- 24 Mart 2020
- 425
- 126
- 53
- 26
- Konu Sahibi Serinyer44
Hayıt tohumu gebe kalan varmı bayanlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende pcoluyum ve bende yeni başladım inşallah faydası olursa yazarımHayıt tohumu gebe kalan varmı bayanlar
Ne kadar süre kullandınız ise yaramadı ve başka rahatsizliginiz varmıbana olmadi insallah size olur
cok sukur hic bir sorunumuz yok. bir yili askin kullandim. bir fark olmadi bende. bir yili gecti gebe kalamamam.Ne kadar süre kullandınız ise yaramadı ve başka rahatsizliginiz varmı
Ovulasyon gününe dikkkat edip gün aşırı yapın inşallah olurcok sukur hic bir sorunumuz yok. bir yili askin kullandim. bir fark olmadi bende. bir yili gecti gebe kalamamam.
Mesajını zi bekliyo olucmBende pcoluyum ve bende yeni başladım inşallah faydası olursa yazarım
Ben doktoruma sormuştum pco ve çikolata kisti var 3 ay düzenli kullan dedi suan çok şükür kistimde küçülme olmustu malum covid19 dan dr gidemiyorum 1 aydır umarım yok olmustur batım 25 bekliyorum bakalım inşallah hepimiz hamile kalırız bu ayMesajını zi bekliyo olucm
İnşallah ,Ben doktoruma sormuştum pco ve çikolata kisti var 3 ay düzenli kullan dedi suan çok şükür kistimde küçülme olmustu malum covid19 dan dr gidemiyorum 1 aydır umarım yok olmustur batım 25 bekliyorum bakalım inşallah hepimiz hamile kalırız bu ay
ovulasyon testiyle takip ettigim de oldu, akisina biraktigim da oldu. iliski gun asiri ama daha vakti gelmedi demek ki.Ovulasyon gününe dikkkat edip gün aşırı yapın inşallah olur
Evet nasibi nezaman Allah bilir vakti gelince olur inşallahovulasyon testiyle takip ettigim de oldu, akisina biraktigim da oldu. iliski gun asiri ama daha vakti gelmedi demek ki.
Hiç bilgim yok ben. Sadece soğan kuti uyguladımKızlar hayıt suyu ile soğan kürü aynı anda uygulanır mı
Teşekkür ederimHiç bilgim yok ben. Sadece soğan kuti uyguladım
Evet kullanılır ben sabah soğan suyu arkasından aslanpencesi hayıt ve Civan perçemi içiyorum dr sormuştum bisey olmaz dediKızlar hayıt suyu ile soğan kürü aynı anda uygulanır mı
İle yaradımı peki sizdeEvet kullanılır ben sabah soğan suyu arkasından aslanpencesi hayıt ve Civan perçemi içiyorum dr sormuştum bisey olmaz dedi
1 haftadır içiyorum umarım ise yarar paylaşırım mutlaka rabbim hayırlısıyla hepimize bebiş versin bu ay inşallahİle yaradımı peki sizde
İnşallah canım bende ilk defa kullanıyorm bu ay hayırlısı diyelim1 haftadır içiyorum umarım ise yarar paylaşırım mutlaka rabbim hayırlısıyla hepimize bebiş versin bu ay inşallah