- Konu Sahibi buketyaman
Cnm kuru nasıl. Uyguladın bende pco hastasiyim bu kürü we hayit tohumu yapcam tarif werir misiniz acaba aç tok faln nasil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben sabah ları kahvaltıdan önve ve akşamları yatnmadan önce 1 su bardağı içtim.. 3 bardak hazır suyu önce kaynattım daha sonra kaynayıncca içine 6 tane iniri elimle ikiye bölüp kattım ve 15 dk.kaynattım .başka bı kabın içindede 4 bardak hazırsuyu kaynatıp içine 3 tane havucu 2 3 parçaya bölüp attım ve 20 dk. kaynattım. daha sonra bunları kaynatınca altını kapatıp ılımasını bekledım.ılıyınca süzdüm ve karıştırdım. bu karışımı 2 gün kullanabilirsi ama dolaba bırak. bunu 21 gün boyunca yap caım.daha sonra 7 hafta ara ver tekrar 21 gün yap. tolap 42 gün . benim ki ilk 21 güncüde çok şükür gebe kaldımCnm kuru nasıl. Uyguladın bende pco hastasiyim bu kürü we hayit tohumu yapcam tarif werir misiniz acaba aç tok faln nasil
amin canım inşallahAmiiinnnn saol Can'ım Bnm allahım hepimize nasip etsin
Çok tşk ederim inşallah bende de ise yararcanım ben sabah ları kahvaltıdan önve ve akşamları yatnmadan önce 1 su bardağı içtim.. 3 bardak hazır suyu önce kaynattım daha sonra kaynayıncca içine 6 tane iniri elimle ikiye bölüp kattım ve 15 dk.kaynattım .başka bı kabın içindede 4 bardak hazırsuyu kaynatıp içine 3 tane havucu 2 3 parçaya bölüp attım ve 20 dk. kaynattım. daha sonra bunları kaynatınca altını kapatıp ılımasını bekledım.ılıyınca süzdüm ve karıştırdım. bu karışımı 2 gün kullanabilirsi ama dolaba bırak. bunu 21 gün boyunca yap caım.daha sonra 7 hafta ara ver tekrar 21 gün yap. tolap 42 gün . benim ki ilk 21 güncüde çok şükür gebe kaldıminşallah sanada fayda eder
![]()
inşallah canım dua et sürekli.. ama dakkalarına dikkat et tlfnun alarmı ayarla unutmaÇok tşk ederim inşallah bende de ise yarar
Ben de uyguladım ama 4-5 gün sonra korkunç derecede ishal yaptığı için bırakmak zorunda kaldım... kür olarak değil de şifa niyetine ara sıra kuru ve yaş incir yedim etkisi oldu mu bilmiyorum ama ben de hamileyim çok şükür :)
hayırlı olsun canımBen de uyguladım ama 4-5 gün sonra korkunç derecede ishal yaptığı için bırakmak zorunda kaldım... kür olarak değil de şifa niyetine ara sıra kuru ve yaş incir yedim etkisi oldu mu bilmiyorum ama ben de hamileyim çok şükür :)
Tmm cnm çok saollinşallah canım dua et sürekli.. ama dakkalarına dikkat et tlfnun alarmı ayarla unutma
Bnde incir uyguladım hayıt damlası ile birlikte ve tohumunu da kullandım kahvaltıdan önce üç bardak suyu kaynatıp içine sekiz tane inciri bölüp attım sekiz dakika daha kaynattım ılıdıktan sonra bardağa aldım içine üç dört damla hayıt damlası damlattım gece de uyumadan önce aynı şekilde yaptım hayıt tohumunu da dut pekmezine koydum her gece bir kaşik yedim ama BN hap ve çitlama iğnesi tedavisi de aldım aynı ay hepsi birlikte oldu yani hamile kaldım şükür ama beş haftalıkken düştü önümüzde ki ay aynısını tekrar yapacam inşanlah tekrar olur allahım hepimize nasip etsin inşanlahCnm kuru nasıl. Uyguladın bende pco hastasiyim bu kürü we hayit tohumu yapcam tarif werir misiniz acaba aç tok faln nasil
Hayırlısıyla olur inşanlah cnmBende dün akşam. Hayit suyu aldım hepsininyapcam inşallah
Gcms olsun cnm incir kürü ve tedavi ağır olmadı mı 2 sini bir anda i ebiliyormuyuzSaol cnm Beş haftalıktı![]()
Bu ay dördüncü günü başladım ama bn hayıt damlası da damlatıyorum çok iyi geliyor geçen ay doktora gittigimde 15 mm yumurtam vardı dedi 17 mm olursa igne yapabilirim iki gün sonra tekrar gel dedi gittigimde 22 mm olmuştu doktor da çok şaşirmişti çok iyi geliyor yumurtayi büyütüyor sende mi pcolusun cnmYa inş bnde kalirim bu ay başlıca m adetnin kcnci gnu başladn