- 27 Ekim 2019
- 143
- 60
- 18
- Konu Sahibi livaogretmen
-
Canim bendede pco var ilacsiz adet olamiyordum 1 bucuk senelik evliyim sadece iki ay ilac kullandim ilk klomen kullandim yan etki yapti ve hamilelik olmadi daha sonra femara kullandim ve 6 kasimda asilama yaptirsim ve ilk asilamada tuttu 1 aylik hamileyim canim sakim umudunu yitirme canim bekle biraz daha git tedavini yap en kisa zamanda kucagina alacaksin insallahHanımlar merhaba. 6 aylık evliyim. 2 aydir bebek icin uğrasıyoruz . Silik gebelik testlerinden sonra sürekli kan takibi yapıldı fakat negatifti. Kese gibi bir sey görülmüstü rahimde ve bugün özelde muayene olduğum doktor bunun kan pıhtısı olabileceğini söyledi. Zaten keseden 10 gün sonra kanama yaşamıstım. Sadece sağ yumurtalıkta pco olduğunu saniyorken iki yumurtalıgıma da pco teshisi konuldu. Doktor bunun kısırlık sebebi olmadıgını 6 aylık bir deneme süreci geçirmem gerektiğini ve eğer gebelik olusmazsa tedavi ile hamile kalabilcegimi soyledi. Sogan suyunu denemistim tansiyonum hep düsük oldugu icin devam edemedim. Pco olupta hamile kalan bayanlar yardımcı olabilir misiniz? Nasıl bir yol izlediniz moralim çok bozuldu hastaneden ağlayarak ayrıldım
Aĺlah bebeğinizi bağıslasın saglikli dogumlar versinCanim bendede pco var ilacsiz adet olamiyordum 1 bucuk senelik evliyim sadece iki ay ilac kullandim ilk klomen kullandim yan etki yapti ve hamilelik olmadi daha sonra femara kullandim ve 6 kasimda asilama yaptirsim ve ilk asilamada tuttu 1 aylik hamileyim canim sakim umudunu yitirme canim bekle biraz daha git tedavini yap en kisa zamanda kucagina alacaksin insallah
Femara yi bir ay mı kullandiniz ? Birde iki yumurtalikta da mi var sizindeCanim bendede pco var ilacsiz adet olamiyordum 1 bucuk senelik evliyim sadece iki ay ilac kullandim ilk klomen kullandim yan etki yapti ve hamilelik olmadi daha sonra femara kullandim ve 6 kasimda asilama yaptirsim ve ilk asilamada tuttu 1 aylik hamileyim canim sakim umudunu yitirme canim bekle biraz daha git tedavini yap en kisa zamanda kucagina alacaksin insallah
Bana hic tek yumurtalikmi iki yumurtalikta falan denmedi ama ilacsiz adet olamiyordum .Evet 1 kere 5 gun kullandim ve asilama yapildi oda oldu sukurFemara yi bir ay mı kullandiniz ? Birde iki yumurtalikta da mi var sizinde
İnsallah olur stres yapma canimAĺlah bebeğinizi bağıslasın saglikli dogumlar versininsallah kendiliginden olur dicem ama doktor olmaz dedi hayirlisi artik bir kac ay deniyip oyle basliyim ilaclara
kilonuz nasıl adet görebiliyor musunuzHanımlar merhaba. 6 aylık evliyim. 2 aydir bebek icin uğrasıyoruz . Silik gebelik testlerinden sonra sürekli kan takibi yapıldı fakat negatifti. Kese gibi bir sey görülmüstü rahimde ve bugün özelde muayene olduğum doktor bunun kan pıhtısı olabileceğini söyledi. Zaten keseden 10 gün sonra kanama yaşamıstım. Sadece sağ yumurtalıkta pco olduğunu saniyorken iki yumurtalıgıma da pco teshisi konuldu. Doktor bunun kısırlık sebebi olmadıgını 6 aylık bir deneme süreci geçirmem gerektiğini ve eğer gebelik olusmazsa tedavi ile hamile kalabilcegimi soyledi. Sogan suyunu denemistim tansiyonum hep düsük oldugu icin devam edemedim. Pco olupta hamile kalan bayanlar yardımcı olabilir misiniz? Nasıl bir yol izlediniz moralim çok bozuldu hastaneden ağlayarak ayrıldım
Insallah en kisa zamanda kavusuruz bebeklerimize Allah sifalar versin sizede insallah guzel sonuclar alirsinizbende de cikti bu illet dogum Kontrol hapini biraktikdan sonra .
