Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben dr a gidip pko oldugumu ogrendigimde bana kilo almaman lazim demisti hamilelik için ve 55kiloydum. Guatrimda vardi tabi almamak mumkun mu.. 68kilo oldum ben ve 68kilo ile hamile kaldim. Hamile kalinca baska dr a gittim pko var guatr var hamile kalamazsin diyodu diger dr dedim. Pko olup farkinda olmayan binlerce kisi var ve her 2 insandan 1i pko lu normal bsy bu dedi. Suan 72 73 kilo oldum canim. Veren Allah dua et.Kizlar pco olup kilolu olsa da hamile kalan varmi doktro kilo ver diyor versem olur my diyorym garanti drgil ki diyor valla psikoloji bozuldu bende ne illet bisey
Evet valla zaten dedi %90 i kadinlarin pco dedi o zmaan bu ne perhix bu ne lahana tursusu yani zor işler de kilomuz var diye cocugumuz mu olmasin bu mudur yan8Ben dr a gidip pko oldugumu ogrendigimde bana kilo almaman lazim demisti hamilelik için ve 55kiloydum. Guatrimda vardi tabi almamak mumkun mu.. 68kilo oldum ben ve 68kilo ile hamile kaldim. Hamile kalinca baska dr a gittim pko var guatr var hamile kalamazsin diyodu diger dr dedim. Pko olup farkinda olmayan binlerce kisi var ve her 2 insandan 1i pko lu normal bsy bu dedi. Suan 72 73 kilo oldum canim. Veren Allah dua et.
Alakasi yok. Dr bana bunu soylediginde ben bekardim ve asla evlenmicem dedim. Cocuk olmicaksa neden baskasini uzeyim fln diye dusunup dusunup agliyodum. Sonra nasil olduysa evlendim. Evlenince korunmicam nasilsa cocugum olmicakmis dedim. Aralikta evlendim ocakta son adetimi oldum subatta hamile oldugumu ogrendim. 1.5ayda hamile kaldim yani. 1.5 ayin zaten yarisini iliski yasayamadan gecirmistik zorlandim baya hatta kendime vajinismus teshisi bile koymustum meger ne gebelige engelmis nede ben vajinsmusum. Sdce hala iliskide zorlaniyorum kasiliyorum. Tek bizi etkileyen sey hamileyken ilski yasayamiyoruz kasilma oldugu icin ama imkansiz die bsy yok ben cok dua ettim. Meryem suresini oku canim inanarak.Evet valla zaten dedi %90 i kadinlarin pco dedi o zmaan bu ne perhix bu ne lahana tursusu yani zor işler de kilomuz var diye cocugumuz mu olmasin bu mudur yan8
Ben dr a gidip pko oldugumu ogrendigimde bana kilo almaman lazim demisti hamilelik için ve 55kiloydum. Guatrimda vardi tabi almamak mumkun mu.. 68kilo oldum ben ve 68kilo ile hamile kaldim. Hamile kalinca baska dr a gittim pko var guatr var hamile kalamazsin diyodu diger dr dedim. Pko olup farkinda olmayan binlerce kisi var ve her 2 insandan 1i pko lu normal bsy bu dedi. Suan 72 73 kilo oldum canim. Veren Allah dua et.
Alakasi yok. Dr bana bunu soylediginde ben bekardim ve asla evlenmicem dedim. Cocuk olmicaksa neden baskasini uzeyim fln diye dusunup dusunup agliyodum. Sonra nasil olduysa evlendim. Evlenince korunmicam nasilsa cocugum olmicakmis dedim. Aralikta evlendim ocakta son adetimi oldum subatta hamile oldugumu ogrendim. 1.5ayda hamile kaldim yani. 1.5 ayin zaten yarisini iliski yasayamadan gecirmistik zorlandim baya hatta kendime vajinismus teshisi bile koymustum meger ne gebelige engelmis nede ben vajinsmusum. Sdce hala iliskide zorlaniyorum kasiliyorum. Tek bizi etkileyen sey hamileyken ilski yasayamiyoruz kasilma oldugu icin ama imkansiz die bsy yok ben cok dua ettim. Meryem suresini oku canim inanarak.
Nrmal yolla canm hatta epeydir guatr ilacimi kullanmiyordum ama bebek oldugu icin hergun kullaniyorum artikSeni gorunce umutlandim pko ve troid ameliyat oldum ben. Guatr.nasil hamile kaldin normal yolla mi tedaviyle.mi ilacla mi
Nrmal yolla canm hatta epeydir guatr ilacimi kullanmiyordum ama bebek oldugu icin hergun kullaniyorum artik
Tabi oyle umudunuzu kaybetmeyin. Bana olmaz diyodu dr lar hep. Ben inanamadim hala sasiriyorum arada gerçek mi bu diye. Rabbim istesin yeterki. Yillardir duzelmeyen hormonlarim evlendigim an duzene girdi hemen bebegim oldu mucize gibi yani. Insallah sizinde olur canm. Vardir Rabbimin yollicagi bi vakitSen bana umut oldun walla. Moralim duzeldi.ALLAH dilerse hersey olur.Rabbim evladini sana bagislasin saglikla kucagina al ve bu kardesine de dua et nolur.
Tabi oyle umudunuzu kaybetmeyin. Bana olmaz diyodu dr lar hep. Ben inanamadim hala sasiriyorum arada gerçek mi bu diye. Rabbim istesin yeterki. Yillardir duzelmeyen hormonlarim evlendigim an duzene girdi hemen bebegim oldu mucize gibi yani. Insallah sizinde olur canm. Vardir Rabbimin yollicagi bi vakit
15 senedir pco ile başım dertte..Evlendiğim ay hamile kaldım şimdi kızım 8 yaşında.2.çocuk için yaklaşık 2,5 senedir bekliyordum.Doktorun tek söylediği kilo ver!E haklıydı da..Stresten 106 kiloya kadar ciktim.3 ay diyet uyguladim spora gittim 20 kilo verdim.Hemen hamile kaldım.Yine kiloluyum 85 le hamile kaldım boyum 1.70.Yani kısacası kilo önemli bu illette.Sen vermeye çalış gerisini allaha bırak
canim sogan kürü denedinmi