PCO OLUP KILOLU HAMILE KALABILEN VARMI??

aysnrkrks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
691
Puanlar
73
Kizlar pco olup kilolu olsa da hamile kalan varmi doktro kilo ver diyor versem olur my diyorym garanti drgil ki diyor valla psikoloji bozuldu bende ne illet bisey

Canim sen kac kilosun benim doktorumda oyle dio 64 kiloyum 168 de boyum var

Soğan kürüyle hamile kalmıştım düşük oldu gerçi ama :( doktor banada kilo vermek zorundasın dedi. 70 idim bir kilo vermişim :))) 69 oldum :) boyum 161

Vall bu kilolarla hamile kalinmiyorsa daha hic kalinmaz sinirlerim cok bozuk bilsem asilama ise yarck direk asilamaya gecicem

Kilo verince kesin mi kalirim diyorym hersey biter mi diyorum ona da yok diyo abi ne yani bu yokmu formulu biseyi

Kizlar pco olup kilolu olsa da hamile kalan varmi doktro kilo ver diyor versem olur my diyorym garanti drgil ki diyor valla psikoloji bozuldu bende ne illet bisey
Ben dr a gidip pko oldugumu ogrendigimde bana kilo almaman lazim demisti hamilelik için ve 55kiloydum. Guatrimda vardi tabi almamak mumkun mu.. 68kilo oldum ben ve 68kilo ile hamile kaldim. Hamile kalinca baska dr a gittim pko var guatr var hamile kalamazsin diyodu diger dr dedim. Pko olup farkinda olmayan binlerce kisi var ve her 2 insandan 1i pko lu normal bsy bu dedi. Suan 72 73 kilo oldum canim. Veren Allah dua et.

Ben dr a gidip pko oldugumu ogrendigimde bana kilo almaman lazim demisti hamilelik için ve 55kiloydum. Guatrimda vardi tabi almamak mumkun mu.. 68kilo oldum ben ve 68kilo ile hamile kaldim. Hamile kalinca baska dr a gittim pko var guatr var hamile kalamazsin diyodu diger dr dedim. Pko olup farkinda olmayan binlerce kisi var ve her 2 insandan 1i pko lu normal bsy bu dedi. Suan 72 73 kilo oldum canim. Veren Allah dua et.
Evet valla zaten dedi %90 i kadinlarin pco dedi o zmaan bu ne perhix bu ne lahana tursusu yani zor işler de kilomuz var diye cocugumuz mu olmasin bu mudur yan8

Evet valla zaten dedi %90 i kadinlarin pco dedi o zmaan bu ne perhix bu ne lahana tursusu yani zor işler de kilomuz var diye cocugumuz mu olmasin bu mudur yan8
Alakasi yok. Dr bana bunu soylediginde ben bekardim ve asla evlenmicem dedim. Cocuk olmicaksa neden baskasini uzeyim fln diye dusunup dusunup agliyodum. Sonra nasil olduysa evlendim. Evlenince korunmicam nasilsa cocugum olmicakmis dedim. Aralikta evlendim ocakta son adetimi oldum subatta hamile oldugumu ogrendim. 1.5ayda hamile kaldim yani. 1.5 ayin zaten yarisini iliski yasayamadan gecirmistik zorlandim baya hatta kendime vajinismus teshisi bile koymustum :D meger ne gebelige engelmis nede ben vajinsmusum. Sdce hala iliskide zorlaniyorum kasiliyorum. Tek bizi etkileyen sey hamileyken ilski yasayamiyoruz kasilma oldugu icin ama imkansiz die bsy yok ben cok dua ettim. Meryem suresini oku canim inanarak.

