PCO OLUP KILOLU HAMILE KALABILEN VARMI??

bende pkoluyum sekiz ay olmadi dokuzuncu ay sogan kürü vesilesiyle gebe kaldm devam etmedi maalesef ama faydasini gordum. her pkolu denemeli diye düşünuyorum

Denemekte fayda var haklisin canim..insallah en yakin zamanda hayirlisiyla hamile kalirsin...

Tedavisiz sadece kiloyla mi hamile kaldiniz.ALLAH saglikla kucaginiza almayi nasip etsin bana da dua edin moralim.cok bozuluyor.
İnşallah biran önce sağlıklı bir bebeğiniz olur.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Canim valla sorma 1.yillik evlyim hic korunmadim yok yani ben anlamadim tek dert kilo da değil diyor vercem bakalim verebldgm kadar insallaj o arada olur cok yiprandim dua ediyorum hamilelerden dua istiyorum dogum yapanlardsn felan da istiyorym ama ne bileyim bakalim belki olur belli mi olur
canım kilo verme konusunda bütün dr lar hem fikir ama tabiki bu kilolar hamile kalmaya engel değil, sadece pkoda kilo verirsen belirtilerin daha da azaldığı için bunu söylüyorlar. bende pkoluyum boyum 1.70 69 kiloyum ama drum kilon yok yinede 3-4 kilo versen rahatlarsın biraz diyor. bu arada 6 ay önce gebe kaldım o zaman 74 kiloydum boş gebelik oldu ve düşük yaptım malesef ancak oldu. soğan suyu kullan bence en faydalısı o...

Merhaba
Ben de son bir sene içinde ciddi kilo aldım. 5 hafta önce diyetisyene gittim..87 kilo ile başladım şu ana kadar 10 kilo verdim. Ayrıca Guatr az çalıştığı için ilaç kullanıyorum fakat tsh 1,9.. doktorum hamilelik için 2,5 altı olmasını bekleriz dediği için şu an ilaç dozum uygun. Diğer hormon testleri de normal görünüyordu yine de endokrin doktoru mutlaka kilo vermemi önerdi.. kilo arttıkça yumurtlamadan adet olma durumu artıyor ve adetler düzenli olduğu için sen herşey normal sanıyorsun dedi. Bende böyle bir durum var mı bilmiyorum.. Ayrıca insülin direncim de var 5,3 gibi sağlam bir direnç üstelik..

Back