arkadaşlar bu ürünü kullanan varmı aranızda ben biraz internette araştırdım ayşegül yazıcı kullanıyormuş ve çok memnunmuş ayrıca dermotologlarda bundan kullanıyormuş.
arkadaşlar bu ürünü kullanan varmı aranızda ben biraz internette araştırdım ayşegül yazıcı kullanıyormuş ve çok memnunmuş ayrıca dermotologlarda bundan kullanıyormuş.
Bu maskeyi yaklaşık 2 ay kullandım.Bugüne kadar kullandığım tüm bakım ürünlerinden daha iyi geldi benim cildime.
Ciddi bir renk açma etkisi ve leke giderici etkisi var.
Her kullanımdan sonra cildinizdeki gerginliği,nemliliği hissediyorsunuz.
6 ay ara vermiştim ,şimdi yenisini aldım,tekrar başlıycam.
Tavsiye ederim.
Bu maskeyi yaklaşık 2 ay kullandım.Bugüne kadar kullandığım tüm bakım ürünlerinden daha iyi geldi benim cildime.
Tavsiye ederim.
Chess bana eczacı arkadaşım tavsiye etmişti,internette biraz araştırdım sonrasında arkadaşıma sipariş vermiştim.
İnternettede satan siteler var ama kozmetik satan eczanelerede bakabilirsin.
Bu ürünü özellikle ayşenur yazıcı şiddetle tavsiye ediyordu ve gerçekten işe yaradığını söyleyebilirim.
Özellikle cildin canlı rengini yerine getirme konusunda harika.
Chess bana eczacı arkadaşım tavsiye etmişti,internette biraz araştırdım sonrasında arkadaşıma sipariş vermiştim.
İnternettede satan siteler var ama kozmetik satan eczanelerede bakabilirsin.
Bu ürünü özellikle ayşenur yazıcı şiddetle tavsiye ediyordu ve gerçekten işe yaradığını söyleyebilirim.
Özellikle cildin canlı rengini yerine getirme konusunda harika.
Tavsiye ederim.