Düzenli regl olsam bi umut ama duphastonla oluyorum sadece o yüzden sürekli ilaç oda yordu rabbim hepimize nasip etsin en kısa zamanda3. Yıldan selamlaaar
Aynısı bende de oluyor. Hamilelik haberi duyduğumda karşı taraf için sevinip kendi halime ağlarım hep.
Gel sarılalım…
Ahhh rabbim kucağımızı boş bırakmasınBenden de 2 sene alın. Bu ay tüp bebek görüşmesine gidicem baslicaz. Bende pcos esimde birsey yok biktim artik
Evet bende kilo var. Herkesin farklı farklı nasıl bir şeyse kurtulamadıkBende duzenli olmuyorum. Bu ay 16 gun gecti yine. Femara catlatma ignesi gonal f asilama maalesef olmadı. Ayrica 55 kiloyum. Genelde kilo problemi yasiyorlarmis ama bende kilo yok. Sac dokulmesi ve adet geckmesi disinda belirtim yok. Duphaston ben icemiyorum migren var 4 gun kullanabildim biraktim agridan ölüyordum. Tarlusal iciyorum.
canım seni çok iyi anlıyorum inşallah tez zamanda evladına kavuşursun biraz sabır gerektiren bi süreç. Rahim filmi tsh değerlerine falan bakıldı dimi canım1,5 yıl geçti 2 kere çatlatma iğnesi tedavısı oldum 1 kere iğneyle oldu diğerinde yumurta büyümemişti yoruldum. Arkadaşımın hamilelik haberini aldım bugün onun adına çok sevindim ama bağırıarak ağladım da kendim için