Gebeliğe Hazırlık Pco ve hamileliğe hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim yaa inşallah tez zamanda hepimiz mutlu haberi alırız. Kilo verebiliyorsan etkisini görüyorsun demek ilacın bu çok güzel.

kızlar merhaba bir sorum olacak cuma günü doktora gittim enfeksiyon için bana ultrasonda bakıp direk sende yumurta tembelliği var pcosun dedi bu direkt ultrasonda anlaşılıyor mu yani tahlil falan yapmadan..bebek düşünüyorum 1 yıldır olması ilaç da kullandım bu yüzden yine de olmadı....bu arada adetlerin de düzenlidir 28 günde bir olurum

Belli oluyo canım. Artık ben bile görür görmez biliyorum Ultrasonda pco yu.. senelerdir boğuşuyorum çünkü ben. Bende de yumurta tembelliği var. Allah herkese şifa kucaklarina da bebisleri versin inşallah

Belli oluyo canım. Artık ben bile görür görmez biliyorum Ultrasonda pco yu.. senelerdir boğuşuyorum çünkü ben. Bende de yumurta tembelliği var. Allah herkese şifa kucaklarina da bebisleri versin inşallah
çok moralim bozuldu ya öyle diyince şimdiye kadar hicbir doktor demedi şok oldum öyle diyince bir tane kızım var 2.yi düşünüyoruz o da kısmet olması inşallah tez zamanda hepimizin kucakları bebişle dolar

bu ay soğan kürü yaptım cuma enfeksiyon için doktora gidince bir de beta hcg istedim ben adetime daha 1 hafta vardı ama yine de merak negatif çıktı malesef soğan kürü ise yaramadı..adet olunca da incir ve havuç kürü yapacağım

Inşallah canım. Ama moralini hiç bozma. Allah bağışlasın bi yavrun varmış. Rabbim tez zamanda ikinciyide nasip edecektir. Sen içini ferah tut.. bi zamanı vardır mutlaka. Hepimiz o zamanı bekliyoruz.

2 ay önce de klomen ve ovitrelle denedim bir ise yaramadı malesef aynı zamanda inofolic de kullandım benim böyle hatunlar sizler neler yapıyorsunuz peki

insulin direncin kac cıktı? homa testi dimi? benim çılgın bir deger cikti da glifor a basladım iki gün önce..
ben de pkoyum.. klomen vs tarzi tedaviye baslamadım.. onceligim zayiflayip olmazsa o zaman baslamak .
Benim cok yuksek degildi. Doktor tam.sinirda dedi. Ama yinede baslatti. Cubku pkolularda zamanla artiyomus

Benim cok yuksek degildi. Doktor tam.sinirda dedi. Ama yinede baslatti. Cubku pkolularda zamanla artiyomus
evet benim sağlam artmış. ust sınır 2.5 ,6.5 cikti.. bayagı da kilo aldım . onceligim zayiflamak.. senin avantajın kilonun cok olmamasi gercekten

evet benim sağlam artmış. ust sınır 2.5 ,6.5 cikti.. bayagı da kilo aldım . onceligim zayiflamak.. senin avantajın kilonun cok olmamasi gercekten

Ben 46 47 kiloydum. Son iki senede artti kilom bu sekilde. Evet benim 2.5 gibiydi sanırım. Doktorum cok dirençli oldugumu soyluyor yunurtaliklarin.

Canım eğer pco varsa incir ve havuç kürü prolaktini yükseltir. Saraçoğlu pco lulara incir kürünü önermiyor.

Birde diyorum ki acaba bir kere de endokrine mi gitsem hormonlarla ilgili ya pco. Endokrine giden oldu mu hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…