Gebeliğe Hazırlık Pcoluyum ve soğan kürüne başladım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

123hasret

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2018
529
147
103
31
soğan kürüne başladığımda korunmam gerekir mi hamile kalırsam sıkıntı olur mu bilgisi olan var mı

soğan kürüne başladığımda korunmam gerekir mi hamile kalırsam sıkıntı olur mu bilgisi olan var mı
Sogan kürünü uyguladığı ay hamile kalan çok kisi okudum burda. Demekki sıkıntı olmuyor. Ben de pco luyum ve bu ay soğan kürünü deniyorum. 8 gün oldu ama hiçbir değişiklik hissetmiyorum.

Ben soğan kuru yaptım ve adetim 6 gün gecikti ödüm patladı hamile kaldım diye ha pko geçti mi tebi ki hayir

Her pko'lu olan kilo alır mı? bende soğan kürünu denemek istiyorum pko var mı bilmiyorum hiç kilo almam hep 43 kiloyum. geçen ay 5 gün yapmıştım ve sadece2 gün kahverengi kanamam olmuştu soğan küründen oldu sanırım. İnşallah herkes faydasını görür.

Bugün 10.gün soğan kürüne başlayalı ben de gözle görülür bir değişiklik yok daha. Ya işe yaramadı ya da bende kist yok. Tek umudum inşallah regl daha erken gelir bu ay.

Bugün 10.gün soğan kürüne başlayalı ben de gözle görülür bir değişiklik yok daha. Ya işe yaramadı ya da bende kist yok. Tek umudum inşallah regl daha erken gelir bu ay.
benim adetim geciktigi zamanlar bu kürü uygulardim ve en geç 3.günü adetim başlardı ve güzel sökerdi. sonraki aylarda da zamanında getirirdi. bazen stres Vs yüzünden düzensizlik olabiliyor tabi ama ben yararını görenlerdenim tavsiye ederim.

benim adetim geciktigi zamanlar bu kürü uygulardim ve en geç 3.günü adetim başlardı ve güzel sökerdi. sonraki aylarda da zamanında getirirdi. bazen stres Vs yüzünden düzensizlik olabiliyor tabi ama ben yararını görenlerdenim tavsiye ederim.

Ne guzel, inşallah ben de faydasını gorurum. ☺️

Hamile kalmada gerçekten etkisi var mı bn sörf o yüzden içiyorum bugn 3.günüm kürü uygulamada ilk günden beri kahverengi akıntım var git gide artıyor faydası mı oluyor acaba

Kizlar bende pcoluyum 4 ay once yapmiştim soğan kürünü ama reglim gecikmişti kist oluşmuş söktürücü kullanip adetle attım

Bu ay gecen aydan farklı olarak sogan kürü kullanmama ragmen akintilarim yok denecek kadar az. Kaldı ki yumurtlama donemindeyim. Bu neye işaret anlamadım.

Back