pco ve hamılelık

SEV SAHIN

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
164
28
13
31
ben pco ıle hamıle kaldıgımı ogrendım dün. evde ıdrar yaptım baya belırgın 2 cızgı cıktı sonra kan vermeye gıttık 239.65 olarak btch cıktı, doktor haftaya anne karnına duser dedı siz ce bu degerde yukselme olurmu hafif hafif kasık ve bel agrısı yasıyorum problem olurmu hamılelıkte boyle olanlar varmı lutfen yazın

tebrik ederim canım çok sevindim korkma değerler gün geçtikçe yükselir

Ben de pcos a rağmen kendiliğinden gebe kalanlardanım, 11+3 günlük olduk biz de şükür. Yükselir inşallah canım, içini ferah tut.. 2 günde bir tekrarlayabilirsin kan testini, 2katına çıkması gerekir değerin.. Ben de 824tü ilk öğrendiğimde yükseldi şükür... Hayırlsıla kucağımıza alalım inşallah bebişleri

benım daha cok yenıymış doktor yükselir dedi yarın tekrar yaptıracagız :)

Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah
Adetten kaç gün sonra öğrendin?

Tedavi oldunuzmu acaba

o kadar güzel bir umut oldunuz ki.. pko olduğumu daha bu yaz başı öğrendim 2 senedir korunmuyorduk. Aralık 30 da regl oldum ve otuz günde bir olurum. 16 ocakta sağ kasık ağrısı, kanama ve ilişki sırasında kanama yaşadım ama burada okuduklarıma göre herkes o tarihleri değerlendirmiş. Bugün adet olmam gerekirdi daha olmadım. Test ne zaman yapsam çok heyecanlıyım. Dualarım da sizinle

Kuzum hiç korkma bende pkoyun gayette sağlıklı ilerliyor şimdiden hayırlı olsun

Tedavi oldunuzmu acaba
Pco nun bir tedavisi yok sanıyorum, düzenlemek için doğum kontrol hapı veriyor dr. Lar sadece... Ben bebek istediğim için kullanmadım.. Geçen sene çocukla ilgili klomen ve ovittelle tedavisi görmüştüm 5 ay, fakat olmadı.. Tedaviyi bıraktıktan 6 ay kadar sonra kendiliğimden hamile kaldım. Akıntı takibi yaptım kendimce ve arttığı dönemleri değerlendirdik eşimle ve yumurtlama dönemlerim belli olmadığı için haftada 3-4 kez filan ilişki oldu birkaç ay boyunca. Kasım ayında da güzel haberi aldık, şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…