Merhaba bazen akışına bırakınca da olmuyor sanırım 5 ay önce akışına bıraktım ama hala bebiş yokEğer akışına bırakırsan çok erken sonuç alırsın
Aslında tam da akışına bırakıyoruz diyemeyiz. Rabbım nasip ediyor zamanı gelince elhamdülillah. Ama bizim de dur durak bilmeden çabalamamiz gerekiyorMerhaba bazen akışına bırakınca da olmuyor sanırım 5 ay önce akışına bıraktım ama hala bebiş yok
Ben size bu mesajı yazdığım ay gebe kalmışım. Rabbım size de nasip etsin inşallah. Sormak istediğiniz bi şey olursa yardımcı olurumEğer akışına bırakırsan çok erken sonuç alırsın
Teşekkür ederim sizde herhangi bir sorun var mıydı?Ben size bu mesajı yazdığım ay gebe kalmışım. Rabbım size de nasip etsin inşallah. Sormak istediğiniz bi şey olursa yardımcı olurum
İleri derece pkos hastasiydim. Asla kendi kendime adet gormuyordum ancak ilaçlarla ve 8 ay tedavi gördümTeşekkür ederim sizde herhangi bir sorun var mıydı?
Teşekkürler tedavi sonrası mı oldu peki bende bu ay doktora gidip tedavi başlamayı düşünüyorumİleri derece pkos hastasiydim. Asla kendi kendime adet gormuyordum ancak ilaçlarla ve 8 ay tedavi gördüm
Evet yumurta büyütme catlatma tedavisi gördüm. Olmadi her seferinde tedaviye ara verdiğim ay hamile kaldımTeşekkürler tedavi sonrası mı oldu peki bende bu ay doktora gidip tedavi başlamayı düşünüyorum
Teşekkür ederim bakalım ben ne yapacağımEvet yumurta büyütme catlatma tedavisi gördüm. Olmadi her seferinde tedaviye ara verdiğim ay hamile kaldım
Hakkınızda hayırlısı olsunTeşekkür ederim bakalım ben ne yapacağım
Merhaba ben haşimatoymuşum bilmiyordum 10. Hafta gebelikten sonra detaylı tetkikte çıktı hatta bana yumurtalık tembelliğide var demişlerdi pek takmadım hiç tedavi olmadan kendiliğinden oldu bebeğim ama sağluklı beslenir bol su içer ve düzenli yürüyüş yapardım bunlarda etkendir belkiMerhaba bazen akışına bırakınca da olmuyor sanırım 5 ay önce akışına bıraktım ama hala bebiş yok
Merhaba bende sağlıklı besleniyorum arada bir kaçamak oluyor kilom normal 52 kiloyum düzenli yürüyüş ve egzersiz yapıyorum ama hala bir gelişme yokMerhaba ben haşimatoymuşum bilmiyordum 10. Hafta gebelikten sonra detaylı tetkikte çıktı hatta bana yumurtalık tembelliğide var demişlerdi pek takmadım hiç tedavi olmadan kendiliğinden oldu bebeğim ama sağluklı beslenir bol su içer ve düzenli yürüyüş yapardım bunlarda etkendir belki
L Arginine takviye kullanmıştım hamile kalmadan önce varislerim için eczanede alırken hamile kalmak için mi alıyosunuz demişlerdi ilgisi varmı bilmiyorumMerhaba bende sağlıklı besleniyorum arada bir kaçamak oluyor kilom normal 52 kiloyum düzenli yürüyüş ve egzersiz yapıyorum ama hala bir gelişme yok
Teşekkürler bi arastiririmL Arginine takviye kullanmıştım hamile kalmadan önce varislerim için eczanede alırken hamile kalmak için mi alıyosunuz demişlerdi ilgisi varmı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?