Canim valla sorma 1.yillik evlyim hic korunmadim yok yani ben anlamadim tek dert kilo da değil diyor vercem bakalim verebldgm kadar insallaj o arada olur cok yiprandim dua ediyorum hamilelerden dua istiyorum dogum yapanlardsn felan da istiyorym ama ne bileyim bakalim belki olur belli mi olur

Seni gorunce umutlandim pko ve troid ameliyat oldum ben. Guatr.nasil hamile kaldin normal yolla mi tedaviyle.mi ilacla mi

Alakasi yok. Dr bana bunu soylediginde ben bekardim ve asla evlenmicem dedim. Cocuk olmicaksa neden baskasini uzeyim fln diye dusunup dusunup agliyodum. Sonra nasil olduysa evlendim. Evlenince korunmicam nasilsa cocugum olmicakmis dedim. Aralikta evlendim ocakta son adetimi oldum subatta hamile oldugumu ogrendim. 1.5ayda hamile kaldim yani. 1.5 ayin zaten yarisini iliski yasayamadan gecirmistik zorlandim baya hatta kendime vajinismus teshisi bile koymustum :KK70: meger ne gebelige engelmis nede ben vajinsmusum. Sdce hala iliskide zorlaniyorum kasiliyorum. Tek bizi etkileyen sey hamileyken ilski yasayamiyoruz kasilma oldugu icin ama imkansiz die bsy yok ben cok dua ettim. Meryem suresini oku canim inanarak.

Ben pko oldugumu bilmeden bi yil korundum uc aydir olmuyo

Nrmal yolla canm hatta epeydir guatr ilacimi kullanmiyordum ama bebek oldugu icin hergun kullaniyorum artik

Sen bana umut oldun walla. Moralim duzeldi.ALLAH dilerse hersey olur.Rabbim evladini sana bagislasin saglikla kucagina al ve bu kardesine de dua et nolur.

Sen bana umut oldun walla. Moralim duzeldi.ALLAH dilerse hersey olur.Rabbim evladini sana bagislasin saglikla kucagina al ve bu kardesine de dua et nolur.
Tabi oyle umudunuzu kaybetmeyin. Bana olmaz diyodu dr lar hep. Ben inanamadim hala sasiriyorum arada gerçek mi bu diye. Rabbim istesin yeterki. Yillardir duzelmeyen hormonlarim evlendigim an duzene girdi hemen bebegim oldu mucize gibi yani. Insallah sizinde olur canm. Vardir Rabbimin yollicagi bi vakit

Tabi oyle umudunuzu kaybetmeyin. Bana olmaz diyodu dr lar hep. Ben inanamadim hala sasiriyorum arada gerçek mi bu diye. Rabbim istesin yeterki. Yillardir duzelmeyen hormonlarim evlendigim an duzene girdi hemen bebegim oldu mucize gibi yani. Insallah sizinde olur canm. Vardir Rabbimin yollicagi bi vakit

İnsallah ALLAH razi olsun canim

15 senedir pco ile başım dertte..Evlendiğim ay hamile kaldım şimdi kızım 8 yaşında.2.çocuk için yaklaşık 2,5 senedir bekliyordum.Doktorun tek söylediği kilo ver!E haklıydı da..Stresten 106 kiloya kadar ciktim.3 ay diyet uyguladim spora gittim 20 kilo verdim.Hemen hamile kaldım.Yine kiloluyum 85 le hamile kaldım boyum 1.70.Yani kısacası kilo önemli bu illette.Sen vermeye çalış gerisini allaha bırak

15 senedir pco ile başım dertte..Evlendiğim ay hamile kaldım şimdi kızım 8 yaşında.2.çocuk için yaklaşık 2,5 senedir bekliyordum.Doktorun tek söylediği kilo ver!E haklıydı da..Stresten 106 kiloya kadar ciktim.3 ay diyet uyguladim spora gittim 20 kilo verdim.Hemen hamile kaldım.Yine kiloluyum 85 le hamile kaldım boyum 1.70.Yani kısacası kilo önemli bu illette.Sen vermeye çalış gerisini allaha bırak

Tedavisiz sadece kiloyla mi hamile kaldiniz.ALLAH saglikla kucaginiza almayi nasip etsin bana da dua edin moralim.cok bozuluyor.

Back