Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pco da yumurta çatlayamadığı için veya büyüyemediği için regl geç olunuyor aynı dert bende de var. Yumurta çatladığı için çatlamadan en geç 15 gün sonra regl olursun. Bende hep öyle oldu bu ikinci tedavim.Kizlar ben cocuk tedavisine başladım letu kullandım doktorum yumurtanın büyüyüp catladigini söyledi ama ben pcoluyum adet düzensizliğim çok fazla ayım dolunca acaba adet olurmuyum? Ona göre test yaparim ümitlenmek istemiyorum.
Benim bi kac güne belli olur ozmn umutlanmak da istemiyorum bi yandanda kafama takilmisti inşallah birlikte güzel haberler alırız Rabbim isyenlere hayırlı evlat nasip etsin bizedePco da yumurta çatlayamadığı için veya büyüyemediği için regl geç olunuyor aynı dert bende de var. Yumurta çatladığı için çatlamadan en geç 15 gün sonra regl olursun. Bende hep öyle oldu bu ikinci tedavim.
İnşallahhhh çok amin haber vermeyi unutma ve pozitif düşünBenim bi kac güne belli olur ozmn umutlanmak da istemiyorum bi yandanda kafama takilmisti inşallah birlikte güzel haberler alırız Rabbim isyenlere hayırlı evlat nasip etsin bizede
Unutmam insallah hep birlikte güzel haberler alırızİnşallahhhh çok amin haber vermeyi unutma ve pozitif düşün
İnşallahhhh çok amin haber vermeyi unutma ve pozitif düşün
Kan da verdim doktor pozitif dedi ama erken 1 hafta sonra gel yine kan ver dedi Rabbım isteyen herkese bizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahİnşallahhhh çok amin haber vermeyi unutma ve pozitif düşün
Allah razı olsun cnm inşallah güzel haberlerini bekliyorum Rabbım isteyen herkese hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bel ağrısı kasiklarimda karında kramplar ateş basması oluyordu bende.Çok mutlu oldum gözün aydın sağ sağlim al evladını kucağına inşallah benim daha test yapmaya 1 haftam var inşallah bende pozitifi görürüm belirtilerin nasıl oldu kuzum ?
Aminnn inşallah bende de var aynıları ama daha yumurtlamanın üzerinden 5 gün geçti. Sağdan yumurtladım şimdi sağlı sollu sancı oluyor inşallah hamileliktendirAllah razı olsun cnm inşallah güzel haberlerini bekliyorum Rabbım isteyen herkese hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bel ağrısı kasiklarimda karında kramplar ateş basması oluyordu bende.
Benimde öyleydi cnm hiç azalmadı aksine arttı ağrılar insallahh sendende güzel haberler gelecekAminnn inşallah bende de var aynıları ama daha yumurtlamanın üzerinden 5 gün geçti. Sağdan yumurtladım şimdi sağlı sollu sancı oluyor inşallah hamileliktendir
Amin İnşallah kuzummmBenimde öyleydi cnm hiç azalmadı aksine arttı ağrılar insallahh sendende güzel haberler gelecek
Çok sağol cnm kaju fındık turu şeyler yedik cnm ilişkide 2 gunde bir olmalı diye duymuştum öylede oldu inşallah sizlerde güzel haberleri alırsınızHayırlı olsun çok sevindim adınıza bende çatlatma tedavisi olucam ama bu süreçte neler yediniz yada dikkat ettiğiniz herhangi bir şey oldu mu acaba darısı başımıza
Dua edin lütfenÇok sağol cnm kaju fındık turu şeyler yedik cnm ilişkide 2 gunde bir olmalı diye duymuştum öylede oldu inşallah sizlerde güzel haberleri alırsınız
Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah Doktorum 1 tane var kendisi catlamaya başlamış fakat 3 gün daha ilac kullan diğer yumurtalarında büyüsün garanti edelim dediDua edin lütfen
çatlatmadan önce yumurta boyutunuz kaçtı acaba kaç tane gelişmiş yumurta vardı
Letuyu kullandığınız ay mı hamile kaldınızRabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah Doktorum 1 tane var kendisi catlamaya başlamış fakat 3 gün daha ilac kullan diğer yumurtalarında büyüsün garanti edelim dedi
Aynen kullandığım ilk ay hamile kaldım cnmLetuyu kullandığınız ay mı hamile kaldınız
Ne güzel darısı bana. Bende kullandım 5 gün bugün iğne günümAynen kullandığım ilk ay hamile kaldım cnm