pcos geç döllenme şüphesi

buseyilmaz435

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2023
130
20
20
kızlar merhaba pcos olduğumu öğrendim mart -nisan-mayıs 3 ay progestan kullandım normalde döngüm ortalama 35 gündü ama tabi 32 33 30 oluyordu progestandan sonra mart 'da 25 oldu nisanda 'da 30 mayıs'da 30 sonra içmedim haziranda onda da 30 oldu dedim herhalde progestan etkisi devam etti.
sat 28 mayıs bat 27 hazirandı gelmedi şuan 7. günü gecikmenin dün test yaptım negatif kasık ağrılarım var 10 gündür beraberinde göğüs şişmesi sızlaması dokunamıyacak kadar ama her ay regl öncesi yaşadığım şeyler ekstra bişey yaşamadım merak ettim böyle olanlarınız var mı geç öğrenenler yazarsanız çok sevinirim

aynı zamanda regl olucakmışım gibi hissediyorum ama gelmiyor belki de yersiz ümitleniyorum bir pcoslu olarak bilmiyorum

aynı zamanda regl olucakmışım gibi hissediyorum ama gelmiyor belki de yersiz ümitleniyorum bir pcoslu olarak bilmiyorum
Benim de gecikmemin 9. Günü. Pcosluyum birkaç gün önce test yaptım negatif ama kuruma çizgisi çıktı. Bugün tekrar yapicam.
Benimde ortalama döngü sürem 29-30'du her ay adet görüyorum. Sadece geçen ay 36 gün oldu döngü sürem. Bu ay şehir dışına çıktık hava değişiminden etkilendiğimi düşünüyorum. Yine de insanın içinde bir ümit oluyor

regl oldum bitti hatta progestan kullanmam gerekiyor sanırım düzen için. Evet gecikince hatta direk regl yaklaşınca ümit oluyor ne yazık ki inşallah hamilesinizdir test yaptınız mı tekrar

regl oldum bitti hatta progestan kullanmam gerekiyor sanırım düzen için. Evet gecikince hatta direk regl yaklaşınca ümit oluyor ne yazık ki inşallah hamilesinizdir test yaptınız mı tekrar
Yaptım negatif dün kan verdim yine negatif. Hâlâ regl olmayı bekliyorum. Özele randevu aldım. Pcosu da yeni öğrendim, yılda bir iki defa dışında her ay adet olurum. Yine adeti bekliyorum ama bu ay adet olmicam sanirim hicbir belirtim yok

aynı şekilde bende bu ay 2 kere şehir değişikliği yaptım aynı zamanda progestan kullanmadım ama sonraki aylarda salmayı düşünüyorum bu kadar üstüne düşmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…