Pco olupta hamile kalanlar

melekk24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2025
43
10
3
24
Selam kızlar 1 hafta önce doktora gittim pco var dedi acaba aranızda pco olupta hamile kalan var mı ne gibi takviyeler kullandı neler yaptı bilgi verir misiniz şimdiden teşekkürler

Selam kızlar 1 hafta önce doktora gittim pco var dedi acaba aranızda pco olupta hamile kalan var mı ne gibi takviyeler kullandı neler yaptı bilgi verir misiniz şimdiden teşekkürler
3.çocuğuma hamileyim şükür ilk kızım tüp bebek ama eşim sabırsızdı o yüzden ikinci kızım sürpriz oldu tamamen şuan ki hamileliğime femara+çatlatma iğnesi ile hamile kaldım 1de düşüğüm oldu o da kendi oluşan gebelikti

Ben foliborn Myforce isimli bir takviye ve aynı anda pcossos isimli ilacı kullandım. 1 buçuk ay içinde hamile kaldım. Nane çayı da içtim bu süreçte

Ben foliborn Myforce isimli bir takviye ve aynı anda pcossos isimli ilacı kullandım. 1 buçuk ay içinde hamile kaldım. Nane çayı da içtim bu süreçte
Bana da doktor inofolic combi hp verdi 10 gündür onu kullanıyorum inşallah işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…