Arkadaşlar merhaba ben 21 yaşındayım. 13 yaşında adet görmeye başladığım da kıllanma ve adet düzensizliği sonucu doktora gittiğimde pco olduğumu öğrendim. 19 yaşında tedaviye başlandı. İlk olarak Diane 35 ve and androcur adlı doğum kontrol ve hormon ilaçları verildi ama sonra göğüsümde kist oluşturması sonucu bu ilaçlar kesildi. Bu ilaçlar benim için iyiydi. Yani ben fark ediyordum. Adetim düzelmişti ve kıllarımı aldığımda jiletle alsam dahi daha seyrek ve daha az çıkıyordu. Tabi ilacı kullandığım süre içerisinde. Ama daha sonra doktor ilacı kesmek zorunda kaldı. Göğüsümde kist oluşumuna rastladığı için. İlaçlardan dolayı olduğu söylendi. Ve hepsini bırakıp progestan adlı bir ilaç kullanmaya başladım. Fakat bu ilacı 5 ay kullanmama rağmen ben kendimde bir farklılık görmedim. Kıllarım eskiye döndü adetim düzensizleşti. Değerlerim eskiye döndü. Doktora söylememe rağmen kullanmamı ve iyi geldiğini söyledi. Başka doktora gittim ve sana bu ilacı kim verdi. Bu sana bir fayda etmez diye bir tepki ile karşılaştım. Ne yapmalıyım bilmiyorum. En büyük korkum hamile kalmamak. Ve yaklaşık 2 aydır ilaçlarımı kesti doktor. Ve 2 aydır adet olamıyorum. Adetim in 2. Günü kan vermem gerekiyor ama gidemiyorum olamadığım için. Her yerim şiş her yerim ağrıyor ama bir türlü adetim başlamıyor. Ne yapmalıyım. Adet olmak için. Ayrıca benim gibi tedavi gören var mı.