- Konu Sahibi okeanoss00
-
Ben kilo vererek ve prp uygulamasi sonucu sac dokulmesi problemimde olumlu sonuc aldim. Tabi 6 yil kadar bu problemle mucadele ettim.Benim de aşırı derecede saçlarım dökülüyor hatta onun için ilaç kullanıyorum şuan. Sağolun haftaya başka bir doktora daha görunecegim.
Benim yeni yeni avuç avuç dökülmeye başladı belki de bu yüzden. Neyse en azından tedavisi varmış saçlarım gür ama çok korkuyorum yine de.Ben kilo vererek ve prp uygulamasi sonucu sac dokulmesi problemimde olumlu sonuc aldim. Tabi 6 yil kadar bu problemle mucadele ettim.
Bende de kil sorunu falan yok adetimde gecikmeli de olsa geliyo kilo sorunum olmadigi icin galiba.Bende suan 3. Cocugu dusunmuyorm ama sizin gibi acaba tekrar hmile kalabilir miyim diye dusunmuyor degilim.Benim regl düzensizliğim yok hastalığa dair belirtim de yok. Insallah ben de istediğim zaman sizin gibi hamile kalırım.
Düzensizdi hep ergenlik dönemindede d.k. İlaçlarıyla düzene giriyordu halada öyle
Ben pko hastasiyim,yumurta tembelligi var,tüplerimden biri tikali = hamileyim. Hemde tedavisiz. Boşuna canınızı sıkmayın. Ilk adetimden bu yana hiç düzenli adet olmadim,hep ilac kullandim. kistlerle doluydu yumurtaliklarim. Hala kist var yumurtalıklarimda hamile olmama rağmen.
Vay beharbıcım sen ne dıoonn meger bız senınle aynı kaderı yasıomusuz ya kızzzzz :)aynen bnde pkoyum yumurtalıklarım kıst dolu inci gibi..ilaç almadan asla regl olamıorum.pekı sen nasıl oldun tedavısız ?yanı hamıle kalmak ıcın adet gormek gerekmıyor muuu??tüplerımı bılmıyorum ama yazdıklarının hepsı bnde mevcut..
Vay beya bende anlamadim valla. Her ay ilaç almiyorum ben adet için.oluyorum ama çok geçikmeli. Senede 3-4 defa ilaç kullanmak zorunda kaliyordum. Daha önce 3 defa klomen kullandim ama olmadi,yumurta oluşmadi. Aşılama yapılacaktı bayramdan önce. Öylesine test yapayim dedim azcik kasiklarimda ağrı vardı,anaamm bi baktim hamileyim
Ya belli olmuyodu ki hiç düzenli olmadim ben bu yaşıma kadar. 28-30-32-35 değişiyordu günlerim. Rabbim ol dedikten sonra olmayacak şey yok canm bozma moralini. Hsg çekilmedin mi? Bak bende onun da etkisi olabilir. Hsgden sonra öğrendim hamile olduğumu,böyle hamile kalan çok var. Rabbim en kısazamanda sana da nasip etsin tatlimmmesela kaç günde bir oluyorsun canım regl??aynen klomen kullandım ıkı kere ilkinde bıtane yumurta oldu 16 mm dogal yolla denedık olmadııkıncıde hıc olmadı dozu artmasına ragmen asılama oldum gonal f ıgneyle nasıp dıılmıs (( cok sevındım cnım benım senın adına....
Ya belli olmuyodu ki hiç düzenli olmadim ben bu yaşıma kadar. 28-30-32-35 değişiyordu günlerim. Rabbim ol dedikten sonra olmayacak şey yok canm bozma moralini. Hsg çekilmedin mi? Bak bende onun da etkisi olabilir. Hsgden sonra öğrendim hamile olduğumu,böyle hamile kalan çok var. Rabbim en kısazamanda sana da nasip etsin tatlimm
Vay beya bende anlamadim valla. Her ay ilaç almiyorum ben adet için.oluyorum ama çok geçikmeli. Senede 3-4 defa ilaç kullanmak zorunda kaliyordum. Daha önce 3 defa klomen kullandim ama olmadi,yumurta oluşmadi. Aşılama yapılacaktı bayramdan önce. Öylesine test yapayim dedim azcik kasiklarimda ağrı vardı,anaamm bi baktim hamileyim
hadi yaa neden ilaçalmadin çok olmuşsenın gene ıyımıs cnım benım.sana örnek wereyım ben bak en son regl tarıhım 24 hazıranhalada olmadım..sen hesapla gerısını cekılmedım cnm.salak doktor nedense hsgnın h sini bıle anmadı.amin cnm benım inş
Yokcanmhiç kullanmadim. Aclik tokluk kan şekeri yapıldısorun çıkmadı bende. Kilo problemimde yokpekı sen seker hapı falan kullandınmı cnm?glukofen yada glifor gıbı???
hadi yaa neden ilaçalmadin çok olmuşdoktorunu değiştir canm. Ben o kadar çok doktor değişimtim ki 3 senede. Her doktor işinin ehli değil
Yokcanmhiç kullanmadim. Aclik tokluk kan şekeri yapıldısorun çıkmadı bende. Kilo problemimde yok
Ya ışte bilemiyosun neye göre iyi yani? Baska doktora da görün bence. Bende güya çok ünlü bir doktora gittim,normal muayene 30 tl heryerde 150 lira verdim. Bana senin çocuğun olmaz dedibulundugum yerdekı en ıyı en tercıh edılen doktora gıdıyorum cnm.ama bende de war suc hazırandan berı gtmedım doktora hala
Ya ışte bilemiyosun neye göre iyi yani? Baska doktora da görün bence. Bende güya çok ünlü bir doktora gittim,normal muayene 30 tl heryerde 150 lira verdim. Bana senin çocuğun olmaz dedidogurunca "tukur bakim doktorun suratına" diye çocuğumu tükürtcem
bence başka bir dr a daha gidin... Diğer belirtileri taşımıyorum diyorsunuz hem içiniz rahatlamış olur... Olmayacak şey değil dr un yanılması...
Hiç takma kafana banada yumurtan tembel dedi o ay hamile kldim.
Yo hicbiseyim yoktu yumurtam tembeldi. Kuzenim 40 yaşında menopoza giriyosun çocuğun tüp bebekle bile zor olur dediler 2 ay sonra hamile kaldı. Bu doktorlara güven olmuyor açıkçası. Önüne gelene pco var çocuğun çok zor olur diyolar benim çevremde kme çocuğun çok zor olur dedilerse iki üç aya çocukları oldusenin neydi rahatsiZligin canim pko mu?adetin ilacla mi oluyordu mesela?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?