• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcolular toplanın hadi

Aysor

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2021
61
30
8
29
Arkadaşlar ben 6 yıllık evliyim bir tüp bebek denemesi oldu olumsuz du malesef geçen ay hornonlarıma amh bakıldı doktr ultrasonda pco görünümü var dedi eşimede test yapıldı doktra göstermesik daha ama normal görünüyo onunda bu ay ovulasyonla kendiliginden 15.gün yumurtlama oldu ovulasyonu ilk defa denedim şaşırdım hemn çıknca ben yumurtlayamadgmı sanıyodum neyse iki gün degerlendirdik sadce şuan adetime 3 gün var testim negatif çıktı anlamıyorum norml görünürken niye olmzki deneyebilecegimiz bişeyler var mı sizler neler yaşadınız hamile kalabilen varmı

Merhaba bende alttan muayene oldum pko yok dedi bir de kan testi istedi ama yaptırmadım. Pko direk alttan muayene de gözüküyor mu?

Bende tahlil mahlilden önce ovulasyon değerlendireyim dedim bir ayda iki kere yumurtlama oldu demek ki yumurtlama da problem yok dedim ama sanirim olgunlaşıp çatlamama durumu falan varmış . Soğan kürü deneyeyim dedim o da adet geciktirdi ama test negatif mecbur bir daha gideceğim bazı yorumlarda sogan kürü kist yapıyor diye okudum sizin bilginiz var mı bu konu da

Bende tahlil mahlilden önce ovulasyon değerlendireyim dedim bir ayda iki kere yumurtlama oldu demek ki yumurtlama da problem yok dedim ama sanirim olgunlaşıp çatlamama durumu falan varmış . Soğan kürü deneyeyim dedim o da adet geciktirdi ama test negatif mecbur bir daha gideceğim bazı yorumlarda sogan kürü kist yapıyor diye okudum sizin bilginiz var mı bu konu da
ben hiç denemedim doktorum bana sende pco var ama yumurtaların büyüyor ve çatlıyor gebe kalmana engel olacak düzeyde değil demişti zaten düzenli adet görüyorum yumurtalar çatlamasa adet düzensizliği olurmuş.

Benimde düzenli o zaman çatlaması da problem yok gibi tek şık tüplerin kapalı olması kalıyor gibi bilgi için teşekkürler hormonların da beş yıl önce normaldi Bi daha baktırmadan bende beş yılda extra birsey olmadı anı kilo alıp verme ya da başka şikayetler

Benimde düzenli o zaman çatlaması da problem yok gibi tek şık tüplerin kapalı olması kalıyor gibi bilgi için teşekkürler hormonların da beş yıl önce normaldi Bi daha baktırmadan bende beş yılda extra birsey olmadı anı kilo alıp verme ya da başka şikayetler
her yıl kontrol ettirmekte fayda var tekrar kontrol ettirin eşinizde tets versin hamile kalmak sadece bizim elimizde olan birşey değil

Gec döllenme hakkında bilginiz var mı iki kez yumirtladigim için kaç gün sonra test yapmalıyım ikinci yumirtlamadan iki gün sonra yaptım negatifti pozitif dönme olasılığı var mi acaba

Gec döllenme hakkında bilginiz var mı iki kez yumirtladigim için kaç gün sonra test yapmalıyım ikinci yumirtlamadan iki gün sonra yaptım negatifti pozitif dönme olasılığı var mi acaba
en net sonucu adetiniz gecikince alırsınız en iyisi adet gününüzün geçmesini beklemek zor biliyorum ama sabretmek lazım.

en net sonucu adetiniz gecikince alırsınız en iyisi adet gününüzün geçmesini beklemek zor biliyorum ama sabretmek lazım.
Söyle anlatayım adetim şuan 7 gün gecikti birinci yumurtlama da döllenme olsa testte cikardi ama ikinci yumurtlama da olduysa da çıkar miydi bunu merak ettim ikinci yumurtlama adetten iki gün önceydi regl olmayınca o gün test yaptim negatifti ikinci yumurtlamadan iki gün sonra yani ama hala gelen giden yok ya geç döllenme ya da soğan kurunun zararı sanırım hiç böyle bir olay yaşamadım test yapacağım ama erken mi acaba ikinci yumurtlamadan 9 gün geçti suan . Tam sorum şu sanırım gebelik 9 gün sonra test kitinde gözükür mu

Söyle anlatayım adetim şuan 7 gün gecikti birinci yumurtlama da döllenme olsa testte cikardi ama ikinci yumurtlama da olduysa da çıkar miydi bunu merak ettim ikinci yumurtlama adetten iki gün önceydi regl olmayınca o gün test yaptim negatifti ikinci yumurtlamadan iki gün sonra yani ama hala gelen giden yok ya geç döllenme ya da soğan kurunun zararı sanırım hiç böyle bir olay yaşamadım test yapacağım ama erken mi acaba ikinci yumurtlamadan 9 gün geçti suan . Tam sorum şu sanırım gebelik 9 gün sonra test kitinde gözükür mu
İkinci kez yumurtlama oldusa en erken 12 gün sonra çıkar testte 3-4 gün daha bekleyin tekrarlayın testi

Sogan kürünü denemiştim bn gecikme yada kist faln olmuyo daha enfeksiyon tarzı bişy varsa onu bile temizliyor

Bende pkoluyum kilo verirsem normale dönüyor hormonlar adet döngüsü felan ama kilo vermekte hiç kolay değil 2 yıldır da hamile kalamadım aşılama oldum bu ay oda tutmadı

Sogan kürünü denemiştim bn gecikme yada kist faln olmuyo daha enfeksiyon tarzı bişy varsa onu bile temizliyor
Valla düzenli adetim vardı bu ay gecikti bu ayda soğan kürü yapmıştım gebelikte yok ben soğan kurunun bağladım 8 gün gecikme için uzun bir süre gibi geldi

Back