- 11 Haziran 2024
- 39
- 12
- 25
-
- Konu Sahibi pcossendromu
Bende şimdi letuya başlıcam bugün adetin 5. Günü sanırım benzer ilaçlar.Gebe kalabildiniz mi ve ekstra vitamin hangi takviye aldınız
Gebe kalabildiniz mireglin 5.günü başlayıp günde 2 doz şeklinde 5 gün kullamdım. yumurtalıkların durumuna göre daha erken başlanabilir, daha uzun süre kullanılabilir. ama ben bu sekilde kullanmıştımilacı bıraktıktan 4 gün sonra ilk komtrolüme gittim. yumurtalarım büyümüstü
o ay kalamadım malesef. sonraki ay kendiliğinden oldu. su an 19 haftalık hamileyimGebe kalabildiniz mi
Ay ne güzel çok sevindim Allahım isteyen herkese nasip etsino ay kalamadım malesef. sonraki ay kendiliğinden oldu. su an 19 haftalık hamileyim
amin inşallahAy ne güzel çok sevindim Allahım isteyen herkese nasip etsin
Yumurtaliklarda yaglanma olduğunu da ilk defa duyuyorum bende pcos hastasiyimda kilodan sebepmi yağlanma oluyormusKızlar merhaba PCOS hastasıyım.2Yıldır bebek için uğraşıyoruz eşim de bi sıkıntı çıkmadı benim yumurtalıklarımda yağlanma olduğunu söyledi doktor ve adetim gelince direkt femaraya başlayacak kullananlar var mı günde kaç kere içtiniz merak ediyorum.Adetim de ağustos 5 bitti hala gelmedi bu ay soğan kürü de içtim sökmedi bugün yine gidip gebelik testi yaptım negatif kafam o kadar allak bullak ki anlatamam.Bana yardımcı olabilir misiniz
Bende ilk defa duydum yumurtaların yaglanmasiniYumurtaliklarda yaglanma olduğunu da ilk defa duyuyorum bende pcos hastasiyimda kilodan sebepmi yağlanma oluyormus
Evet öyle dedi canımYumurtaliklarda yaglanma olduğunu da ilk defa duyuyorum bende pcos hastasiyimda kilodan sebepmi yağlanma oluyormus
Bugün femarada 5. Günüm adetim hala geliyor yarın doktor kontrolüm var canım sen sonuç aldın mıAynı sorun bende de vardı eşimde bir sıkıntı ti yoktu bende yumurta yağlanması değil de yumurta tembelliği vardı femara kullandım bende
Benim 2 tane evladım var şükürler olsun ilkinde sadece famera içtim günlerimi takip ettim değerlendirdim. İkincisi hiç beklemedigimiz anda geldiBugün femarada 5. Günüm adetim hala geliyor yarın doktor kontrolüm var canım sen sonuç aldın mı
Benim 2 tane evladım var şükürler olsun ilkinde sadece famera içtim günlerimi takip ettim değerlendirdim. İkincisi hiç beklemedigimiz anda
Merhabalar 5gun günde 2 doz kullandım 1 Ağustosta ovitrelle vuruldum ama tutmadı sol yumurtalığımda 4cm kist oluşturmustu basit bir kist dedi adet oldukça gider dedi ve tekrardan başladım femaraya bugün 1.gunum bakalım sonuç ne olacak Rabbim tez vakitte sağlıklı bir şekilde doldursun kucağımizKızlar merhaba PCOS hastasıyım.2Yıldır bebek için uğraşıyoruz eşim de bi sıkıntı çıkmadı benim yumurtalıklarımda yağlanma olduğunu söyledi doktor ve adetim gelince direkt femaraya başlayacak kullananlar var mı günde kaç kere içtiniz merak ediyorum.Adetim de ağustos 5 bitti hala gelmedi bu ay soğan kürü de içtim sökmedi bugün yine gidip gebelik testi yaptım negatif kafam o kadar allak bullak ki anlatamam.Bana yardımcı olabilir misiniz
Amin canım ben bu ay yine adet gördüm çok yoruldum artık ara vereceğim Ocak gibi tekrar başlarızMerhabalar 5gun günde 2 doz kullandım 1 Ağustosta ovitrelle vuruldum ama tutmadı sol yumurtalığımda 4cm kist oluşturmustu basit bir kist dedi adet oldukça gider dedi ve tekrardan başladım femaraya bugün 1.gunum bakalım sonuç ne olacak Rabbim tez vakitte sağlıklı bir şekilde doldursun kucağımiz
Amin canım ben bu ay yine adet gördüm çok yoruldum artık ara vereceğim Ocak gibi tekrar başla