• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcolu olup düzenli adet gören ve eşindede morfoloji sorunu olanlar ??

Kutsalll BULUT

Miniğimmm 🦋
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2018
911
1.677
33
merhaba kızlar bu topiği benim durumumda olup dertleşmek beraber ilerlemek isteyenler için açtım öncelikle bende pco sorunu var ama sinsi olanından çünkü adetlerim düzenli tüylenmemde yok kilomda buraya kadar herşey normal hormon testi yaptırdım sadece prolaktin yüksek çıktı ve hemen dostinex ve ibrahim saraçoğlunun testere dişli aslan pençesini kullanmaya başladım tabi bu arada iki klomen ve çatlatma iğnesi tedavim oldu yani yumurtalarım büyüyor çatlıyor ama sonuç yok neyseee .. eşimdede aynı zamanda morfoloji düşük çıktı yani çok çok kötü değilmiş ama normal değerlerin bir tıkaltıdaymış benim durumumda olan varmı yada bu şekilde olup ne kadar süre sonra hamile kaldını bu sürede neler yaptınızz merak ediyorum

Benimdemi acaba o sinsi olanindan.bi doktora gittim vajinal ultrasonda polikistik dedi baska doktora gittim o yok dedi kafam karisti.hormonlara hic bakilmadi ama sadece amh baktilar oda biraz yüksek cikinca acabami dedim.sen hic baktirdinmi amh.ayrica adetlerim düzenli tüylenme ve kilo yok

Valla kuzum amh ne bilmiyorum ben yaptığım şeyleri anlatayım sana adetin üçüncü günü yapılan hormon testleri ve rahim filmi çektirdim birde eşim için spermiogram başkada birşey yaptırmadım o ne oluyor ?

Benimdemi acaba o sinsi olanindan.bi doktora gittim vajinal ultrasonda polikistik dedi baska doktora gittim o yok dedi kafam karisti.hormonlara hic bakilmadi ama sadece amh baktilar oda biraz yüksek cikinca acabami dedim.sen hic baktirdinmi amh.ayrica adetlerim düzenli tüylenme ve kilo yok
Onuda yapsam kesin oda düşük çıkar :)

Hahah yok iste pkoda yüksek cikiyomus o değer. Amh yumurtalik rezervi testi.ne kadar yumurtan kalmis diye bakiolar sanirim.bendende istedi hormon testleri ve rahim filmi ama cok korkuyorum hsgden.zormuydu
Aslında hsg çekilmeden önce çok araştırdım genelde ağrılı ve sızılı bir yöntemmiş ama ben şişli echomarda çektirdim son teknoloji ile çekiyorlar ve hiç acımadı vajinal ultrason gibi düşün eğer istanbulda yaşıyorsan tavsiye ederim orayı aynı zamanda tüpler tıkanıksa açıyorlar ve gebelik şansını arttıyormuş rahim gilmi benim 1 ay oldu çektireli hayırlısı artık

Aslında hsg çekilmeden önce çok araştırdım genelde ağrılı ve sızılı bir yöntemmiş ama ben şişli echomarda çektirdim son teknoloji ile çekiyorlar ve hiç acımadı vajinal ultrason gibi düşün eğer istanbulda yaşıyorsan tavsiye ederim orayı aynı zamanda tüpler tıkanıksa açıyorlar ve gebelik şansını arttıyormuş rahim gilmi benim 1 ay oldu çektireli hayırlısı artık
Maalesef ankaradayim.o zaman sen en az 4 ay bekle hsgden sonra daha kolay oluyomus hamilelik

Evet beklemedeyim ben 3 tane doktor değiştirdim en son bir doktora gittim işte hakkında çok iyi yorumlar duydum bütün sonuçlarımı toplayım eşimle oraya gittik baba büyük bir problemim olmadığını ufak tefek sorunların birleşiminden dolayı olmamış dedi 3 ay daha bekle olmazsa aşılamaya geçelim dedi bu arada benim 8 aydır olmuyor sen ne zamandır deniyorsun canım

Evet beklemedeyim ben 3 tane doktor değiştirdim en son bir doktora gittim işte hakkında çok iyi yorumlar duydum bütün sonuçlarımı toplayım eşimle oraya gittik baba büyük bir problemim olmadığını ufak tefek sorunların birleşiminden dolayı olmamış dedi 3 ay daha bekle olmazsa aşılamaya geçelim dedi bu arada benim 8 aydır olmuyor sen ne zamandır deniyorsun canım
1 senedir istiyorum 1 kere kimyasal gebelik gecirdim bi daha hamilelik olmadi

Back