bizde istiyoruz ama doktorum Mönchenspfeffer Isimli Bitkisel ilaci verdi bana her gün bitane akliyorum Türkcesi Aslan percemi galiba ve ek olarak cayini aldim iciyorum adetim en azindan düzenli geldi bu ay
hatta bugün agri ve sizi yüzünden doktora gittim düzelme var dedi catlama olucak yakinda dedi faydasi olmus yani
bende ovulasyon testine basliycam inshallah hayilri
Evet haklisiniz uzulmek icin erken onumizde uzun yollar var hayit tohumunu deniyim cogu kisi önermis ah o paket gidalarBun bu kadar üzülmek için çok çok erken kendiniz böyle ağlayıp yıpratmamaniz gerekiyor en başta bu hastalığın en büyük etkenlerinden biri stres ve kilo ve hormon bozukluğu, 2 ay denemek icin çok az doktorlar en az 6 ay 1 sene deneme süresi veriyor yaşınız kac bilmiyorum ama daha yolun başındasiniz, ben iki yıllık evliyim daha yeni başladık denemeye ve pco var
Düzenli ve sağlık beslemeniz şart paketli gıda tüketmemeniz gerekiyor gerçekten çok etkisi oluyor sağlıklı beslenmenin
Onun dışında bitkisel olarak hayit otu tohumu kaynatıp suyunu içebilirsiniz iyi geliyor
Yurmuta takibi yapın yumurtlama günlerinizi öğrenirsiniz ona göre ilişkiye girersiniz eczanelerde satılıyor
Insallahh tesekkur ediyorumİnsallah olur stres yapma canim
2 ayda bir adet görüyorum ilac kullanmadan. Boyum 1.70 kilom 51 di 54 oldumkilonuz nasıl adet görebiliyor musunuz
Ne güzel tam bir mucizesi Allah'ın sağlıkla gelsinBana hic tek yumurtalikmi iki yumurtalikta falan denmedi ama ilacsiz adet olamiyordum .Evet 1 kere 5 gun kullandim ve asilama yapildi oda oldu sukur♥
Ağrınız adet dönemi ağrısı mı peki?bende de cikti bu illet dogum Kontrol hapini biraktikdan sonra .
bizde istiyoruz ama doktorum Mönchenspfeffer Isimli Bitkisel ilaci verdi bana her gün bitane akliyorum Türkcesi Aslan percemi galiba ve ek olarak cayini aldim iciyorum adetim en azindan düzenli geldi bu ay
hatta bugün agri ve sizi yüzünden doktora gittim düzelme var dedi catlama olucak yakinda dedi faydasi olmus yani
bende ovulasyon testine basliycam inshallah hayilri
35 yas 15 aylık evliyim su an hamıleyım. Pkoluyum hıcbır tedavı gormedım kendılıgınden oldu. Zaten hıcbır Dr olmaz demedi. Regl duzensızlıgım vardı bı fıtıl kullandım derken duzene girdi. Stres sıkıntı hıc yapmadım kafamda takmadım bıgun olsun olmaz dıye. Oluruna bıraktım. Klomen istersen baslayalım demıstı Dr son kontrolde regl olunca 3.gun gel derken reglim gecikti gıtmedım sonra oldum regli, derken gıtmedım içimden gelmedi ve obur ay hamıle kaldım.Hanımlar merhaba. 6 aylık evliyim. 2 aydir bebek icin uğrasıyoruz . Silik gebelik testlerinden sonra sürekli kan takibi yapıldı fakat negatifti. Kese gibi bir sey görülmüstü rahimde ve bugün özelde muayene olduğum doktor bunun kan pıhtısı olabileceğini söyledi. Zaten keseden 10 gün sonra kanama yaşamıstım. Sadece sağ yumurtalıkta pco olduğunu saniyorken iki yumurtalıgıma da pco teshisi konuldu. Doktor bunun kısırlık sebebi olmadıgını 6 aylık bir deneme süreci geçirmem gerektiğini ve eğer gebelik olusmazsa tedavi ile hamile kalabilcegimi soyledi. Sogan suyunu denemistim tansiyonum hep düsük oldugu icin devam edemedim. Pco olupta hamile kalan bayanlar yardımcı olabilir misiniz? Nasıl bir yol izlediniz moralim çok bozuldu hastaneden ağlayarak ayrıldım
ayy masallah masallah canım bende PCOS um. 35 gunde bır adet goruyorum ılac kullanmadan.2 kez klomen ve catlatma ıgnesı basarısız oldu bu ay asılama yaptırdım 28 kasımda sen umut oldun bıze ası yaptırıp bekleyen bır cok arkadasımız var burda ası sonrası kullandıgın ilaç varmı kac umurta gelıstı asılamada bıze bılgı verebılır mısın nelere dıkkat ettın bıde belırtılerın neydı ınan kı mutlu oldum okuyunca umut oldun bızeCanim bendede pco var ilacsiz adet olamiyordum 1 bucuk senelik evliyim sadece iki ay ilac kullandim ilk klomen kullandim yan etki yapti ve hamilelik olmadi daha sonra femara kullandim ve 6 kasimda asilama yaptirsim ve ilk asilamada tuttu 1 aylik hamileyim canim sakim umudunu yitirme canim bekle biraz daha git tedavini yap en kisa zamanda kucagina alacaksin insallah
canım uzme kendını herseyın bır tedavısı var doktora gıdıp tedavıne hemen basla bak nasıl mutlu sonuçlar alacaksınNasıl başlycam blmyrm bütün gerçek bende var 1 haftadr öğrendim böle oldgumu
Pko varmş
Prolaktin varmş
Bide kan uyuşmzlığı
Neolacak hicblmyrm hickimsemde blmıo mutsuzum
Evlenirken bile en çok istedgm çocuktu
Bütün yazıları okudum neredeyse prolaktinle pko ne alakası var ben hiç anlamadm hiç ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?