Pcos için inositol

Sunsun9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2024
1.831
667
38
28
Kızlar pcos için inositol kullanmaya başladım. Aranızda kullanıp memnun kalan var mı ? Ne şekilde kullanıyorsunuz? Ben mor life diye bir markanınkini aldım.

Eklentiler

• IMG_20250218_192145.webp
    IMG_20250218_192145.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 81
Kızlar pcos için inositol kullanmaya başladım. Aranızda kullanıp memnun kalan var mı ? Ne şekilde kullanıyorsunuz? Ben mor life diye bir markanınkini aldım.
Bana doktorum combinol önerdi onu kullanıyorum. İçinde d vitamini ve folik asit de var. Hayatımda ilk defa yumurtlamamı hissettim. Yumurtamın büyüdüğünü de ovülasyon testinden anladım. Etkisi olduğunu düşünüyorum.

Ben venatura kullanıyorum sabah 1 akşam 1 adetimi düzenledi

Bana doktorum combinol önerdi onu kullanıyorum. İçinde d vitamini ve folik asit de var. Hayatımda ilk defa yumurtlamamı hissettim. Yumurtamın büyüdüğünü de ovülasyon testinden anladım. Etkisi olduğunu düşünüyorum.
Ne zaman kullanmaya başlamıştın ? Bi de her zamanki vaktinde mi yumurtlama gördün yoksa daha erken mi oldu ? Hissettim derken belirtilerin neydi canım

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Pcos ile pcos görünümü arasında ki fark nedir? Ben alttan muayene oldum. Doktorum pcos dedi. Ama düzenli adet görüyorum günü hiç şaşmaz. Zayıfım sadece kıllanma problemim var. Adetliyken test vereceğim bu ay. Bana yumurtalıkların tembel dedi. İkisi farklı şeyler mi? Ben hangisini taşıyorum acaba. Düzenli adet gören biri pcos olabilir mi ya?🥲

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Pcos ile pcos görünümü arasında ki fark nedir? Ben alttan muayene oldum. Doktorum pcos dedi. Ama düzenli adet görüyorum günü hiç şaşmaz. Zayıfım sadece kıllanma problemim var. Adetliyken test vereceğim bu ay. Bana yumurtalıkların tembel dedi. İkisi farklı şeyler mi? Ben hangisini taşıyorum acaba. Düzenli adet gören biri pcos olabilir mi ya?🥲
Bunu ben de merak ediyorum. Doktor ultrasonla bakınca pcos diyor iki yumurtalığa da ayrıca sol için tembel dedi ama hiç kan falan isteyip ordan amh vs bakmadan teşhis koydu. Ben de regl olursam gideceğim kan vermeye ki inşallah olmam hamile kalırım da

Bunu ben de merak ediyorum. Doktor ultrasonla bakınca pcos diyor iki yumurtalığa da ayrıca sol için tembel dedi ama hiç kan falan isteyip ordan amh vs bakmadan teşhis koydu. Ben de regl olursam gideceğim kan vermeye ki inşallah olmam hamile kalırım da
Bana direkt aşılma önerdi. Şok geçirdim. Ama düzenli adet görüyorum yani neye inanacağımı şaşırdım. Adetliyken kan verelim bakalım ne çıkacak

Çok ilginç. Eşin test vermiş miydi? Özelde mi baktırdın
Hayır araştırma hastanesine gittim. Hiç şikayetim yokken rutin kontrol için 27 yaşındayım hiç gitmemiştim çünkü. Adetimde düzenli olunca. Doktor muayene etti işte rutin smear aldı. Pcos var sende yumurtalıkların çok tembel dedi. Ama doktor eşinde bir sperm testi versin dedi. Ben kan vermeye giderken eşimde gidecek bakalım. Çünkü doktor pcosla hamile kalan da var elbet eşine de bi bakılsın dedi.

Ben de morlife diye bir markanın aldım inşallah memnun kalırız sen her gün aynı saatlerde mi içiyorsun onun önemi var mı
Kuzum her aksam yatmadan önce içip yatiyorum çünkü gündüz unutuyorum yatmaya giderken gözümün önünde oluyor o an iciyorum. Cokta ayni saate denk getiremiyor olabilirim.
Ama tabi ayni saatte kullanmak herseyde oldugu gibi bunda da etkili olabilir belki.

Back
X