- 24 Mart 2020
- 425
- 126
- 53
- 26
- Konu Sahibi Serinyer44
Pco olup asilama yapan sureclerinizi yazarmisiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım aşılamayı sen mi talep ettin doktorun mu yaptı ve kaç senelik evlisin bide aşılamadan dolayı hormon yan etkileri oluyor mumerhabalar bende pco hastasıyım 4 gün önce asilamam yapıldı![]()
Doktorum tavsiye etti canim klomen tedavisi yaptık 2 kere pco hastasıyım ben bu nedenden dolayı olmadı sanırım bizde çok istediğimizden dolayi doktorum aşılama yapalım dedi hiç bir yan etkisi olmadı hatta sunu söyleyebilirim klomen beni daha kotu yapıyordu oda şöyle karnımda ve kasiklarimda devamlı ağrım oluyordu ama ignelerde hiç böyle bir sorun yaşamadımCanım aşılamayı sen mi talep ettin doktorun mu yaptı ve kaç senelik evlisin bide aşılamadan dolayı hormon yan etkileri oluyor mu![]()
Tuttumu aşılama ve süreçleri nasıl korkuyorum tutmaz diye ve kaç yıllık evlisinizmerhabalar bende pco hastasıyım 4 gün önce asilamam yapıldı![]()
Pco sunuz diye size klomen mi veriolaf Di bana doktor hiçbir ilac bı vermedi çocuğun da olmaz olursa mucize dedi çok moralim bozuldu açıkçası bapicam bilmiyorumDoktorum tavsiye etti canim klomen tedavisi yaptık 2 kere pco hastasıyım ben bu nedenden dolayı olmadı sanırım bizde çok istediğimizden dolayi doktorum aşılama yapalım dedi hiç bir yan etkisi olmadı hatta sunu söyleyebilirim klomen beni daha kotu yapıyordu oda şöyle karnımda ve kasiklarimda devamlı ağrım oluyordu ama ignelerde hiç böyle bir sorun yaşamadım![]()
11 aylık evliyiz canim 8 aydır düşünüyoruz ama pco olunca eşimde de ileri hızlı hareketlilikte sorun olunca ve 2 defa klomenle olmayınca aşılamaya karar verdikTuttumu aşılama ve süreçleri nasıl korkuyorum tutmaz diye ve kaç yıllık evlisiniz
Doktorunu değiştir canım hiç olur mu öyle şey moralini de bozma doktorun saçmalığıPco sunuz diye size klomen mi veriolaf Di bana doktor hiçbir ilac bı vermedi çocuğun da olmaz olursa mucize dedi çok moralim bozuldu açıkçası bapicam bilmiyorum
Pco sunuz diye size klomen mi veriolaf Di bana doktor hiçbir ilac bı vermedi çocuğun da olmaz olursa mucize dedi çok moralim bozuldu açıkçası bapicam bilmiyorum
Evet öyle söyledi olursa mucize olur dediPco var ve çocuğun olmaz mı dedi doktor?
Evet oyle söyledi bende başka doktora. Randevu aldim giidicm asilama yapmak istoyrim tutma diye korkiyrkm açıkçasıPco var ve çocuğun olmaz mı dedi doktor?
Klomen tedavisi sizin itsediginix uzeremi oldu ve klomen tedavisi nasıl oluyor acaba11 aylık evliyiz canim 8 aydır düşünüyoruz ama pco olunca eşimde de ileri hızlı hareketlilikte sorun olunca ve 2 defa klomenle olmayınca aşılamaya karar verdik
Ben istemedim doktorum verdi canım ama sende isteyebilirsin. Her kadın da ayda 1 yumurta buyur çatlar ve vücuttan adetle atılır klomen kullandığın zaman 2 3 yumurta elde edilebilir ve büyütüluyor böylelikle şansın daha yüksek oluyor yunurta belli bir boyuta gelince doktor çatlama iğnesi veriyor 36 saat sonra ilişki diyor bu şekilde oluyor canim merak ettiğin ne varsa rahatlikla sorabilirsinKlomen tedavisi sizin itsediginix uzeremi oldu ve klomen tedavisi nasıl oluyor acaba
Gittiğim doktorların çoğusu en sevdiğimiz hamile pco olan dedi. Şu an sizin doktorunuza çok şaşırdımPco sunuz diye size klomen mi veriolaf Di bana doktor hiçbir ilac bı vermedi çocuğun da olmaz olursa mucize dedi çok moralim bozuldu açıkçası bapicam bilmiyorum
Evet oyle söyledi bende başka doktora. Randevu aldim giidicm asilama yapmak istoyrim tutma diye korkiyrkm açıkçası
Slm bende pco luyum 2 kere asılama yaptırdım 1. Dusuk oldu 2. De tuttu cok sukur 3 yasına yakın oglum sımdı tekrar ankaraya geldım 3. Asılama ıxın bugun gonal.f ıgnesıne basladım ınsallah bundada olumlu yanıt alırım.Rabbım hepımızın gonlune gore versınPco olup asilama yapan sureclerinizi yazarmisiniz
Rabbim inşallah 2 yüzde nasip eder benim bitane olsun onada razıyımSlm bende pco luyum 2 kere asılama yaptırdım 1. Dusuk oldu 2. De tuttu cok sukur 3 yasına yakın oglum sımdı tekrar ankaraya geldım 3. Asılama ıxın bugun gonal.f ıgnesıne basladım ınsallah bundada olumlu yanıt alırım.Rabbım hepımızın gonlune gore versın![]()
bende Malatya'da tedaviye baslicam inşallah bakalım hangisi olursa yapicam aşılama istiyor eşim biran önce olsun diye bende tutmaz diye korkuyorum ben bı kere kendiliginden düşük yaptım ondan dolayı korkuyorumBen istemedim doktorum verdi canım ama sende isteyebilirsin. Her kadın da ayda 1 yumurta buyur çatlar ve vücuttan adetle atılır klomen kullandığın zaman 2 3 yumurta elde edilebilir ve büyütüluyor böylelikle şansın daha yüksek oluyor yunurta belli bir boyuta gelince doktor çatlama iğnesi veriyor 36 saat sonra ilişki diyor bu şekilde oluyor canim merak ettiğin ne varsa rahatlikla sorabilirsin![]()