• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Pco sheep plecenta whitening maske

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

seliss

umuda yolculuk
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2007
409
5
318
43
İçel Mersin
arkadaşlar bu ürünü kullanan varmı aranızda ben biraz internette araştırdım ayşegül yazıcı kullanıyormuş ve çok memnunmuş ayrıca dermotologlarda bundan kullanıyormuş.

Son düzenleme:
arkadaşlar bu ürünü kullanan varmı aranızda ben biraz internette araştırdım ayşegül yazıcı kullanıyormuş ve çok memnunmuş ayrıca dermotologlarda bundan kullanıyormuş.

bende çok olumlu yorumlar okuyorum bu maske hakkında sitede kullanıp memnun olan varmı acaba ?

bende çok olumlu yorumlar okuyorum bu maske hakkında sitede kullanıp memnun olan varmı acaba ?

Bu maskeyi yaklaşık 2 ay kullandım.Bugüne kadar kullandığım tüm bakım ürünlerinden daha iyi geldi benim cildime.
Ciddi bir renk açma etkisi ve leke giderici etkisi var.
Her kullanımdan sonra cildinizdeki gerginliği,nemliliği hissediyorsunuz.
6 ay ara vermiştim ,şimdi yenisini aldım,tekrar başlıycam.
Tavsiye ederim.

Bu maskeyi yaklaşık 2 ay kullandım.Bugüne kadar kullandığım tüm bakım ürünlerinden daha iyi geldi benim cildime.
Tavsiye ederim.

canım mesajını akışta gördüm leke giderici diye okuyunca hemen dikkatimi çekti, nerden buluruz bu maskeyi

canım mesajını akışta gördüm leke giderici diye okuyunca hemen dikkatimi çekti, nerden buluruz bu maskeyi

Chess bana eczacı arkadaşım tavsiye etmişti,internette biraz araştırdım sonrasında arkadaşıma sipariş vermiştim.
İnternettede satan siteler var ama kozmetik satan eczanelerede bakabilirsin.
Bu ürünü özellikle ayşenur yazıcı şiddetle tavsiye ediyordu ve gerçekten işe yaradığını söyleyebilirim.
Özellikle cildin canlı rengini yerine getirme konusunda harika.

Chess bana eczacı arkadaşım tavsiye etmişti,internette biraz araştırdım sonrasında arkadaşıma sipariş vermiştim.
İnternettede satan siteler var ama kozmetik satan eczanelerede bakabilirsin.
Bu ürünü özellikle ayşenur yazıcı şiddetle tavsiye ediyordu ve gerçekten işe yaradığını söyleyebilirim.
Özellikle cildin canlı rengini yerine getirme konusunda harika.

ay bu tavsiyeni görünce çok mutlu oldum hemen bulmaya çalışıcam, yüzümdeki mimik minik lekelerden gına geldi çünkü, çok teşekkür ederim:13::13:

Tavsiye ederim.

Çok teşekkür ediyorum bende almaya karar vermiştim :)

Düzenli 14 tane maske kullandım.Olumlu bir etkisini göremedim.Fakat herkes çok beyeniyor.

Back
X