- 9 Ekim 2017
- 10
- 16
- 3
- 27
- Konu Sahibi Sevdali0203
-
başka belirtin varmı canımKızlar selam. Ben pco hastasıyım 19 aylık evliyim hiç korunmama rağmen gebe kalamadım en sonunda rahim filmi çekildim geçen ay. Normalde hep adetlerim gecikmeli olur sadece geçtiğimiz iki ay tam gününde oldum bu ayda bir hafta gecikti sizce normal mi yoksa bebiş varda ondan mı ? Rahim filminden sonra gebe kalma şansının arttığını duymuştum inanın test yapmaya cesaretim yok(((
İ maleseff negatif test az önce yaptımbaşka belirtin varmı canım
Selamlar..
Bendede pko var. Ben ilaçsız adet bile göremiyorum. Bir senelik evliyim bende, bizimde olmuyor malesef. Bende bu ay adet olunca hormon tahlili vericem, eşimde sperm tahlili yaptiricak ve hsg cektiricem. Sonra tedaviye baslicam inşallah. Bu topikte birbirimize destek olalim. Tedavilerimiz hakkında bilgi verelim kizlar :))
Kızlar selam. Ben pco hastasıyım 19 aylık evliyim hiç korunmama rağmen gebe kalamadım en sonunda rahim filmi çekildim geçen ay. Normalde hep adetlerim gecikmeli olur sadece geçtiğimiz iki ay tam gününde oldum bu ayda bir hafta gecikti sizce normal mi yoksa bebiş varda ondan mı ? Rahim filminden sonra gebe kalma şansının arttığını duymuştum inanın test yapmaya cesaretim yok(((
Başa gelen çekilir hepimiz aynı durumdayız allah yardımcımız olsun bence test yaptırınKızlar selam. Ben pco hastasıyım 19 aylık evliyim hiç korunmama rağmen gebe kalamadım en sonunda rahim filmi çekildim geçen ay. Normalde hep adetlerim gecikmeli olur sadece geçtiğimiz iki ay tam gününde oldum bu ayda bir hafta gecikti sizce normal mi yoksa bebiş varda ondan mı ? Rahim filminden sonra gebe kalma şansının arttığını duymuştum inanın test yapmaya cesaretim yok(((
Canım hayıt suyu bende işe yaramadı malesef belki herkeste farklı etki yapabilirKızlar bizim işimiz çok mu zor ya ne olacak halimiz pko olup tedavisiz hamile kalan yok mu Hayıt suyu iyiymiş duydunuz mu
Benim yumurtam kendi kendine büyüdü ve çatladı ama sonuç yine negatif iki tane yumurtam büyümüştüCanım merhaba ben de pkoluyum bir yıldır hamile kalamadim rahim filmim temiz esimde de problem yok bu ay adet olunca iğne tedavisi olacak inşallah benim merak ettiğim sen yumurta büyütmek için iğne kullanmadın mı sadece çatlatma ignesi mı kullandın
Anladım canım senin en azından büyüyor bu da birşey canımBenim yumurtam kendi kendine büyüdü ve çatladı ama sonuç yine negatif iki tane yumurtam büyümüştü
Anladım canım senin en azından büyüyor bu da birşey canım
Canım benim hsg çekildi eşimin sonuç da normal klomen kullandım üç defa yumurta gelismedi. İğneye başlayacak doktorum daha adet olmadım yine gecikti herhalde söktürücü icecem canım benim pko çok dirençli anlaşılan ..Mojo senin bazı mesajlarına denk gelmiştim daha önce. Bendede var pko. Ben ayin 15 i gibi hastalanıcam. Sonra hsg falan.. esime de banada ilk defa bakilicak. Benimde yumurta tembelligi var. Yumurtalarim klomene rağmen hic oluşmadı. Bakalim sonuc ne olucak ?
Sen tedavinin hangi asamasindasin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?