pco ve düşük tehlikesi

nur5555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2009
397
10
96
Samsun
merhaba
ben 1 ay önce 5 aylık bebeğimi düşürdüm.pco luyum ve bebeğim tüp bebek yöntemi ile olmuştu.ancak 10 yaşında tedavisiz olan bir çocuğum daha var.benim sorunum karnımın sağ alt kasık bölgesinde sürekli bir acıma ağrı hissivar.hamileliğimin songünlerinde adım atamaz hale gelmiştim.sanki kasıklarım tutuluyor.şimdi yine devam ediyor.arada azalıp arada çoğalıyor.dinlenince sanki biraz azalır gibi.kadın doğumda bir şey diyemediler.yeni iç hastalıklarına gittim idrar yolu intihabı var dedi ve yine antibiyotik alıyorum ama hiç bir etkisini görmedim.ben 2. kez yine gebelik istiyorum ama başıma gelenlerden sonra da çok korkuyorum.acaba kas ağrısı olabilir mi?ya da pco böyle sorunlara sebep olu mu*çok çarasizim ne olur bana bir yol gösterin.bu arada düşük sonrası 41 gün sonra ilk adetimi gördüm.adetim sırasında da yine sağ kasığımda daha fazla olacak şekilde sancım oldu.bazen böbreğime de çıkıyor ağrı.ben ne doktoruna gitmeliyim?ne yapmalıyım*

ayrıca pco nun düşüğe sebep olabileceğini duymuştum.varsa önlemek için gebelik sırasında neler yapılmalı?ayrıca pco neden düşüğe sebep olur?

merhaba
ben de pcos luyum. ve 11 haftalık hamileyim. bu konuyu çok merak ettiğim için dr uma sordum. polikistik over düşüğe sebep olmazmış. bu arada dr um bu konuda ihtisas yapmış. sadece şeker ve tansiyonda yükseklik oranı %1,5-2 kadar artabilirmiş. yani bu da bence korkulacak birşey değil

merhaba

muayene etmeden bir yorum yapmak doğru olmaz ancak kadın doğum doktoru bir problem bulamadıysa (pco bu tür ağrı yapmaz) bir üroloji uzmanı değerlendirirse uygun olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…