Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
destegınız ıcın cok tesekkurler arkadaslarım ınsallah en kısa zamanda rabbım sızlerede ve tum ısteyenlerede nasıp eder..
bana kimse hayırlı olsun dememiş ama genede sağ olunsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
canım hayıtı adet günlerinde kullandınmı,bıraktınmı,1 ay hepmi kullandın,kimisi ilk 14 gün kullanıyomuş,bebişinde hayırlı olsun canım.....sağlıcakla kucaklarınıza alın....destegınız ıcın cok tesekkurler arkadaslarım ınsallah en kısa zamanda rabbım sızlerede ve tum ısteyenlerede nasıp eder..
cnm bende eçen a adaçayı çtim 3 gün başladım ve 11 gün bıaktım benimde adetlerim düzensiz ve beeğim olmuyo e 2 3 ay olmayan adtm 40 gün oldu ya ni adaçayı işe yaradı bu ayda hayıt içiyorum sana sorum hergün mü içtin yoksa 3 gün içimeye başlayıp 11 gün bıraktınmı benim gibi bu arada senin adına çok sevindim darısı benim başıma
slm arkadaslar nıhayet rabbım banada o mutlulugu tatmayı nasıp ettı.dılerım en kısa zamanda sızlerde yasarsınz.ben pco hastasıydım adetlerım hep düzensızdı butun belırtılerı yasıyodum pco nun.sonra hayıta basladım 3 ay dolmadan hamıle kaldım.2-3 haftalıgız henuz umarım bu sızın ıcın bır umut ısıgı olur.dr bana yumurtlaman olmuyo asılama yada tüp yapalım dedı.bende olmaz bekleyecem dedım ve 1.5 ay sonra melegım geldıııı.....ınsallah sagsalım kucagımada almayı nasıp eder rabbımm