Pcos da korunmayı bıraktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ailnlya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2024
55
10
3
Kizlar bes yıldır Yasmin kullandım ve evliyim . Artık gına geldi hap kullanmaktan ve yan etkilerinden. Saldım gitti açıkçası hamilelik de kolay değil diyorlar dikkat etmiyoruz bizde. Sadece kasık ağrısı ve baş dönmesi yaşıyorum ama o da yumurtlama günü olabilir diye düşündüm . Sizin deneyiminiz nedir

Ben de pcosum. Korunmayı bıraktığım ay gebe kaldım. Söyleyeceklerim bu kadar🥲
Ayyy ne mutlu sana 💓 ben hap kullanırken arada unutuyordum ve diyorum hani bunda gebe kalmadiysam demekki olmaz diye salmistim ama olabiliyor demekki. İki gün önce kan verdim ama negatif çıktı hala kaşık ağrım var ve yataktan kalkamiyorum başım dönüyor sizin nasıldı acaba 🌸

Ayyy ne mutlu sana 💓 ben hap kullanırken arada unutuyordum ve diyorum hani bunda gebe kalmadiysam demekki olmaz diye salmistim ama olabiliyor demekki. İki gün önce kan verdim ama negatif çıktı hala kaşık ağrım var ve yataktan kalkamiyorum başım dönüyor sizin nasıldı acaba 🌸
Geç yumurtlama oldu pcostan dolayı. O yüzden adet gecikmesinden 1 hafta sonra falan testim anca pozitife dönmüştü… Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🥹

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back