• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pco olup asilama yaptıran varmı

Gittiğim doktorların çoğusu en sevdiğimiz hamile pco olan dedi. Şu an sizin doktorunuza çok şaşırdım😳 doktorunuzu değiştirin ve mümkünse araştırma hastanelerine gidin tavsiyem. Amh bakan bi hastane olsun.
inanın bende bişey anlamadım benim kilo sorunum yok zayifimm hicbi sorun yok sadece PCo var oda öyle dedi Malatya da gdicem

Mus da hic doktor yokki saçma sapan bı yere geldim ne hastane var doğru düzgün ne doktor sadece moralimi bozuyolar benim kilo sorunum da yok

Kalbini ferah tut. Pko olup tedaviyle bebek sahibi olan o kadar çok insan var kii ohoo saymakla bitmez. İnşallah iyi bir doktor bulursunuz.

Mus da hic doktor yokki saçma sapan bı yere geldim ne hastane var doğru düzgün ne doktor sadece moralimi bozuyolar benim kilo sorunum da yok
Canım benim de kilo sorunum yok adetlerim cok düzenli killanmam yok ama pco var ve evlendikten sonra öğrendim ama olmaz diye bisey yok 2 kere aşılama hakkin var demişti doktorum bana olmazsa tüp bebek dedi 1. Aşılamam tuttu çok şükür şimdi 2 günde bir test yapıp değerleri kontrol ediyoruz inşallah yükselmeye devam eder 🤲 yapacağın tek şey düzgün bir doktor bulmak ve eger imkanın varsa özele git devlette ki doktorlar yoğunluktan ne diyeceklerini şaşırıyorlar karşıda ki üzülür mü vs hiç bakmadan gelişi güzel konuşuyorlar onlar için hiç bisey değil belki ama bizim için ölüm gibi bisey imkansiz kelimesi bunu idrak edemeyen doktorlar var 😒

Kalbini ferah tut. Pko olup tedaviyle bebek sahibi olan o kadar çok insan var kii ohoo saymakla bitmez. İnşallah iyi bir doktor bulursunuz.
haklisinizz cook saolun ya moral oldunuz 💐🤗 inşallah
Canım benim de kilo sorunum yok adetlerim cok düzenli killanmam yok ama pco var ve evlendikten sonra öğrendim ama olmaz diye bisey yok 2 kere aşılama hakkin var demişti doktorum bana olmazsa tüp bebek dedi 1. Aşılamam tuttu çok şükür şimdi 2 günde bir test yapıp değerleri kontrol ediyoruz inşallah yükselmeye devam eder 🤲 yapacağın tek şey düzgün bir doktor bulmak ve eger imkanın varsa özele git devlette ki doktorlar yoğunluktan ne diyeceklerini şaşırıyorlar karşıda ki üzülür mü vs hiç bakmadan gelişi güzel konuşuyorlar onlar için hiç bisey değil belki ama bizim için ölüm gibi bisey imkansiz kelimesi bunu idrak edemeyen doktorlar var 😒bende sizinle aynı durumdayım ayyy rabbim sizede banada biran önce sağlıklı evlat nasip eder inss💐🙏🙏💞 çok haklısınız bizi ancak biz anlariZ 🙁🙁

Aynen canım onun için hiç moralini bozma doktor hosuna gitmediği an değiştir taa ki tamam bu doktor tam benlik diyene kadar çünkü bu durumda psikolojik rahatlikta çok önemli
Zaten psikolojik rahatlık olmadığı için de oluyor herşeyi cok takan biriyim.baska bı ile gelin geldim çok zorlanıyorum alisamiuorm insanlar ina çevreye herşey stres oluyor bide demezlermi nezamn çocuk yapican iyice herşey alt üst oluyo yani

Zaten psikolojik rahatlık olmadığı için de oluyor herşeyi cok takan biriyim.baska bı ile gelin geldim çok zorlanıyorum alisamiuorm insanlar ina çevreye herşey stres oluyor bide demezlermi nezamn çocuk yapican iyice herşey alt üst oluyo yani
İnsanları takma sen yeter ki esin senden yana olsun canım ne zaman isterse o zaman bebek yapacam de bor daha sormazlar 😉 bende yabancı bir ildeyim canım tanıdığımız bir Allahını kulu yok ama insan ona da alsiyor sende alışırsın yeter ki ben güçlüyüm de stres yapma kendine esin ne diyor bu durumda

inanın bende bişey anlamadım benim kilo sorunum yok zayifimm hicbi sorun yok sadece PCo var oda öyle dedi Malatya da gdicem
Malatya’ya gidecekseniz Sivas Cumhuriyet’te bi doktor var ismini hatırlamıyorum erkek ama ona gidin oradaki arkadaşlarım çok memnundu ondan.

Sizene canım ne zaman isterse Allah ne zaman ol derse deyin ben artık öyle yapıyorum kırılan kırılsın alınan alınsın umurumda bile değil yani. Benim hem kistim var hem pco ve doktorum kızdı neden evlenir evlenmez yapmadınız diye. Benim eşim istemedi başta o zamanlar her şey normaldi kistim yoktu şimdi eşim istiyor ama olmama ihtimali yüksek. Zamanı kaçıran eşim olduğu için ben çok susmuyorum konuşanlara karşı. Çünkü biz sustukça onlar daha ileri gidiyorlar. Susmayın eşinizin ailesine karşı tabiki saygılı olun ama amcası halası bilmem nesi aldırış etmeyin

İnsanları takma sen yeter ki esin senden yana olsun canım ne zaman isterse o zaman bebek yapacam de bor daha sormazlar 😉 bende yabancı bir ildeyim canım tanıdığımız bir Allahını kulu yok ama insan ona da alsiyor sende alışırsın yeter ki ben güçlüyüm de stres yapma kendine esin ne diyor bu durumda
İster istemez stres sıkıntı oluyor bende sizinle aynı durumdayım çok kötü bı durum insanim dertlesecegi kimsesi yok eşim olursa olur olmazsa Allah büyük bizim mutluluğumuz herşeyden önemli diyor eşim saolsun

İster istemez stres sıkıntı oluyor bende sizinle aynı durumdayım çok kötü bı durum insanim dertlesecegi kimsesi yok eşim olursa olur olmazsa Allah büyük bizim mutluluğumuz herşeyden önemli diyor eşim saolsun
Malatya’ya gidecekseniz Sivas Cumhuriyet’te bi doktor var ismini hatırlamıyorum erkek ama ona gidin oradaki arkadaşlarım çok memnundu ondan.
Sizene canım ne zaman isterse Allah ne zaman ol derse deyin ben artık öyle yapıyorum kırılan kırılsın alınan alınsın umurumda bile değil yani. Benim hem kistim var hem pco ve doktorum kızdı neden evlenir evlenmez yapmadınız diye. Benim eşim istemedi başta o zamanlar her şey normaldi kistim yoktu şimdi eşim istiyor ama olmama ihtimali yüksek. Zamanı kaçıran eşim olduğu için ben çok susmuyorum konuşanlara karşı. Çünkü biz sustukça onlar daha ileri gidiyorlar. Susmayın eşinizin ailesine karşı tabiki saygılı olun ama amcası halası bilmem nesi aldırış etmeyin
Ayy üzüldüm insalalh rabbim tez zamanda nasip eder herşey nasip gerçekten ya inanın artık çok sıkıldım milletin sormasından insan yoruluyor

Back