Pco ve soğan kürü

Evet hic aksatmadim sadece 15 gun heray yapma Rahim inceltiyor fazlasi
İnşallah düzene girer benim kide. Şimdi pazar günü adet söktürücü bitti. 10 gün bekliyim dimi. Soğan kürüde adet söktürüyor ya onun içinde kullanmak istedim ama hormonlar dengesini şaşırmasın. 10 gün bekliyim mi sizce

Bende bugün başladım soğan kürüne klomende kullandım bu ay inşallah hayırlı sonuçlar alırız Ben aslında yapmicaktım soğan kürünü ama sanırım vulva enfeksiyonu mantar gibi bişey var sanırım bende aralıklı hafif kanama oluyor sildikce vajinamı dedim başlayım belki yararı olur bi yandada hamilelik için iyi diyolar ikisini aradan çıkarayım malum bide bu ay klomen kullandım bu ay hamile kalirim inşallah yaaaa

InseALLAH duzelir canim bekle istersen ama herzaman duzenli yapmaya ve taze olmasina ozen goster Sifan olsun inseALLAH inanarak isteyerek yap canim

Olursun mutlaka bugun yarin. Tahlil icin daha uygun yapan ozellere de gidebilirsin aslinda. Cunku ayni tahliller ama ornegin acibadem maslakta standart butik bi ozel hastanenin 2 kati ucretler.

Olursun mutlaka bugun yarin. Tahlil icin daha uygun yapan ozellere de gidebilirsin aslinda. Cunku ayni tahliller ama ornegin acibadem maslakta standart butik bi ozel hastanenin 2 kati ucretler.
Bakalım adet olıyım inşallah. Gidicem. En kötü devlete giderim. Soğan kürünü de uygulucam kesinlikle. Adetim düzene girse o kadar cok dua ediyorum ki strese giriyorum.

Merhabalar burda yeniyim
İnternet ten sürekli okurum kadınlar kulübünü
Bugün de sırf pco ve soğan kürü için üye oldum
Ben de dün akşam başladım soğan kürüne inşallah etkisini görürüz

Ben de geçen ay senin gibi oldum adetim olmadı ve test yaptırdım negatif doktorum tarlusal verdi içmedim. akşamına da adet oldum zaten

Canim ilk gebeligim sogan kuru vesilesiyle olmustu ictigim ay hamile kalmistim duzenede sokmustu dene denemkten zarar gelmez
Merhaba bende pcosluyum 46 gündür adet olmamıştım olabilmek için soğan kürüne başladım beşinci günümde adet oldum şuan adetimin ikinci günü çocuk sahibi olmak istiyorum acaba tekrar soğan kürü ne zaman yapmalıyım yardımcı olur musunuz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…