Pcos, 1,5seneyi geçti, yoruldum olacakmı korkusu

geb

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2024
182
54
25
1,5 yıl geçti 2 kere çatlatma iğnesi tedavısı oldum 1 kere iğneyle oldu diğerinde yumurta büyümemişti yoruldum. Arkadaşımın hamilelik haberini aldım bugün onun adına çok sevindim ama bağırıarak ağladım da kendim için

Benden de 2 sene alın. Bu ay tüp bebek görüşmesine gidicem baslicaz. Bende pcos esimde birsey yok biktim artik

Bende duzenli olmuyorum. Bu ay 16 gun gecti yine. Femara catlatma ignesi gonal f asilama maalesef olmadı. Ayrica 55 kiloyum. Genelde kilo problemi yasiyorlarmis ama bende kilo yok. Sac dokulmesi ve adet geckmesi disinda belirtim yok. Duphaston ben icemiyorum migren var 4 gun kullanabildim biraktim agridan ölüyordum. Tarlusal iciyorum.

1. Yildan selam ben de.. bu ay asilama olacagım

Evet bende kilo var. Herkesin farklı farklı nasıl bir şeyse kurtulamadık

canım seni çok iyi anlıyorum inşallah tez zamanda evladına kavuşursun biraz sabır gerektiren bi süreç. Rahim filmi tsh değerlerine falan bakıldı dimi canım

Son düzenleme:
İlk.cocugima 2 buçuk sene sonra ikinci asilamayla hamile kaldım ikinci çocuğumu 2 senedir deniyorum maalesef yine olmuyor tedavi tedavi biktik bunaldık artık

Ben de pkos annesi olarak tavsiyelerimi paylaşmak istedim kızlar ben de çok şey denedim çatlatma tedavileri gördüm 1 düşük ile sonuçlandı eşimde de sperm hız düşüklüğü vardı o ilaç kullandı ben de bal tarçın çörek otu kürü yaptım bu sitede gmrdüklerim okuduklarımla bişeyler yapmaya çalıştım ama bal tarçın çörekotu kürü yumurtlamaya büyük fayda sağlıyor onunla beraber ilk kızıma hamile kaldım doğumdan sonra korunmadım 2 yıl hamile kalmadım bu kürü başla kürleri denedim olmadı sonrasında da tekrar eşim ilaç kullandı ben de hacamat sülük tedavisi yaptırmaya karar verdim ve 3 ay adet olmadım sonrasında doktora gittim fayda ediyor mu bu sülük hacamat diye ve yumurtlama olduğunu gördüm hem de adetimden 80 gün sonrasında ve değerlendirdik bunu eşimle 2 hafta sonra test yaptım pozitif gördüm çok şükür benim ilaç veya takviye kullanmama gerek kalmadı ben de düzensiz adet görüyordum soğan kürleri yapıyodum 2 ay gecikmeli oluyordum normal zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…