- 31 Ocak 2024
- 5
- 3
- 1
- 24
- Konu Sahibi bir garip kiz
Merhabalarrr aranıza yeni katıldım ve bir konuda fikrinizi almak istiyorum hanımlar 7 aylık evliyim evlenmeden öncesinde de eşimle her zaman korunmayacağız ve ilk fırsatta bebek sahibi olacağız diyorduk öyle de oldu hiç korunmadık ama baktık ki bebek sahibi olamıyoruz ben doktora gittim geçen ay değerlerim gayet güzeldi ama ben çok büyük bir hata yaptım eltimin yıllardır çocuğu olmuyor bugüne kadar tedavi olmadı ve ben evlendiğimden beridir sürekli bir çocuk yapma çabasında sürekli kendini benle kıyaslıyor ve benden önce çocuk sahibi olmaya çalışıyor bu durum beni daha da geliyor çünkü zaten aramız iyi değil bir de bana hamile kaldım sen kalamadın gibi bir laf ederse ki eder çok patavatsız bir insan ben kahrolurum bu yüzden de forumda okuduğum yorumlardan klomen diye bir ilaç öğrendim yumurtaların gelişmesini sağlıyormuş dedim belki faydası olur adetten sonra 3 gün günde sadece bir tane içtim bugün size farklı bir konudan dolayı doktora gittiğimde doktor yumurtaların gelişmiş polikistik over var dedi ben şok oldum çünkü daha önce birkaç defa gittiğimde doktora çocuk için hiçbir sıkıntın yok demişlerdi acaba bu ilaçtan dolayı mı böyle oldu bebek sahibi olayım derken sağlığımdan oluyorum bunu doğal yolla geçirecek bir bilginiz var mı?