- 25 Mayıs 2021
- 1.579
- 4.382
- 88
- 27
Normal testte ne xaman çıkar acaba nirmal test 5 erken gebelik 25 ilk yaptığım testlerde erken gebelikti bu ay benim parayı eczacılar yedi
12 . 13 . günunu bekleyeyim (bekleyebilirsem) eczaneden alayım baktım negatif dediğiniz gibi toplu alacagimO zaman bekleyeceksin canım yapacak birşey yok ama hamiş değilsen internetten erken gebelik testi almanı öneririm daha uyguna geliyor eczaneler kazıklıyor maalesef. Allah gönlüne göre versin
Pcoluyum kavga mı varArkadaşlar ben 6 yıllık evliyim bir tüp bebek denemesi oldu olumsuz du malesef geçen ay hornonlarıma amh bakıldı doktr ultrasonda pco görünümü var dedi eşimede test yapıldı doktra göstermesik daha ama normal görünüyo onunda bu ay ovulasyonla kendiliginden 15.gün yumurtlama oldu ovulasyonu ilk defa denedim şaşırdım hemn çıknca ben yumurtlayamadgmı sanıyodum neyse iki gün degerlendirdik sadce şuan adetime 3 gün var testim negatif çıktı anlamıyorum norml görünürken niye olmzki deneyebilecegimiz bişeyler var mı sizler neler yaşadınız hamile kalabilen varmı
Kavga ne arar canım bazarda
Aman banlanma daOff yaa.
Neyseki başka bir bdv konusunda linclenmek ve çıldırtmak üzereyimen azından orada kavga var
Banlaniyim da rahat rahat kitap okuyayım ya panther .Aman banlanma da
Aman banlanma da
Banlaniyim da rahat rahat kitap okuyayım ya panther .
Kk bağımlılığı yüzünden kitabımı bitiremedim
Evet haklısın cidden bağımlılık yapıyorBanlaniyim da rahat rahat kitap okuyayım ya panther .
Kk bağımlılığı yüzünden kitabımı bitiremedim
Tamamdır ayıpsınKavga olursa beni çağır
Hazır o ara insanın kendi de iyice birikmiş dolmuş oluyo demiEvet haklısın cidden bağımlılık yapıyorkitabını oku o arada biriken konulara daha güzel saldırırsın ben öyle yapıyorum
Konu sahibi birazdan bizi kovacakHazır o ara insanın kendi de iyice birikmiş dolmuş oluyo demi
Hangi başlık hangi başlıkOff yaa.
Neyseki başka bir bdv konusunda linclenmek ve çıldırtmak üzereyimen azından orada kavga var
Hasetlik mi cekememezlik mi bilemedim konusuHangi başlık hangi başlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?