Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sogan kürünü uyguladığı ay hamile kalan çok kisi okudum burda. Demekki sıkıntı olmuyor. Ben de pco luyum ve bu ay soğan kürünü deniyorum. 8 gün oldu ama hiçbir değişiklik hissetmiyorum.soğan kürüne başladığımda korunmam gerekir mi hamile kalırsam sıkıntı olur mu bilgisi olan var mı
bende soğan kürünu denediğim ay tersine adetim 1 hafta erken gelmişti. bünyeye göre değişiyor sanırım.Ben soğan kuru yaptım ve adetim 6 gün gecikti ödüm patladı hamile kaldım diye ha pko geçti mi tebi ki hayir
evet canım kürden olmuştur. tecrübe eden arkadaşım söylemişti kahverengi akıntı gelmesi iyi geldiğine işaretmişBenim kahve rengi renkle akıntım geldi bu soğan küründen mi olmuştr
İnşallah ya ama ilk gün uyguladığım zaman geldievet canım kürden olmuştur. tecrübe eden arkadaşım söylemişti kahverengi akıntı gelmesi iyi geldiğine işaretmiş
benim adetim geciktigi zamanlar bu kürü uygulardim ve en geç 3.günü adetim başlardı ve güzel sökerdi. sonraki aylarda da zamanında getirirdi. bazen stres Vs yüzünden düzensizlik olabiliyor tabi ama ben yararını görenlerdenim tavsiye ederim.Bugün 10.gün soğan kürüne başlayalı ben de gözle görülür bir değişiklik yok daha. Ya işe yaramadı ya da bende kist yok. Tek umudum inşallah regl daha erken gelir bu ay.
benim adetim geciktigi zamanlar bu kürü uygulardim ve en geç 3.günü adetim başlardı ve güzel sökerdi. sonraki aylarda da zamanında getirirdi. bazen stres Vs yüzünden düzensizlik olabiliyor tabi ama ben yararını görenlerdenim tavsiye ederim.