Pcolular Geliiin :(

Sevdali0203

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2017
10
16
3
27
Kızlar selam. Ben pco hastasıyım 19 aylık evliyim hiç korunmama rağmen gebe kalamadım en sonunda rahim filmi çekildim geçen ay. Normalde hep adetlerim gecikmeli olur sadece geçtiğimiz iki ay tam gününde oldum bu ayda bir hafta gecikti sizce normal mi yoksa bebiş varda ondan mı ? Rahim filminden sonra gebe kalma şansının arttığını duymuştum inanın test yapmaya cesaretim yok (((

Son düzenleme:
başka belirtin varmı canım

Selam canım. Bende pko'luyum. Yillardir uğraşıyorum bir sonuca varamadım. 1 yıl once evlendim hiç korunmadım doktora gittim 3 ay ilacla tedavi oldum sonraki ay catlatma ignesine basladik 2 ay vuruldum 2 defa hicbir işe yaramadi bugun kontrolüm vardı 3.ignemi de yaptiricam bunda da tutmazsa ki buyuk ihtimal tutmaz sonra rahim filmi ve aşılama..

Canım inşallah güzel haberlerimizide veririz buraya o kadar üzüldüm ağladım ki anlatamam inşallah bizimde bebişlerimiz olur

Selamlar..

Bendede pko var. Ben ilaçsız adet bile göremiyorum. Bir senelik evliyim bende, bizimde olmuyor malesef. Bende bu ay adet olunca hormon tahlili vericem, eşimde sperm tahlili yaptiricak ve hsg cektiricem. Sonra tedaviye baslicam inşallah. Bu topikte birbirimize destek olalim. Tedavilerimiz hakkında bilgi verelim kizlar :))

Ben o aşamaları geçtim canım eşimde bi sıkıntı yook, ben artık galiba aşılamaya başlayacam galiba. Bencede hepimizin morale ihtiyacı var birbirimize anlatalım bilgilerimizi :)

Bende pkoluyum arkadaşlar 2 yıllık evliyim yaklaşık 16 aydır düşünüyoruz 3 at klomen son kullandigim ay çatlatma iğnesi de oldum olmadı bu ay soğan suyu içtim düzenli olduğum zamanlara göre 1 gün var adetime yoksa bi hafta 10 gün uzuyabiliyor bu ayda adet olursam rahim filmi çekinmek istiyorum

Canım merhaba ben de pkoluyum bir yıldır hamile kalamadim rahim filmim temiz esimde de problem yok bu ay adet olunca iğne tedavisi olacak inşallah benim merak ettiğim sen yumurta büyütmek için iğne kullanmadın mı sadece çatlatma ignesi mı kullandın

Başa gelen çekilir hepimiz aynı durumdayız allah yardımcımız olsun bence test yaptırın

Kızlar bizim işimiz çok mu zor ya ne olacak halimiz pko olup tedavisiz hamile kalan yok mu Hayıt suyu iyiymiş duydunuz mu

Keşke rahim filminden sonra hamile kalmak kolay olsa en azından kendim için konuşuyorum 28 nisan da çektirdim o günden beri yok 15 aydır deniyoruz hiç hamile kalamadım vakti saati var bunu çok iyi biliyoRum ama gel gör ki bunu kendime anlatamıyorum yaa bu ay da femara denedim ilk defa bakalım Rabbim.neler gösterecek

Benim yumurtam kendi kendine büyüdü ve çatladı ama sonuç yine negatif iki tane yumurtam büyümüştü

Anladım canım senin en azından büyüyor bu da birşey canım

Mojo senin bazı mesajlarına denk gelmiştim daha önce. Bendede var pko. Ben ayin 15 i gibi hastalanıcam. Sonra hsg falan.. esime de banada ilk defa bakilicak. Benimde yumurta tembelligi var. Yumurtalarim klomene rağmen hic oluşmadı. Bakalim sonuc ne olucak ?

Sen tedavinin hangi asamasindasin?

Canım benim hsg çekildi eşimin sonuç da normal klomen kullandım üç defa yumurta gelismedi. İğneye başlayacak doktorum daha adet olmadım yine gecikti herhalde söktürücü icecem canım benim pko çok dirençli anlaşılan ..

Arkadaşlar bende klomeni kullanmistim bir kaç ay ama klomenle hiç yeterli buyumedi yada birden çok büyüdü. Günde 2defa kullanıyorduk 5gun

Daha iyi bir doktor un bana dediği klomeni pko hastalarında yanlış kullanildigi. Bu rahatsizlikta günde 1defa kullanılarak daha temkinli gidilmesi gerek demişti. Sonra rahim filmi histeroskopi fln bidaha kullanmadım ama aklınızda bulunsun

Pko da klomenle çok başarılı olan görmedim cunku

Bu arada polikistik over olduğu için doktorum kilolu olmamama rağmen "glukofen "verdi. İnsülin direnci yumurtaların sağlıklı olmasını engelliyormus. Glukofen kullandiimdan beri regl surem her ay zamanında geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…