- 22 Şubat 2023
- 637
- 470
- 18
- 29
Merhaba kizlar sizleri sürekli okuyordum fakat üye değildim artık üyeyim. Benimde bir derdim var çok fazla da uzatarak yazmak istemiyorum yeni evliyim pazar günü tam bir yıl olacak. Fakat biz Ekim ayından itibaren korunmayı bıraktık onun öncesinde eşim hep korunuyordu ben korunma dememe rağmen. Ama artık çocuk istediğimiz için korunmayı bıraktı bekarliktan bu yana adetim düzensiz yumurta tembelliği var deyip yolladılar kendimi bildim bileli tarlusal içiyorum adet söktürücü ile adet oluyorum fakat kasim ayında doktor bana glifor verdi bunu kullan kilo verirsin dedi Aralik ve Ocak ayında kendiliğinden adet gördüm ovulasyon denedim 18.günde yumurtlama olmuş ilişki hemen hemen hergun oldu bu ayın 15 inde hasta olmam gerekirken olmadım etmesi gün hemen test yaptım sabah negatif aradan 1 hafta geçti bugün sabah tekrar test yaptım yine negatif ne yapmam gerekiyor tarlusal içtim mecburen kabus yeniden mi başladı yani yardım edin luften herkes biraz bekle diyor hamilemiyim değil miyim bilmiyorum kaşık bel sırt ağrım çok oldu goguslerimde hassasiyet var ama gram kan yok napicam