- 30 Nisan 2023
- 1.701
- 1.810
- 31
- Konu Sahibi Sofiasofia
Pcos olup hamile kalan hanımlara bi anket yapmak istiyorum da. Katılırsanız sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun canım iğne kullandın mı acaba ?Bende pcos görünümü var yumurta çok ve çok olduğu için büyüyemiyor ama hormonlar falan normal, adetlerim kısmen düzenli. Klomen kullandım bat 1 marttı adet olmadım dün ve bugün yaptığım testler pozitif yarın kan vericem inşallah. Bir de duphaston kullanıyorum
Bende pcos görünümü var yumurta çok ve çok olduğu için büyüyemiyor ama hormonlar falan normal, adetlerim kısmen düzenli. Klomen kullandım bat 1 marttı adet olmadım dün ve bugün yaptığım testler pozitif yarın kan vericem inşallah. Bir de duphaston
Klomen ne oluyor tam bilmiyorum bende de pcos var bebek istiyorumBende pcos görünümü var yumurta çok ve çok olduğu için büyüyemiyor ama hormonlar falan normal, adetlerim kısmen düzenli. Klomen kullandım bat 1 marttı adet olmadım dün ve bugün yaptığım testler pozitif yarın kan vericem inşallah. Bir de duphaston kullanıyorum
Teşekkür ederim iğneye gerek kalmadı kendiliğinden çatladıHayırlısı olsun canım iğne kullandın mı acaba ?
Yumurtaları büyütmeye yarayan ilaç canım doktor kontrolünde kullanılıyorKlomen ne oluyor tam bilmiyorum bende de pcos var bebek istiyorum
güzel inşallah hayırlı sonuç alırsınızTeşekkür ederim iğneye gerek kalmadı kendiliğinden çatladı
Merhaba hamile kaldinizmi acabaBende pcos görünümü var yumurta çok ve çok olduğu için büyüyemiyor ama hormonlar falan normal, adetlerim kısmen düzenli. Klomen kullandım bat 1 marttı adet olmadım dün ve bugün yaptığım testler pozitif yarın kan vericem inşallah. Bir de duphaston kullanıyorum
Canım durumum çok karışık testler pozitif ama dün kan verdim 2.49 çıktı. Bu sabah tekrar evde test yaptım yine pozitif adette olmadımMerhaba hamile kaldinizmi acaba
Hangi testi yapıyorsunuz markası ne testinCanım durumum çok karışık testler pozitif ama dün kan verdim 2.49 çıktı. Bu sabah tekrar evde test yaptım yine pozitif adette olmadım
Şöyle bir test ben yurt dışındayımHangi testi yapıyorsunuz markası ne testin
Bu strep testler deniliyor heralde onların kendi çizgisi oluyor kesin pozitif diyebilmek için çizginin pembe olması gerek yani bu strep testlerde öyle olması gerek sizin çizgi pembe renkmiydiŞöyle bir test ben yurt dışındayım
Evet canım baya pembe 5 dakika olmadan çıkıyor. Şu şekil testimBu strep testler deniliyor heralde onların kendi çizgisi oluyor kesin pozitif diyebilmek için çizginin pembe olması gerek yani bu strep testlerde öyle olması gerek sizin çizgi pembe renkmiydi
Burda gri gibi gozuktu ama pembelik varsa aslında vardır ama testlerde güven.olmuyor artkEvet canım baya pembe 5 dakika olmadan çıkıyor. Şu şekil testimEki Görüntüle 3397045
Gri değil canım pembe fotoda öyle çıkmış olabilir. Kuruma çizgisi gri olur ama bu 3 dakika içinde çıktı. 4 senedir test yapıyorum az çok biliyorum yani kuruma çizgisini falan anlıyorumBurda gri gibi gozuktu ama pembelik varsa aslında vardır ama testlerde güven.olmuyor artk