Pcos görünüm

Sorun değil ama sadece iş sende bitmiyor eşinin sperm kalitesi de dölleyebilmesi için yumurtayı önemli kalite iyi değilse hız canlılık hareketlilik ve sayısı. Ozaman sperm yerine ulaşmadan hücreler ölüyor demektir. Bu şekilde de zorlaşıyor pkoda en güzel şey eğer kilo varsa vermek bu hamile kalmayı kolaylaştırıyo

Hamile kalmak için sorun değil canım bende 1 sene 2 aylık evliyim pkos olduğum halde hatta benim biraz fazla kilom da vardı birkaç kilo verdim o sırada yeni hamile olduğumu öğrendim o yüzden engel değil inşallah sende hamile kalırsın canım

Merhaba, Regl duzenli mi sizin? Kac ay denemeden sonra gebelik ogrendiniz acaba? Bende de biraz kilo fazlasi var 5 kilo verdim pcos gorunum var regl duzenli benim her ay 28-30 gun arasi ikinci denedigimiz aydayiz pazar günü regl gunum merakla bekliyorum, herhangi bir belirtim de yok bu ay

Benim çok düzensiz canım yani 40-45 günde bir olurum senin yine iyiymiş gayet normal adet günün ben kilo vermedim bile öyle çok yani en fazla 5 kilo o sırada zaten ben hamileymişim evlendiğimden beri korunmuyoruz 1 seneyi geçti canım kilo falan bahane canım kendiliğinden oldu benim Allah nasip etti sana da nasip eder inşallah Allah tüm isteyenlere nasip etsin kendini strese sokma benim de hiç ümidim yoktu ama oldu

Amin canım, inşallah Allah'ın izniyle sende sağlıkla kucagina alirsin ben 3,5 senelik evliyim daha önce bir kimyasal geçirmiştim sonra denemeyi biraktik suan yeniden girdik bu surece, 1 aralik-15 Aralık arasi gun asiri denedik cok dusunmedik islerimizde yogundu ama 5-6 gun kalinca icime dustu pek belirtim de yok bu ay, sadece sag kasikta ara ara bacaga vuran agri var ama belirtiye yormuyorum,cok istiyoruz Allah inşallah bize de nasip eder sağlıklı bir bebek

Onda da zayiflik var şimdilik tedavi oluyo a+b hiz 35 ,

Ay ne güzel ben de kilo veriyorum şimdi, şekerli şeyleri yemiyorum baya fark etdi

Gittigim bir doktor bana da demişti. Reglim duzenli nasıl olur diye anlam veremedim. Sonucta pkos un en belirgin olayı regl düzensizliği diye biliyorum.Sonra baska bi doktora gidip bunu sordum. Oyle bir görünüm yok dedi. Yani tek bir doktorun ultrasonda gördüğüyle pkos diyemeyiz kendimize bazen sanki diyecek bisey bulamayıp bunu söylüyorlar. Ovulasyon takibi yapın. Yumurtlama günlerinizi değerlendirin. Gebe de kaldım. Sağlıklı ilerlemedi ne yazik ki dis gebelik geçirdim ama hamile kaldim yine kalırım sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alın yavrunuzu ınsallah

İnşallah canım benim

Çok sevindim adınızaesasen hangi ilaçları kullandınız o süreçte?
Adet olmak için ilaç kullanıyordum hep evlenmeden önce, evlendikten sonra ilaçları bıraktım günüm geldin e soğan suyuyla vs adet olmaya çalışıyordum. 1 yıl denedik çocuk olmadı
Sonra eşiminde sperm sayısı çok düşüktü 3 vitamin kullandık beraber my force diye bi vitamin vitamin bittiktsn bikaç ay sonra sonra hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…