- 20 Ekim 2015
- 163
- 22
- 28
- 28
- Konu Sahibi buketyaman
Yardim edin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benımde yumurta çatlama sıkıntım vardı.bunun için internetten bakmadığım site kalmamıştır daha sonra incir kürünü okudum ve bir çok yerde de gebe kalanları gördüm. denemek istedim iyi ki denemişim çok şükür ilk 21 günlük kullanımdan sonra 1 hafta ara vermek gerekiyordu.bu arada adetim gecikti.ve tahlil yaptırdım sonuç pozitif... eger gebe kalırsam rabbimin izniyle bu yazıyı paylaşıcam diye kendime söz vermiştim .. ALLAH DAN ÜMİT KESİLMEZ ARKADAŞLAR DUA EDİN VE ŞİFA DİLEYİN.. RABBİM HİÇ BİR NİMETİ SEBEBPSİZ YARATMAZ ...DARISI TÜM BEBİŞ BEKLEYENLERE İNŞALLAH ..Yardim edin
Güle güle kucağına alırsın inşanlah cnm bnde yaptım inciri ve çitlama iğnesi Vurundum aynı ay hamile kaldım ama düşük yaptım incir çok iyi gerçektenkızlar benımde yumurta çatlama sıkıntım vardı.bunun için internetten bakmadığım site kalmamıştır daha sonra incir kürünü okudum ve bir çok yerde de gebe kalanları gördüm. denemek istedim iyi ki denemişim çok şükür ilk 21 günlük kullanımdan sonra 1 hafta ara vermek gerekiyordu.bu arada adetim gecikti.ve tahlil yaptırdım sonuç pozitif... eger gebe kalırsam rabbimin izniyle bu yazıyı paylaşıcam diye kendime söz vermiştim .. ALLAH DAN ÜMİT KESİLMEZ ARKADAŞLAR DUA EDİN VE ŞİFA DİLEYİN.. RABBİM HİÇ BİR NİMETİ SEBEBPSİZ YARATMAZ ...DARISI TÜM BEBİŞ BEKLEYENLERE İNŞALLAH ..
çok üzüldüm canım... kaç haftalıkken düşük oldu pekiGüle güle kucağına alırsın inşanlah cnm bnde yaptım inciri ve çitlama iğnesi Vurundum aynı ay hamile kaldım ama düşük yaptım incir çok iyi gerçekten
prolaktin yüksekliği olanlarda gerçekten daha çok yükseltiyormuş. prolaktin degerini ögrendikten sonra deneyin ..eğer prolaktinin yüksekse sakın incir kürünü yapma
aynen bende yapmayı düşünüyordum allahtan yapmamışımprolaktin yüksekliği olanlarda gerçekten daha çok yükseltiyormuş. prolaktin degerini ögrendikten sonra deneyin ..
bende de önceden prolaktin yüksekliği vardı 1 ay dostinex 5 mg kullandım degerim düştü. incir havuç kürünü korkarak denedim ya tekrar yükselirse diye ALLAHa sığındım.. çok şükür gebe olduğmu öğrendim.ilk yaptıgım sey prolaktın seviyeme bakmak oldu.degerim 2 kat artmıştı çok yüksekti ilaç kulnmadan önceki halinden bile yüksek yani... doktorum ise gebelik oldugu için herhangibi sorun olmaz artık dedi... çok şükür şimdilik bi sorunum yokaynen bende yapmayı düşünüyordum allahtan yapmamışım
iyi sevindim adınabende de önceden prolaktin yüksekliği vardı 1 ay dostinex 5 mg kullandım degerim düştü. incir havuç kürünü korkarak denedim ya tekrar yükselirse diye ALLAHa sığındım.. çok şükür gebe olduğmu öğrendim.ilk yaptıgım sey prolaktın seviyeme bakmak oldu.degerim 2 kat artmıştı çok yüksekti ilaç kulnmadan önceki halinden bile yüksek yani... doktorum ise gebelik oldugu için herhangibi sorun olmaz artık dedi... çok şükür şimdilik bi sorunum yok
inşallah canım. prolaktin yüksekliği için testere dişli aslan pençesi otu varmış .dr.saraç oğlundan videoda dinlemiştim.onu araştır istersen.eger benim ki düşmeseydi prolaktınim ona başlıycaktım..kullananlar olmuş ve fayda görmüşleriyi sevindim adına
dostinex i ben de kullandım ama kullandığım sürece düşürdü prolaktinimi
kullanmayı kesince tekrar yükseldi
ben de yapmak istemedim o yüzden bu kürü
gebelikte prolaktin yükselir zaten normaldir çünkü süt hormonu
Saol cnm Beş haftalıktıçok üzüldüm canım... kaç haftalıkken düşük oldu peki
olabilir canım.hormon ilaçları kullanınca genelde az yada çok fazla olabiliyor.yinede doktoruna bilgi verirsin adetinin az olduğuna dair .Arkadaşlar Merhaba. Bir sorum olacaktı. Bu ay tüp bebek transferi yapılacaktır. Cyclo progynova kullandım. Adetin çok az geldi. Sizce nedeni bu ilaç olabilir mi? Teşekkürler
inşallah bu defa sağlıklı bi bebişin olur cnmSaol cnm Beş haftalıktı
Amiiinnnn saol Can'ım Bnm allahım hepimize nasip etsininşallah bu defa sağlıklı bi bebişin olur cnm
kızlar benımde yumurta çatlama sıkıntım vardı.bunun için internetten bakmadığım site kalmamıştır daha sonra incir kürünü okudum ve bir çok yerde de gebe kalanları gördüm. denemek istedim iyi ki denemişim çok şükür ilk 21 günlük kullanımdan sonra 1 hafta ara vermek gerekiyordu.bu arada adetim gecikti.ve tahlil yaptırdım sonuç pozitif... eger gebe kalırsam rabbimin izniyle bu yazıyı paylaşıcam diye kendime söz vermiştim .. ALLAH DAN ÜMİT KESİLMEZ ARKADAŞLAR DUA EDİN VE ŞİFA DİLEYİN.. RABBİM HİÇ BİR NİMETİ SEBEBPSİZ YARATMAZ ...DARISI TÜM BEBİŞ BEKLEYENLERE İNŞALLAH ..