- 7 Mart 2022
- 5
- 2
- 27
-
- Konu Sahibi umuticinburda
Merhaba letuyu kaç gün günde kaç kez kullandınız bir de çatlatma iğnesi ne zaman vurundunuzBen gonal f değil de hap letu kullandım ovitrelle iğne vuruldum ilk denemede çok şükür oldu rabbim sana da nasıp etsin inşallah
Bende suan letu iciyirum genotpol menopur igne vuruluyorum ins ise yararBen gonal f değil de hap letu kullandım ovitrelle iğne vuruldum ilk denemede çok şükür oldu rabbim sana da nasıp etsin inşallah
Hayırlısıyla Allah nasip etsin inşallahBende suan letu iciyirum genotpol menopur igne vuruluyorum ins ise yarar
Amin ins tabikide rabbim sizede nasip etsin tez zamanda insAllah nasip etti mi olur inşallah.Ben hepsini denedim ama olmadı.Herkesin sıkıntısı sorunu farklı İsteyen herkesin kucağında bebegi olsun.
Amin inşallah bugün iğneden sonraki 12.gün . Kaset test yaptım negatif çıktı sizce normal midir regl me 10 gün var varsada onda çıkmamış olabilir miAllah nasip etti mi olur inşallah.Ben hepsini denedim ama olmadı.Herkesin sıkıntısı sorunu farklı İsteyen herkesin kucağında bebegi olsun.
Ben ama tupum kapali degildiMerhaba 2 yıldır evliyim. Bir yıldır korunmuyoruz. Pcos ve tek tüpümde hafif kapalılık var. Doktor ilk etapta inofolic başladı etki etmeyince regl olunca gittim 3. Günümden itibaren 5 gün gonal f kullandım. Kontrole gittim 16 mm yumurtam oluşmuş iki gün daha kullandım gittim 18 mm olmuşlar bugün ovitrelle vurdum inşallah güzel sonuçlar alırız. Doktorum bugünden başlayarak gün aşırı ilişki önerdi.
Malesef bu ayda devam ediyorum cumartesi kontrolüm var ona göre tekrar ovitrelleyle denemelerimiz başlayacakAllah nasip etti mi olur inşallah.Ben hepsini denedim ama olmadı.Herkesin sıkıntısı sorunu farklı İsteyen herkesin kucağında bebegi olsun.
Benimde tek tüpümde sıkıntı varmış malesefBen ama tupum kapali degildi