- 5 Kasım 2022
- 4
- 2
- 1
- 33
- Konu Sahibi zeynosluhayat
Polikistik over im bu ay gün aşırı ilişkim oldu adetime henüz 10 gün var ama acaba hamile kalabilirim mi diye çok merak ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde polikistik overim var yumurtalıkta zararsız kistlerim oluyor ara ara tiroitim de var benimde adetime 10 gün kala gebe oldugumu farkettim şu an adetime 7 gün var kesin olması için kan sonucunu bekliyorum. Sende test yap kan ver. Çok çok ciddi bı sıkıntı yoksa Allah verirse neden olmasın canım, polikistik over öyle çocuk sahibi olmaya engel bı durum değil adet düzensizliği ve bı kaç başka sorun da yapıyor o kadarPolikistik over im bu ay gün aşırı ilişkim oldu adetime henüz 10 gün var ama acaba hamile kalabilirim mi diye çok merak ediyorum
İki aydır adet söktürücü kullanıyorum esiminde hızlı sperm sayısı yüzde 10Benimde polikistik overim var yumurtalıkta zararsız kistlerim oluyor ara ara tiroitim de var benimde adetime 10 gün kala gebe oldugumu farkettim şu an adetime 7 gün var kesin olması için kan sonucunu bekliyorum. Sende test yap kan ver. Çok çok ciddi bı sıkıntı yoksa Allah verirse neden olmasın canım, polikistik over öyle çocuk sahibi olmaya engel bı durum değil adet düzensizliği ve bı kaç başka sorun da yapıyor o kadar
Adete 10 gün kala gebelik belli olmaz. Ben adete 10 gün kala öğrendim diyenlere aldanma. Evet 10 gün kala öğrenmiştir doğrudur ama kendi hesabına göre olan adetine 10 gün kaladır o. Test yaptıysa ve çıktıysa demek ki daha erken yumurtlama görmüş daha erken adet olacaktır. Adete 14 gün kala zaten yumurtluyoruz. O aradaki 4 günde gebelik asla belli olmaz. Bebek rahme tutunmadan belirti vermez,kanda hcg de yükselmez. Bebek zaten 7-8 günde anca geliyor rahme. Siz sabırla adetinizi bekleyin de test yapın herşey gönlünüzce olsun Ben de pcosluyum anlıyorum sizi. Beklemedeyim ben de aylardırPolikistik over im bu ay gün aşırı ilişkim oldu adetime henüz 10 gün var ama acaba hamile kalabilirim mi diye çok merak ediyorum
Anladım canım sizde başka sıkıntılar varmış. Çok geçmiş olsun Allah'ın izniyle tedaviyle olabilecek şeyler üzülmeİki aydır adet söktürücü kullanıyorum esiminde hızlı sperm sayısı yüzde 10
2 Kasım'da öğrendim testler anında çıktı doğru olduğunu hissediyorum kan verdim sonucu bekliyorum yani reglime 10 gün varkenAdete 10 gün kala gebelik belli olmaz. Ben adete 10 gün kala öğrendim diyenlere aldanma. Evet 10 gün kala öğrenmiştir doğrudur ama kendi hesabına göre olan adetine 10 gün kaladır o. Test yaptıysa ve çıktıysa demek ki daha erken yumurtlama görmüş daha erken adet olacaktır. Adete 14 gün kala zaten yumurtluyoruz. O aradaki 4 günde gebelik asla belli olmaz. Bebek rahme tutunmadan belirti vermez,kanda hcg de yükselmez. Bebek zaten 7-8 günde anca geliyor rahme. Siz sabırla adetinizi bekleyin de test yapın herşey gönlünüzce olsun Ben de pcosluyum anlıyorum sizi. Beklemedeyim ben de aylardır
Arkadaşım çok tebrik ederim inşaAllah darısı bana olur. Ama demek ki adetine 10 gün yokmuş daha az varmış testte çıktığına göre. Bu sefer erken yumurtlamışsın demek ki. Yani gebelik yoksa da beklediğin tarihten erken adet olacakmışsın. Senin hesaplarına göre 10 gün var. Ama aslında daha az.2 Kasım'da öğrendim testler anında çıktı doğru olduğunu hissediyorum kan verdim sonucu bekliyorum yani reglime 10 gün varken
Sen uygulamadaki tarihi baz alıyorsun o yüzden yanılıyorsun. Uygulamalar bizim giriş yaptığımız tarihlerin ortalamasını baz alıyor da söylüyor ama vücudumuzu bilemezler maalesef. Erken yumurtlamışsın işte2 Kasım'da öğrendim testler anında çıktı doğru olduğunu hissediyorum kan verdim sonucu bekliyorum yani reglime 10 gün varken
Teşekkür ederim inşallahAdete 10 gün kala gebelik belli olmaz. Ben adete 10 gün kala öğrendim diyenlere aldanma. Evet 10 gün kala öğrenmiştir doğrudur ama kendi hesabına göre olan adetine 10 gün kaladır o. Test yaptıysa ve çıktıysa demek ki daha erken yumurtlama görmüş daha erken adet olacaktır. Adete 14 gün kala zaten yumurtluyoruz. O aradaki 4 günde gebelik asla belli olmaz. Bebek rahme tutunmadan belirti vermez,kanda hcg de yükselmez. Bebek zaten 7-8 günde anca geliyor rahme. Siz sabırla adetinizi bekleyin de test yapın herşey gönlünüzce olsun Ben de pcosluyum anlıyorum sizi. Beklemedeyim ben de aylardır
Teşekkür ederim inşallah isteyen herkese inşallah benimde demek istediğim o işte makine değiliz sonuçta her şey değişebiliyor illa adete 10 gün kala gebelik belli olmaz gibi kesin bir şey yok sonuçta. Adet dongumuze göre biz tabi ki 10 gün var diye bilicez. Yumurtlama günü testi de yapmiyorsak erken yumurtlama var mı yok mu bilemeyizArkadaşım çok tebrik ederim inşaAllah darısı bana olur. Ama demek ki adetine 10 gün yokmuş daha az varmış testte çıktığına göre. Bu sefer erken yumurtlamışsın demek ki. Yani gebelik yoksa da beklediğin tarihten erken adet olacakmışsın. Senin hesaplarına göre 10 gün var. Ama aslında daha az.