Pcolular Geliiin :(

femara kesinlikle klomemden daha cok etkili o yuzden femaraya geciyolar bnde en son gebelikten once kullanmistim pes etmeyin nolur kizlar

Femaraylami hamile kaldın canım? Kaçıncı ayında

O sabırsızlık bendede var :) bende olmazsam ki imkansız ilaçsız adet olmam.. bende tarlusal icicem.. inşallah güzel haberler veririz birbirimize

Aynen yeterki olsun hersey göze alınır rabbim tez vakiite doldursun kollarımızı inşallah

Ben doktor degistirdim, bundan onceki 2 doktorum da tuplerimi kontrol etmek hakkinda hicbsy demedi, hatta birine sordugumda ne gerek var demisti. Simdi yeni doktorum 3ay deneyelim olmazsa tuplerini kontrol ederiz dedi. Ama ben ztn 1,5 sene kaybetmisim simdi tekrar 3 ay demeden bu ay defa da hamile kalmazsam direk tup kontrolu istemeyi dusunuyorum. Ben bi 16 yasimda apandisit amelyati olmustum, doktoruma gore apandisit amelyatinda tupler enfeksiyon kapabiliyormus.

benim doktorumda tedaviden sonuc alamayinca bi kac defadan sonra rahim filmi sart dedi hatta ucreti cok gelmisti bana zaten tedavide baya para gittigi icin sonra yapsak dedim yok yapalim kapaliysa zaman kaybetmeyelim demisti iyi oldu kafamda soru isareti kalmamisti

Ben de pkoluyum.kisir bile olabilirsin denmisti
Allah a sukur tedavisiz iki cocugum oldu.kendinizi rahat birakin lafla sakin olunmuyor biliyorum ama hayirlsi ile evlat sahibi olursunuz ins

Valla ben de daha bilmiyorum fiyatini. Benim shu an yumutrlama takibim icin bile her gidecegim mayene icin dunya kdr para. Rahim filminin dusunmek bile istemiyorm.

Valla ben de daha bilmiyorum fiyatini. Benim shu an yumutrlama takibim icin bile her gidecegim mayene icin dunya kdr para. Rahim filminin dusunmek bile istemiyorm.
ben yaptirali cok oldu tam hatirlamiyorum bile 2012 2013 filandi 300 lirayi gecikti hersey para ilac igne onlar bile cok tutuyo Allah yardiim etsin

ben yaptirali cok oldu tam hatirlamiyorum bile 2012 2013 filandi 300 lirayi gecikti hersey para ilac igne onlar bile cok tutuyo Allah yardiim etsin

Amin. Ben New Yorkdayim burda 1000$ vardir diye dusunuyorum. Ay Insallah gerek kalmaz. Artik esime muayene icin para demeye cekinir oldum

Amin. Ben New Yorkdayim burda 1000$ vardir diye dusunuyorum. Ay Insallah gerek kalmaz. Artik esime muayene icin para demeye cekinir oldum
new york mu ne ediyon bacim orda valla aynen oyle oluyo insan artik bi zamandan sonra esinden cekiniyo ya bisey derse diye

Ben okuyorum esim calisiyor burda. Valla bu aralar Ben de kendim icin hicbisey istememeye calisiyorum doktor masrafi yuzunden.
Oo Allah isinizi rast getirsin ya o tedavi sirasinda sanki sucluymus gibi hissediyo insan kendini ama elimizden bisey gelse keske bizde mecbur kalmasak hastanelere

Oo Allah isinizi rast getirsin ya o tedavi sirasinda sanki sucluymus gibi hissediyo insan kendini ama elimizden bisey gelse keske bizde mecbur kalmasak hastanelere

Kesinlikle size katiliyorum. Bide eshim benden daha cok istedigi icin o daha cok beklentiye giriyor ve o 4 gozle bekleyince her ay ben de daha cok geriliyorum cocuk veremiyorum diye. Ve acikcasi psikolojik olarakta hicbir sekilde bana destek olmuyor. Tam tersine ben onu umutlandirmaya calisiyorum hem kendim stres olmamaya calisiyorum.

oof hep yipranan biz oluyoruz hem bedenen hem psikolojik cok zor gercekten bide cevre baskisi oldumu tamamen bitiyoruz

pco varsa geç döllenme olabilir birkaç gün sonra tekrar test yap regl olmazsan.
Bende pcoluyum adetime 3 gün var kan testi yaptrdm negatif çıktı dr geç döllenme olabilir dedi bu yüzden de umudum kırık ama bekliyorm bi kaç gün daha ama şunu sormak isriyorum bilgisi olan beni aydınlatırsa çok sevinirim Ben pcolu olarak 5 yıl diane 35 kullandm şmdi evliyim vebenek istiyorz ama pco olduğum için malesef nmal hamile kalmam biraz zor ama her ay 35 günde bir adet oluyorum ilacı bıraktktan snra ükü gün önce yerleşme kanaması denen kanama gldi duramadm kan testi yaptrdım negatif çıktı geç döllenme olabilirmiş ne kadar süre daha beklemem lazm yine test için nrmal ader günüm 29 nisan

Arkadaşlar aranızda dogumdan sonra pco olan varmı.2 cocugum var dogumlardan sonra adet düzeni diye bısey kalmadı.7 senedır korunuyorum.Adet duzenım 45 50 gun arası.2 çocuktan sonra pko olmuş olabilirmıyım acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…