Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende pkoluyum benim adetlerim düzensiz ve yumurtalamam olmazdı kullandım .hatta ben hayıt tohumu aslanpencesi ve cıvanpercemi kullanıyorum çok etkili kesinlikle bu karışım tavsiye ederimPcos hastasıyım hayıt tohumu kullanmaya başladım hayıt tohumunu kullanıp olulu etki alan var mı
Dediğim gibi tavsiye ederimBenim adetlerim düzenli bugün doktora gittim kontrol amaçlı kilo vermemden kaynaklı adetimin düzene girdiğini ilaçlara devam etmeme gerek olmadığını söyledi hayıt tohumunu sordum iyi geliceğini söyledi
En önemlisi kilo ben yaklaşık bir buçuk yıldır düzenli adet oluyorum ama ondan önce yıllarca ilaç kullandım kesinlikle doktorunuzun yönlerdirmesine göre hareket edinBende baslicam kilom yok ama pko var adet düzensizliğim var adet olayım hayıt çayına baslicam günde iki kez aç icicem
Bende pkoluyum benim adetlerim düzensiz ve yumurtalamam olmazdı kullandım .hatta ben hayıt tohumu aslanpencesi ve cıvanpercemi kullanıyorum çok etkili kesinlikle bu karışım tavsiye ederim
Genelde iyi sonuç alınmış tekrardan deneyin belki iyi bir sonuç alısınız zaten 15 gün az bir süre hemen etki etmeyebilirBende geçen ay adetin 1. Günü başlayıp 15 gün içtim.
Ama ne gebelik oluştu nede adet oldum
Şimdi yeniden başlıycam
Ben adetin 5 günü başladım canım yumurtlamam oldu çok şükür .ovelasyon testleri kullanın istersenizBende geçen ay adetin 1. Günü başlayıp 15 gün içtim.
Ama ne gebelik oluştu nede adet oldum
Şimdi yeniden başlıycam
Genelde iyi sonuç alınmış tekrardan deneyin belki iyi bir sonuç alısınız zaten 15 gün az bir süre hemen etki etmeyebilir
Ben adetin 5 günü başladım canım yumurtlamam oldu çok şükür .ovelasyon testleri kullanın isterseniz
Bu arada ben hayıt tohumu Aslan pençesi ve cıvanpencesi birlikte kullandım bilginiz olsun .Kullandım canım. Ovulasyon oluşmadı bu ay ne yazık ki
Bu arada ben hayıt tohumu Aslan pençesi ve cıvanpencesi birlikte kullandım bilginiz olsun .
Nasıl be ne kadar kullanıyorsunuz kizalrBende aynı 3lüyü demleyerek içtim sabah akşam
Nasıl be ne kadar kullanıyorsunuz kizalr
Ölçü olarak ne kadar koydunuzAdetin 1. Günü başladım 15 gün boyunca sabah akşam demleyip içtim 1 fincan.
Ölçü olarak ne kadar koydunuz
2 çay kaşığı hayıt tohumuÖlçü olarak ne kadar koydunuz