ne zaman kullanmaya başlamıştın ? Bi de her zamanki vaktinde mi yumurtlama gördün yoksa daha erken mi oldu ? Hissettim derken belirtilerin neydi canımBana doktorum combinol önerdi onu kullanıyorum. İçinde d vitamini ve folik asit de var. Hayatımda ilk defa yumurtlamamı hissettim. Yumurtamın büyüdüğünü de ovülasyon testinden anladım. Etkisi olduğunu düşünüyorum.
Nasıl kullandınız acabaBana doktorum combinol önerdi onu kullanıyorum. İçinde d vitamini ve folik asit de var. Hayatımda ilk defa yumurtlamamı hissettim. Yumurtamın büyüdüğünü de ovülasyon testinden anladım. Etkisi olduğunu düşünüyorum.
Sabah 1 akşam 1 içiyorumNasıl kullandınız acaba
Kaç aydır içiyorsun pcosun mu var? Bi de yumurtlamanın erken olma ihtimali var mıSabah 1 akşam 1 içiyorum
3 aydır içiyorum benimkinin içinde folik asit, d vit, inositol var. Yumurtlamayı destekliyor. Erken olabilir mi fikrim yokKaç aydır içiyorsun pcosun mu var? Bi de yumurtlamanın erken olma ihtimali var mı
Benim erken olmadı sanırım hala bekliyorum yumurtlama belirtileri ama çok düzenli kullanamadım3 aydır içiyorum benimkinin içinde folik asit, d vit, inositol var. Yumurtlamayı destekliyor. Erken olabilir mi fikrim yok
Ben de morlife diye bir markanın aldım inşallah memnun kalırız sen her gün aynı saatlerde mi içiyorsun onun önemi var mıBende inositol olarak inolac kullaniyorum.
Bunu ben de merak ediyorum. Doktor ultrasonla bakınca pcos diyor iki yumurtalığa da ayrıca sol için tembel dedi ama hiç kan falan isteyip ordan amh vs bakmadan teşhis koydu. Ben de regl olursam gideceğim kan vermeye ki inşallah olmam hamile kalırım daArkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Pcos ile pcos görünümü arasında ki fark nedir? Ben alttan muayene oldum. Doktorum pcos dedi. Ama düzenli adet görüyorum günü hiç şaşmaz. Zayıfım sadece kıllanma problemim var. Adetliyken test vereceğim bu ay. Bana yumurtalıkların tembel dedi. İkisi farklı şeyler mi? Ben hangisini taşıyorum acaba. Düzenli adet gören biri pcos olabilir mi ya?![]()
Bana direkt aşılma önerdi. Şok geçirdim. Ama düzenli adet görüyorum yani neye inanacağımı şaşırdım. Adetliyken kan verelim bakalım ne çıkacakBunu ben de merak ediyorum. Doktor ultrasonla bakınca pcos diyor iki yumurtalığa da ayrıca sol için tembel dedi ama hiç kan falan isteyip ordan amh vs bakmadan teşhis koydu. Ben de regl olursam gideceğim kan vermeye ki inşallah olmam hamile kalırım da
Çok ilginç. Eşin test vermiş miydi? Özelde mi baktırdınBana direkt aşılma önerdi. Şok geçirdim. Ama düzenli adet görüyorum yani neye inanacağımı şaşırdım. Adetliyken kan verelim bakalım ne çıkacak
Ben ocean markasınınkini kullanmıştım. Polysitol ismi.Kızlar pcos için inositol kullanmaya başladım. Aranızda kullanıp memnun kalan var mı ? Ne şekilde kullanıyorsunuz? Ben mor life diye bir markanınkini aldım.
Hayır araştırma hastanesine gittim. Hiç şikayetim yokken rutin kontrol için 27 yaşındayım hiç gitmemiştim çünkü. Adetimde düzenli olunca. Doktor muayene etti işte rutin smear aldı. Pcos var sende yumurtalıkların çok tembel dedi. Ama doktor eşinde bir sperm testi versin dedi. Ben kan vermeye giderken eşimde gidecek bakalım. Çünkü doktor pcosla hamile kalan da var elbet eşine de bi bakılsın dedi.Çok ilginç. Eşin test vermiş miydi? Özelde mi baktırdın
Kuzum her aksam yatmadan önce içip yatiyorum çünkü gündüz unutuyorum yatmaya giderken gözümün önünde oluyor o an iciyorum. Cokta ayni saate denk getiremiyor olabilirim.Ben de morlife diye bir markanın aldım inşallah memnun kalırız sen her gün aynı saatlerde mi içiyorsun onun önemi var mı