Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun üzülmemeye çalış dicem ama zor olduğunu biliyorum..bende de pco var on aydır evliyim..burda on yıllık evli olup hiç olmayan var inşallah olur isteyen herkesin..ben soğan kürü denedim o ay hamile kaldım geçen ay bir aylık düşük oldu maalesef..bu ayda yok bişey sen denedinmi soğan?Pco var 1 yıldır bebeğim olmuyor böyle olup bebeği olan varmı kafayı yemek üzereyim lütfen yardım edin varsa böyle hamile kalan bildiklerinizi paylsn
Soğan 1 ay denedim olmadı 1 yıllık evliyim ben daha hiç hamile kalmadım artık sinirlerim bozuluyor hemde çok üzülüyorumgeçmiş olsun üzülmemeye çalış dicem ama zor olduğunu biliyorum..bende de pco var on aydır evliyim..burda on yıllık evli olup hiç olmayan var inşallah olur isteyen herkesin..ben soğan kürü denedim o ay hamile kaldım geçen ay bir aylık düşük oldu maalesef..bu ayda yok bişey sen denedinmi soğan?
Bende pko var aşılama oldumHamile kalmak zor kalırsanda düşük ihtimali var ne dert bi hastalıkms sizde ne problem vardı kilo mu var hormonlar mi sorun
Doktorum bize 2 kez klomen artı catlatma iğnesi yaptı ikiside olmadı bi defa daha deneyelim olmadı tüp filmi çekip aşılama dedi sizin nasıl oldu benim biraz da kilodan sebep sanırım lh hormonu yüksek çıktı oyuzden aşılama bende düşünüyorum siz devlet de mi özel de mi ysptrdnz nasıl oldu ne kadar mâl oldu anlatır mısınız rica etsemBende pko var aşılama oldum
Devlette yaptırdım. Sadece ilaçlar için para verdim o da 350 lira tuttu. Adetimin 3. günü gonal f iğne vurulmaya başladım. Sonra 10. gün mü ne çatlatma iğnesi vuruldum. 13. Günde aşılama oldu.Doktorum bize 2 kez klomen artı catlatma iğnesi yaptı ikiside olmadı bi defa daha deneyelim olmadı tüp filmi çekip aşılama dedi sizin nasıl oldu benim biraz da kilodan sebep sanırım lh hormonu yüksek çıktı oyuzden aşılama bende düşünüyorum siz devlet de mi özel de mi ysptrdnz nasıl oldu ne kadar mâl oldu anlatır mısınız rica etsem
Hemen tuttu yani ne güzel belki bende isterim ne kadarlık evlsnzDevlette yaptırdım. Sadece ilaçlar için para verdim o da 350 lira tuttu. Adetimin 3. günü gonal f iğne vurulmaya başladım. Sonra 10. gün mü ne çatlatma iğnesi vuruldum. 13. Günde aşılama oldu.
2 Yıllık evliyim . İnşallah seninde hemen olur.Hemen tuttu yani ne güzel belki bende isterim ne kadarlık evlsnz
Asilama nasil oluyor anlatblrmsnzBir senedir pkoile ugrasanlardanim.on gun once ikinci asilamami yaptirdim sabırsızlıkla bekliyorum. Allah hepimize nasip etsin inşallah hayırlı evlatlar
Ben inofolic sase kullanmistim ama bisry olmadi haftaya doktora gtcm tekrsr konuscm bu drfa baska bi doktora gtcm cok bunaldum artk bi an oncr olsun istyrmKızımda pko degildim ama 1.5 sene pko belasıyla bogustum sonra doktorum inofolic combi verdi bir kutu kullandım 27.günde kendilimden oldum cok mutlu olmuştum ikinci kutuma başladım ve bitiremeden gebe oldugumu ögrendim
İnofolic combi tavsiye ederim
Şasesini hiç kullanmadım benim ki hap şeklinde italyada üretiliyormuş ecz sipariş verdiğinde 2 güne geliyor 38 tlBen inofolic sase kullanmistim ama bisry olmadi haftaya doktora gtcm tekrsr konuscm bu drfa baska bi doktora gtcm cok bunaldum artk bi an oncr olsun istyrm
Gonal f igne ile yumurtaliklarin gelismesini bekledik uzun protokol tedavi uyguladik yoksa cok sayıda yumurta oluyordu. Uc tane oluştu catlatma ignesi yaptik 36.saat asilama olacakti biz iki saat oncesi gittik esim sperm ornegi verdi spermi yikayip kalitelileri seciyorlar onu da bi cunuk yardimiyla rahime yerlestiriyorlar. Ama benim ikinci asilama da tutmadi suan kararsizim ara mi versem devam mi etsem.Asilama nasil oluyor anlatblrmsnz