• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pcoluyum ama hormon bozuklugum yok.adetlerim düzensiz..napicami sasirdim cok mutsuzum:((

Çocuk sahibi olmayı hiç denemedim ama benim durumumda benzer.
Hormonlarım normal, ama adet düzensizliğim var. Çocuk konusunda yardımcı olamayacağım, ben sadece 6 ayda bir tahlil yaptırıyorum.

4-5 ay önceki tahlilleede fsh 4.77 lh ise 5.13 cikmis.simdiye kadar da hic hormonlarda bi bozukluk cikmadi.
sıkıntı yapma cnm benım fsh 6.88 lh onaltı çıkıodu senın pcosun cok hafıf duzeyde ımıs 3 4 kılo verırsen olur bence

4-5 ay önceki tahlilleede fsh 4.77 lh ise 5.13 cikmis.simdiye kadar da hic hormonlarda bi bozukluk cikmadi.
sundan dolayı sormustum lh/fsh oranı 1'in altında olur normalde pcoslarda lh fshtan yuksek olur ama normal aralıkta gorunur onemlı olan oranları

sundan dolayı sormustum lh/fsh oranı 1'in altında olur normalde pcoslarda lh fshtan yuksek olur ama normal aralıkta gorunur onemlı olan oranları
Cok tesekkur ederim ama benim kilo problemim de yok ki..hatta hwp zayiftim evlenince 5kilo kadar aldim.rahim filmi cektirmek istiyorum aslinda.istanbula evlendikyen sonra geldim.iyi bir doktor ariyorum

Cok tesekkur ederim ama benim kilo problemim de yok ki..hatta hwp zayiftim evlenince 5kilo kadar aldim.rahim filmi cektirmek istiyorum aslinda.istanbula evlendikyen sonra geldim.iyi bir doktor ariyorum
kilo problemı olması gerekmıo da pcos da bole bı durum var bı ıkı kılo bıle versen çok etkılı oluyo bak arastır bulursun sana kolay gelsin cnm

Aylardır hamile kalamadim
Var mi benim gibi olan??
Bende pco olup olmadığı belli değil daha şüphe ediyodu doktor kücük küxük kistler gördü ama onlar gelip gidiyormuş 3 ay daha beklicez ozmn tam belli olur dedi ama pco olduğum sanılmıyor. Hormonlarda gayet normal AMA adet düzensizliğim var. Gecen ay geldi öbür ayda geldi ama ondan önce 6 ay gelmedi bi 3 ay bi 4...

Kizlar sogan.kuru yapin... Tsh ve insulin direncinize baktirin adet onemli duzenli adet duzenli yumurtlama kolay hamilellik demek... İnsallah tez vakitte kavusursunuz ben 4.ayimda kavustum hamd olsunki tedavisiz.

Kızlar bende pko yum 3 senelik evliyim femara sayesinde iki kere hamile kaldım ama ikisinide kaybettim. İleri derece pko benim her belirti mevcut :)

Pko hastaların yumurtaliklari gelişmez kolay kolay bu yüzden de gebelik olmuyor.ama femara yumurtayı geliştirip kendiliginden çatlatıyor 1 sene içinde 10 doktor değiştirmisindir hepsi bana tüp bebek yapmam gerektirdiğini söylerdi ama esim de tüp bebeği kabul etmiyordu en son bi doktora daha gittim ve femara verdi ilk denenmemde hamile kalmıştım

Pko hastaların yumurtaliklari gelişmez kolay kolay bu yüzden de gebelik olmuyor.ama femara yumurtayı geliştirip kendiliginden çatlatıyor 1 sene içinde 10 doktor değiştirmisindir hepsi bana tüp bebek yapmam gerektirdiğini söylerdi ama esim de tüp bebeği kabul etmiyordu en son bi doktora daha gittim ve femara verdi ilk denenmemde hamile kalmıştım
Bende pco hastasıyım we kendimi bildim bileli hep böyle adet düzensizliğim hat safada ağustos 2 oldum halen daha adet olduğum yok kan we idrar testi werdim gebelikte çıkmadı napmam gerektiğini hiç bilmiyorum artık yoruldum 1,5 sene oldu ve bebek sahibi olamadık hiçte korunmadık ama nasip değil heralde artık umudumu tamamen yitirdim :KK14:

Canım bende öyleydim hamile kalmadan önce 2 senelik evliydim sırf hamile kalamıyorum diye boşanmak bile istedim sevdiğin adama çocuk veremek kadar acı bisey yok heralde çok kolay pes eden biriyim insan çaresiz oluyor.

Femara kullandın mi hic

Hayır kullanmadım ya hangi doktora gittiysem hiç istediğim sonucu alamadım glifor glıkofen folik asit yazıp gönderdiler kilo wer dediler spora gittim tezlikler yaptım ama zayıflayamadım doktora gittim senin kilo almana neden olan şey pco dediler ama bi çare bulamadılar burdan okıyorum bNa hiç bir doktor çatlatma iğnesi yumurta takibi falan demedi işin kötüsü eşimin sperm sayısı da 12 milyonlarda ben çok yoruldum çook yeni bi doktor buldum ona görncem inşallah ama midem bulanıyo artık

Hayırlısı olsun canım ama pes etme nolur .benim boyum 1.70 kilom da 75 hemen hemen 10 kilo fazlam var ama veremiyorum bende .sana tavsiyem gebelik testi yap çıkmazsa femara al bnce denemekte bisey kaybetmesin adetin 3.günü başlayıp 5gün sabah aksam kullanılıyor .bem ikinci gebelikde kendim gittim eczaneye aldım doktora görünmeden söktürücüyle adet olup başladım düzenli ilişkiye girdik tek yaptığımız hata hergun iliskiye girdik ve sperm kalitesizlesti hamile kalabildim ama dollenirken düşük yaptim 10 gün oldu düşük yapaili.eşinde keciboynuzunu tuketsin canım benim eşim sperm testi bile yapmadı kabul etmedi ne durumda onu bile bilmiyorum ama keçiboynuzu allahtan seviyor kendi gidip alır hatta yer onunda faydasi olur

Hayırlısı olsun canım ama pes etme nolur .benim boyum 1.70 kilom da 75 hemen hemen 10 kilo fazlam var ama veremiyorum bende .sana tavsiyem gebelik testi yap çıkmazsa femara al bnce denemekte bisey kaybetmesin adetin 3.günü başlayıp 5gün sabah aksam kullanılıyor .bem ikinci gebelikde kendim gittim eczaneye aldım doktora görünmeden söktürücüyle adet olup başladım düzenli ilişkiye girdik tek yaptığımız hata hergun iliskiye girdik ve sperm kalitesizlesti hamile kalabildim ama dollenirken düşük yaptim 10 gün oldu düşük yapaili.eşinde keciboynuzunu tuketsin canım benim eşim sperm testi bile yapmadı kabul etmedi ne durumda onu bile bilmiyorum ama keçiboynuzu allahtan seviyor kendi gidip alır hatta yer onunda faydasi olur
Canım herhangi bi yan etkisi falan yok demi adet söktürücü hangisini aldın

Biz yarın detaylı konuşalım bence olur mu mesaj atıcam sana iyi geceler canım benim çok tşk ederimm

Back